Живот на кантар - тема 1

• 39 053
  • 773
  •   1
Отговори
# 90
Този Ванко разбрах,че е бил в Сървайвър,а знаете ли дали е същият,който  се загаджи с друга участничка Ганка?

Същият е
Живеят заедно и имат много сладко момченце.

Интересно ми е предаването, надявам се справедливо да оценяват отслабването.
Моментът на истината дойде.

# 91
  • София
Много локуми ми се струва, че разтягат. Надявам се да не наблегнат на комбините за изгонване, философИИте за живота и интригите, както в други реалитита.

"Жените с малък бюст нямат кореми" - ми жените с малък бюст не са дебели, ма, како.

Долна лъжа. Laughing

# 92
Еее, цял епизод локуми и кантарът го оставиха за утре Sad

# 93
  • Телиш/Плевен
Много ми харесва засега, чак ми е странно да гледам предаване без крясъци, лигавене и преиграване. Joy Дотолкова съм свикнала с тези неща, понеже ги има в изобилие по другите формати. Да видим как ще е занапред.
Утре или когато разделят участниците на отбори, ще помоля модератор да ги добави в първия пост. Hug

# 94
  • Някъде там
Това, че ще се изчисляват проценти, ми хареса.
Лале в дъжда, сигурна съм, че ще има и това. Те все още не са започнали.
Надявам се само, че няма да бъдат чак така унижавани като в Hell`s Kitchen, защото там е ужасно и  това ме отказа да го гледам.
А тук все пак има предпоставки за това, предвид амбициозните треньори.
Поне аз така виждам нещата.
Успех им желая и воля да продължат и след предаването да задържат постигнатото и превърнат здравословните навици в начин на живот от тук нататък.

# 95
И аз се включвам при вас (:
Първото ми впечатление е, че всички хора изглеждат нормално. Два дена гледах ергена и почнах да се чудя, аз ли съм сбъркана нещо. Уж се гримирам, а съм като измита чиния пред тях.
Та много естествени и добри хора ми изглеждат почти всички.
  Но съм силно разочарована. Не съм гледала американския формат, но си мислих, че тука всички ще останат до края. Мислех, че идеята на предаването е накрая да се види кой колко е отслабанл. То супер тъпо така. Преодоляваш себе си за да влезеш в подобен формат, бъхтиш се, мъчи се и искаш да промениш живота си и след една седмица БАААМ - някой те гони. Ми не е честно. Това ще е супер демотивиращо за човека.

# 96
Не е честно. Няма теглене днес.
Обаче взе много да ми е депресивно предаването, а е още в началото.
И като заговорят за последен влак, ужас, сякаш са пред умирачка. Айде, айде, има още хляб у тях. Споко, и за дебелите има живот.
Ама тъй тежко жално го дават, че човек не смее да подхвърли някоя смешка. Не подигравка, просто смешка, че да се разчупи тая тягостна атмосфера, ама не би. Те хората реват, ти да се шегуваш, не върви.

# 97
  • Пловдив
И на мен би ми се искало всички да са до края и да видим резултати, но явно няма.

# 98
  • На морето!
Аз пък си мисля, че има 3-4 души, които далеч не са толкова дебели като останалите и не разбирам защо са ги избрали.
Първите двама - Тодор и Виолета - ми се видяха съвсем умерено дебели, почти нищо работа. Гледам с час назад.
В чуждите предавания са били все хора от 150 кила нагоре.
Дори не е задължително да са обездвижени.
Очаквано за нея, тя тренира няколко пъти седмично с инструктор от поне 2 години.

# 99
  • София
Аз пък се радвам, че хората не са по над 200 кг. Сметнах ги, че средно са по към 130 кг. Така могат да спортуват, каквато е целта на предаването, както и имат потенциал да запазят добрите навици и след това.

5 от тях да запазят постигнатото и да подобрят здравето си, все ще е от полза.

# 100
Много нормални участници за мен. Дано да не си създадат някоя токсична среда. Засега ми допаднаха и като двойка съквартирантки Виолета и Йорданка.

Признавам си поревах си малко на историята на Вили за това, че от 10 години прави неуспешни опити да има дете. Не е лесно и за другите момичета, които не могат да намерят партньори. А на Рая (ако правилно помня името), която е с малко дете около годинка според мен ще ѝ е доста трудно. Аз съм с дете на годинка и не мога да си представя да съм отделена повече от 7-8 часа. Никога не сме прекарвали една нощ разделени. Като се замисля ще се наспи жената от друга страна Grinning Grinning

# 101
Нанси ми харесва,но никъде не съм я гледала,дори и в Мис България риалити-то.
Аз съм я гледал само във Фермата. Общо взето кифльоч.

Тези участници са средно пълни, аз очаквах да дават такива, които не могат да излизат от къщи (като по ТLC), по над 200 кг

# 102
Нанси ми харесва,но никъде не съм я гледала,дори и в Мис България риалити-то.
Аз съм я гледал само във Фермата. Общо взето кифльоч.

Тези участници са средно пълни, аз очаквах да дават такива, които не могат да излизат от къщи (като по ТLC), по над 200 кг

Аз нямаше да го гледам в този случай. За мен това е ужасно депресиращо. Не съм го гледала като формат и по TLC.

# 103
  • ПАЗАРДЖИК
Харесах предаването и начина по който е направено. Визитките бяха достатъчно подробни. Ще следя с интерес развитието. Надявам се всички да излязат спечелили от формата- нов, по- здравословен живот. Но… не мисля, че ще стане, на някои няма да им стигне воля и мотивация. Не запомних името на една жена с къса руса коса, но не Виолета, която веднъж вече е била на режим и свалила 30 кг. Тя знае какво трябва да прави, но се е върнала към стария начин на живот.
Все пак имам фаворити вече- Виолета, Анна и Тодор.

# 104
  • някъде другаде
Този Ванко разбрах,че е бил в Сървайвър,а знаете ли дали е същият,който  се загаджи с друга участничка Ганка?
Анита много ми хареса,евала майка на 3 деца и изглежда страхотно.
Да точно той е. И на мен Анита ми хареса. Тя каза , че и е познато , че и тя се е борила с килограми , мисля че това е голямо вдъхновение , като в момента е перфектна.

Общи условия

Активация на акаунт