Как да НЕ разкараме гаджето за 10 дни?

• 3 580
  • 100
  •   1
Отговори
# 30
Така е. Лепкавите хора и отношения отблъскват.

# 31
https://evolife.bg/kak-da-obichash-majete-10-zlatni-pravila/

Наслуки от интернет.
Готвенето се оказа важна част.
За сексуалната част няма да говоря защото явно и там някои дами само са се научили да получават, но не и да дават.
Говорихме още в началото на темата как "даването" и от двете страни е важно.
И пак стигаме до особено важната част - как ще функционира нормално една връзка, ако всяка от страните гледа да не се мине?

# 32
Обичайте себе си, уважавайте се, иначе никой друг няма да го направи. Не ходете на пръсти около някой, само защото ви е страх да сте сами!
Омръзна ми да чета статии, как да не уплашим мъжете, как да не ги притесняваме, как да бързаме да сготвим, изперем и напишем домашните с децата, така че мъжът като се прибере да си почива, а ние да сменим престилката със секси бельо, за да го направим щастлив. После да се чудим защо ни е изоставил!
Стига вече с тези глупости.
Обичайте себе си! Който не му изнася, да се изнася не за 10 дни, а за 24 часа!!!
Мда . За мен почнеш ли да се чудиш как да задържиш или да те забележи някой е ясно , че няма да го бъде .

# 33
  • София
Подарявам тълковен речник, открехнат на Ф.

# 34
Който иска нам си кво готвено, да се научи да си готви.
Аз искам еди ква си салата - правя си.
Искам сьомга - гледам клипчета в нета как се прави и се уча.
И тн.
Или искаш да кажеш, че трябва да очаквам някой друг да се научи да ги прави по мой вкус и предпочитания, защото... ? Що?

# 35
А защо да не го разкараме, ако не си пасваме?
Най-важното е да си избием от главата всички клишета - мъжете харесват/не харесват еди кое си, жените харесват/не харесват. Разиграваненето на театър в началото е основната причина след това да се стига до раздяла, защото "той/тя се промени". Не са се променили, просто са влезли в роля, заради съвети за поведение, действие и т.н.
Ако един човек, независимо мъж или жена е себе си още в началото, по-лесно могат да преценят дали са един за друг и да не си губят времето, ако не са.

Arielle, тези съвети все едно са писани от някой много мързелив мъж Grinning

П.П. Аз не обичам да готвя, затова пък мъжът ми е отличен кулинар. Първите 7 г. от връзката ни въобще не съм готвила, което не му попречи и брак да ми предложи и дете да създадем. Според него този съвет е много далеч от истината. Касае само мъже, които търсят майка, а не жена.

# 36
Който иска нам си кво готвено, да се научи да си готви.
Аз искам еди ква си салата - правя си.
Искам сьомга - гледам клипчета в нета как се прави и се уча.
И тн.
Или искаш да кажеш, че трябва да очаквам някой друг да се научи да ги прави по мой вкус и предпочитания, защото... ? Що?

Защото ти пука за този човек? Обичаш го?
Мъжете също готвят за жените си между другото. Това в една нормална връзка където не всеки трепери да не го минат с една мръсна чиния в мивката или една изгладена риза.

# 37
Не смятам, че е задължително жената да готви, но умее ли, добавя точки Wink
Иначе, Мая, на въпроса ти защо - защото искам да ГО зарадвам. Той пък ще МЕ зарадва като направи нещо, което е важно за мен.

# 38
За мен бие на нарцисизъм това (само)доказване, че аз съм най-добрата жена, защото правя това, онова или нещо трето, пък другите не го... Един вид, вижте другите жени колко са зле, а аз къде съм спрямо тях. Но нищо от това няма общо с истинската привързаност и желание към един мъж. А просто искаш да изпъкнеш в своята социална група...

# 39
Дай пример за подчертаното. Мнението ти ми бие на преписано от модерните "психолози" с техните подкасти.
А по същество: готвя с удоволствие, гладя с неудоволствие и при неизбежност. Как изпъквам в такъв случай и дали?
Ако ти е водещо какво мислят другите и как изглеждаш в техните очи правейки/неправейки неща, значи ти не живееш живота си, камо ли пък любовта си.
За мен бие на нарцисизъм това (само)доказване, че аз съм най-добрата жена, защото правя това, онова или нещо трето, пък другите не го... Един вид, вижте другите жени колко са зле, а аз къде съм спрямо тях. Но нищо от това няма общо с истинската привързаност и желание към един мъж. А просто искаш да изпъкнеш в своята социална група...
===
Сетих се за коментара за жената на Ст. Данаилов. Сетих се и за известния цитат от Библията "Любовта на всичко вярва, на всичко се надява, всичко търпи"

# 40
  • София
Новия статут на Ариел ще ни излезе през носа.

# 41
Ама, разбира се. Ако е по собствена воля и от любов, понякога, когато има време и желание, и ако среща реципрочност, разбира се, супер. Ама е така по задължение, щото била жена... Айде, няма пък. Да се разкарва за десет минути, че десет дни много ще ми дойдат...

# 42
Не ми се влиза в спор 😅 Това ме накараха да си помисля някои коментари в темата, не е нужно да се съгласява някой...

Ще се върна малко на първия пост, началото на темата на Arielle... От моя скромен опит най-много са ме харесвали и преследвали мъже, с които искрено сме си споделяли неща, говорили сме за интересите си... Няколко са ми казвали, че точно това им липсва, че като че ли жените не искат да ги опознаят и не се интересуват от тях истински (а са имали приятелки, не са някакви, на които не им върви)... Примерно излизала съм с програмисти, мен не ме влече сферата им изобщо, обаче го харесвам и задавам въпроси, научавам и аз нещо ии това прави супер добро впечатление Simple Smile и в крайна сметка са ме чувствали по-близка, защото ми е било интересно що за хора са, а не какво могат да направят за мен... Имам приятелки, които пробват с глезене, готвене, чистене и според мен са получавали по-лошо отношение от момичетата, които просто комуникират с мъжете като с нормални хора... Моите 2 стотинки по темата.

PS. Нищо хубаво не виждам в това да търпя системни изневери. То това не е любов, а мазохизъм ;Д

# 43
  • София
Нашата млада сладка колежка imsolost пита как ме е задържал мъж - истината е, че със страха, че мога да си тръгна по всяко време.
А съм душа поляна, хоро можеш да тъпчеш отгоре, Марта Стюърт съм в домакинството, секса по повече го обичам, св*рки да си оближеш пръстите, обаче, само и единствено по любов. Насила можеш да ми дадеш, но не и да вземеш. И мога да си тръгна по всяко време и никога няма да се върна.

# 44
Е това е единственият общ извод от темата... Насила взаимност не става! 😅

Общи условия

Активация на акаунт