Живот на кантар - тема 1

• 39 986
  • 773
  •   1
Отговори
# 225
  • Телиш/Плевен
Мислех си , че ще са мъже срещу жени отборите.
И аз го мислех, докато не видях, че жените са повече. Явно по друг начин ще ги разделят...

# 226
  • Някъде там
Няма ли да им направят хранителен режим. Така ли ще ги хранят всеки ден ? 😃
Ооо тази баба много нагла. Тя щяла така да си хапва. Да видим ако я сложат на режим дали така от всичко ще опитва.

# 227
Обаче това изкушаване с храна хич не изглежда правилно, редно и изобщо е много гадно. Ами, то, гладен да не си, ще огладнееш. Егати и мотивацията дет им спретват.

# 228
  • На Изток от Рая
Според мен ще  разделят двата отбора да са с приблизителни килограми

# 229
  • Сливен
В който отбор да се падне "адашката"/Мария Баничарката или Мария Баничката/ 😆 той ще страда най - много заради нея. Поне така мисля аз.

# 230
  • София
Поредната простотия да ги карат да катерят стълби на 7-етажна сграда. Диетоложката - лигава и не на място.
Чудя се дали са минали медицински изследвания преди това. Със сигурност сред тях има хора с поне преддиабет. И да им говориш, че 120 г въгрехидрати му трябват на мозъка, честно си е безотговорно.

# 231
Тези няма да издържат дълго. На приказки са много силни, рев, сополи, драми, но им светнаха очите като видяха масата. Ден-два още и ще почнат да изпадат в асбтиненция. Даже вече почнаха с нелепите оправдания, но те сами себе си лъжат. Психолог им трябва първо, а не да катерят баири безсмислено.

# 232
Обаче това изкушаване с храна хич не изглежда правилно, редно и изобщо е много гадно. Ми, то гладен да не си, ще огладнееш. Егати и мотивацията дет им спретват.
За мен пък е правилно,те ако не могат да се сдържат пред камера, какво остава вкъщи насаме след формата. Нали уж идеята на всички тези хиляди калории ,които им пускаха в киното е да осъзнаят от къде са качвали килограми досега

# 233
Според мен започват добре.Диетоложката не ме грабна,но поне да им обясни основните храни и как влият на инсулина и хормоните.Така със собствен избор няма да я докарат до никъде според мен.Иначе хубаво ги стреснаха на русенеца му замръзна усмивката като чу 94 литра на година.
До май месец ще са снимките и ще отсъстват участниците.

# 234
  • Варна
Наднорменото тегло не е непременно безплодие, разбира се.Но е предпоставка.И то сериозна, както и за по-трудно лечение.

# 235
Абе, това са хора със зависимост, която трябва да преборят. Какво е туй да им напълнят маса с вкусна и добре изглеждаща храна и да кажат: Ха, ся, не яжте! Тъй, де, ама не става тъй. Не се почва с рогите напред, не се почва с изкушенията, та, те сега се борят със себе си, тъпо е.
Все едно да изтъпаниш един наркоман току разбрал, че наркотиците му вредят, ама къде осъзнал, къде не и да му спретнеш една масичка със всичко за което до оня ден е мечтал. Или пък един алкохолик да го пуснеш в склад за алкохол, да речем.

Ели Мели, съгласна съм. Смятам, че им е рано за баири и изкачване на седем етажни сгради. Друго им трябва за начало и това не са пълни маси и баири.

# 236
  • Сливен
Значи-преди 5 години, за 5  месеца свалих 15кг, но заради купищата лекарства от Инвитро клиниката ми се "прецака" жлъчката и я махнаха,и покрай/след операцията още 5кг свалих. Но за да ги сваля тези 15, работих всеки месец с ендокринолог, като НЕ ядях шоколад, пържено, сладко, мазно, не пиех алкохол, газирано, кафе и т. Н. Спазвах някакъв режим на ядене,  движение. Да, по празници и като сме се прибирали при родителите, съм "прегрешавала" , но умерено. И все пак- едната снимка е от лятото на 2018/92-3кг/,а другата от есента на 2019/70-71кг/,някъде разликата е 22-23кг. В момента съм посредата на дадените килограми.

Скрит текст:

Скрит текст:
.   

# 237
Аз ям плодове само когато съм гладна. Плодове след храна значи да ме скъса от болки стомаха. Но и аз не бих закусвала с плодове.

Изгледах целия епизод.. ама направо ми гръмна главата от клишета, лозунги, освен това ред сълзи, ред сополи. Малко в повече ми дойде мелодрамата. Искам екшън. Чакам с нетърпение фитнеса. Simple Smile

# 238
  • Варна
Абе, това са хора със зависимост, която трябва да преборят. Какво е туй да им напълнят маса с вкусна и добре изглеждаща храна и да кажат: Ха, ся, не яжте! Тъй, де, ама не става тъй. Не се почва с рогите напред, не се почва с изкушенията, та, те сега се борят със себе си, тъпо е.
.

Напълно съм съгласна, аз при наличието на изкушения на масата пред мен  също не бих могла да се ограничавам. Тук близо до Варна до колкото съм чувала едно време в дебелариума на д-р Емилова предлагаха само плод и чай. Купуваха си плодовете даже и бяха препоръчителни до 2 кг на ден. Чай на корем май беше. Няма пържоли и баници да гледат по масите и отслабваха хората много , сега не зная как е ..Колко от тях са задържали е друга тема, но там успяваха. Както и лечение провеждаха , Глад -Захранване и народни танци имаше и дишаха йодни пари в 5 часа сутрин край морето... Но никой не ги е дразнел с изкушаваща храна. Но това е тв формат и трябва да има сеир за зрителите. Малко тъжно..

# 239
  • На Изток от Рая
Явно следват плътно американския формат, там си ги тормозят яко още от начало, а участниците бяха с повече килограми от нашите. Помня, че вече последните участници ги караха да бягат на един стадион с тежести равни на килограмите, които са свалили. Може и тук да го има

Общи условия

Активация на акаунт