Как да НЕ разкараме гаджето за 10 дни?

• 3 577
  • 100
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Не, бе! Св*рки само по любов Joy

# 46
Новия статут на Ариел ще ни излезе през носа.

Какъв статут?
Говорим за филм от преди 22 години.
Темата трябваше да тръгне в друга посока - забавна и лежерна.
А не пак подтисничеството над жените в кухнята под робството на тенджерата и тигана.
Сякаш някой ги ръчка с остена до печката.

# 47
  • София
На сгодена, друга плоча си запяла.
Иначе, ще се радвам да чуя за предложението, честито от мен 🥳

# 48
Честито и от мен, Arielle! Много любов и щастие ви желая. Simple Smile

# 49
  • София
На мен ще ми е интересно някоя да сподели как нея я е задържал мъж, или мъж да сподели какво прави, за да задържи партньорката си, ама май няма да стане. ;Д
Уважение на свободата ми. Много, много държа на това.

П.П. И не обичам да готвя. Правя го, но не много често Grinning

# 50
  • София
Темата трябваше да тръгне в друга посока -
В темата пишат живи хора, не можеш да им даваш наклон какво да мислят, за да се валидираш.

# 51
Както горе са написали, интересувай се от нещата, които харесва. И да не е твоето проявявай интерес. Изслушвай искрено човека за до себе си. Насърчавай го в начинанията му. Нека в очите ти неговото отражение е по-добро от истинското. Уважавай го. Говорете за целите и мечтите си. Гледайте в една посока. Интимността е важна. Проявявай търпение. Всеки има лош ден понякога и заслужава да му простим. Никой не е съвършен. Прощавайте си. Но всичко това има смисъл само, ако има взаимност. Ако  и двете страни полагат някакви усилия. Нищо не е на кантар, но трябва да е танц. Понякога трябва да отстъпиш, понякога той. Когато се стремиш да се грижиш за отношенията ви ще стане. Много хора като се оженят и вземат партньора си за даденост. Не бива така.

# 52
Ако е достатъчно интересен, емоционално интелигентен и секси, ще го бива.
Не понасям посредствени и тъпи мъже.

# 53
И защо не признаваме ужасната лакомия за храна на българския мъж?

# 54
Все си мислех, че готвенето е акт на любов и загриженост, а не задължение.
Да - и мен са се опитвали да ме "вкарат в правият път" и родители и бивши гаджета - ама нъцки.
Как ли не ще готвя по няколко пъти на ден. Ей сега.
Готвя по макс два до три пъти седмично, ако реша а не по задължение.

# 55
Ако искаш живи деца готвенето е задължение, освен ако не успееш да го прехвърлиш на друг Simple Smile

По темата:

Как да не разкараме гаджето - влюби се.

Как то да не ни разкара - бъди жената от мечтите му.

Каква е тайната на щастливата връзка - мечтите да станат любов, любовта - доверие.

Защо умните съвети какви да бъдем в брака, за да сме перфектни рядко работят? Защото никой не познава брака на някого, освен него самия.

Честита сватба Simple Smile

# 56
Ако искаш живи деца готвенето е задължение, освен ако не успееш да го прехвърлиш на друг Simple Smile

Свекърва ми (германка) не готви. Готви само по празници.
Иначе се изхранват със сандвичи. Две деца е отгледала. Явно може.
Както си го направиш.

# 57
Може, защото е германка.
Тук трябва да има супа и яхния, ракия и салата
 Всичко в огромни количества и пак се изяжда. Готвене 7 дни в седмицата.
Под грижа за другия се разбира слугинаж.
Българския мъж обича да му е вкусничко и  първият му критерий за жена е дали тя може да готви.
Е, ако не може, но е млада и хубава, тогава просто ще се научела. Мисълта дали иска дори не минава през ума.
За страната е скандално жена да не готви. В социалните мрежи много мъже казват "за какво ми е тогава"

# 58
Е хайде сега моя мъж не беше от тези, които ядат в огромни количества. Също така той готвеше много вкусно, готвили сме понякога и двамата заедно , обаче всеки си имаше и специалитети, които приготвяше само той. Много харесваше всичко, което му сготвя. Обичахме да хапваме и в ресторант понякога. Четох в разни теми тук колко по-скъпа излиза храната на мъжа, в сравнение с тази на жената, аз сметки не съм правила, но не мисля, че при нас е било така, даже моята храна може би е излизала по-скъпа, защото понякога си купувах скъпи диетични продукти. Детето пък е доста капризно за храна, хубаво, че започна да проявява инициатива и тя да приготви нещо понякога.

# 59
  • София
А пък някои хора имат нужда от разкарване. Тъй че - каквото дойде, не трябва да се държим различно за пред нито един мъж.

Общи условия

Активация на акаунт