Как да НЕ разкараме гаджето за 10 дни?

• 3 598
  • 100
  •   1
Отговори
# 75
Ако искаш живи деца готвенето е задължение, освен ако не успееш да го прехвърлиш на друг Simple Smile

Свекърва ми (германка) не готви. Готви само по празници.
Иначе се изхранват със сандвичи. Две деца е отгледала. Явно може.
Както си го направиш.

Няма любов и загриженост ли, че не готви? Как може!

# 76
Ако искаш живи деца готвенето е задължение, освен ако не успееш да го прехвърлиш на друг Simple Smile

Както си го направиш.

Е, вероятно показва любовта си като глади и чисти. Много е добра в това. И като отваря една бира на мъжа си и го оставя на спокойствие да изгледа един филм без да му обяснява какъв простак е,  че не може да го впрегне и в домакинската работа.

# 77
Любов има, мързел също. Да отгледаш деца на сандвичи не е най-доброто родителско решение.

Впрочем, това че мъж е сготвил и сте си прекарали чудесно, съвсем не значи че няма да ви разкара след това.
Разбира се, но жена с опит това го има предвид, а и не мижи за други сигнали.
Роки, мъжът готвил заради секс, това го разбирам, не разбрах защо ти на 10-ия месец  ще решиш да сготвиш за него? Каква е целта на тази тактика?

# 78
  • София
Е, не чак толкова де...

# 79
В България не може да гледаш деца на сандвичи.

# 80
Всичко може.
Зависи от хората.
Някои обичат да готвят, други не. Някои държат на сготвено, други не.
Лично аз го приемам за интимен акт и ми е приятно да готвя, не под напора на "ама днес какво ще ядем", а в приятната компания на мъжа, докато го правим двамата и разговаряме на по чаша вино.
Готвенето винаги създава уют и топла атмосфера.

# 81
Роки, ти го написа, но хайде наполовина да е, 5 месеца, въпросът ми остава. Какво целиш с тази тактика? Явно е някакъв тест, какъв обаче?

Joy Joy Joy Ша дойдат социалните ...

# 82
Най-дългата ми връзка е малко над 9 години. Ще кажа реших да остана с тази жена.

1 нейното силно желание да е с мен и част от мен - фундаментът на всичко останало
2 добро възпитание и уважение - дори при скандали не си е позволявала да проявява силно неуважение към мен
3 достойнство - поемах по-голямата част от общите разходи, но никога не ме е муфтила за пари и винаги е участвала с усилия или финанси във връзката
4 умение да се комуникират нужди и проблеми - вместо тя да трупа раздразнение и аз да се чудя какво не е наред, когато има някакво неразбирателство, винаги сме говорили и сме се разбирали
5 компромиси - осъзнаване на концепцията, че нищо не е съвършено (позабравена днес заради инстаграм)
6 редовна интимност (не само секс, но включвам масажи, целувки, прегръдки) - това е лепилото на връзката
7 качествено време заедно - например да гледаме филм вечер и да се отпуснем, без да мислим за останалия свят е нещо, което не намерих в никоя друга жена досега, женската главичка е все притеснена за нещо и е астрално е на още 10 места.
8 желание за пътувания и приключения заедно
9 приятни малки изненади - например в офиса й някой имал рожден ден и след работа на масата в кухнята ме чака парче брауни, което е донесла за мен
10 установени традиции - много бързо установихме обща връзка със семействата и приятелите си

Разбира се, не е била перфектна и не винаги тези десет неща са били в сила. Разпадна се връзката поради това, че тя внезапно поиска деца от мен, а аз преди да стана на 30 не исках. Такива жени поставят летвата за следващата нависочко.

# 83
  • София
Роки, ти го написа, но хайде наполовина да е, 5 месеца, въпросът ми остава. Какво целиш с тази тактика? Явно е някакъв тест, какъв обаче?

Ами явно го пиша от сегашната ми гледна точка, на сама майка с дете.
Иначе младите и свободни хора да си преценяват и да си готвят когато желаят.

# 84

Можеш, можеш.... кото стане пубер и отказва всякакъв вид ядене, освен сандвичи и пържоли, така се получава.  А, да, и всичко шоколадово се яде.

# 85
Годзила благодаря за мнението.
Беше ми интересно да го прочета.
Надявах се на повече мъжки мнения, но темата пак се обсеби с вечната омраза към мъжете.

# 86

Ами явно го пиша от сегашната ми гледна точка, на сама майка с дете.
Иначе младите и свободни хора да си преценяват и да си готвят когато желаят.
Ясно, няма цел, има надцакване в мамата.
Роки, съвсем добронамерен съвет: тук си драскай каквото ти е кеф, но внимавай да не пренесеш това, което попиваш тук и в реалността, че свестните мъже ще се превърнат в мираж.

# 87
  • София
Реалността е съвсем друго нещо. 😁

# 88
  • София
Скрит текст:

Както си го направиш.

Е, вероятно показва любовта си като глади и чисти. Много е добра в това.
И като отваря една бира на мъжа си и го оставя на спокойствие да изгледа един филм без да му обяснява какъв простак е,  че не може да го впрегне и в домакинската работа.
На нормален човек няма нужда да се обяснява очевидното. Кой нормален, обичащ човек ще си гледа кефа пред телевизора без да помогне на партньора си? Така и работата се свършва по-бързо и ще могат двамата заедно да седнат с бира пред телевизора. Например вчера сглобявахме мебели. Двамата заедно. Даже не ми е минало през ума да го оставя сам се оправя. Днес се събудил преди мен и оправил кухнята. Аз сготвих.
Двамата заедно.

# 89
А защо всичко трябва да се прави заедно? Защото сте сакати или защото пак ви избива на див феминизъм?
Не може ли докато единият чисти, другият да сготви?
Или когато той види, че си уморена да ти даде една бира и да те остави за половин час без да те тормози за неизмитите чинии и прахосмукачката?
Ей такава - взаимопомощ. Не да се "впрягате" взаимно, че да не вземете случайно да се минете с домакинската работа.

Общи условия

Активация на акаунт