Как да НЕ разкараме гаджето за 10 дни?

• 3 589
  • 100
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Ариел, като пускаш тема, трябва да се съобразяваш с чуждите мнения.
Ако държиш да си я дирижираш по свой вкус, следва да ползваш собствените си социални мрежи.

# 16
Точно преди малко тук във форума четох за Стефан Данаилов и законната му съпруга... Ми, останах отвратена. Той е опрашвал половината актриси, с които е работил, има извънбрачно дете (а със съпругата си нямат дете), мести се да живее с други жени пак по време на брака... И тази жена седи до него като мъченица и го защитава, тя си знае защо и дали е имало смисъл... Но отстрани изглежда унизително и долно. Затова не мисля, че Arielle е права. В живота по-често, ако подадеш пръст, ще ти отхапят ръката...

Само да се пиша, че имам някакъв там мъж, а отношенията ни са пълна пародия - не, не ме влече...

# 17
Като във всяка тема пак стигаме до крайности - бой, изневери и сръбска музика.
Нещо по средата не може.

# 18
В нормалните и здравословни отношения нещата стават естествено, естествено е да се грижите един за друг и да си оказвате подкрепа, затова няма нужда да седиш и да се питаш как да го задържа... Ми, ако и двамата полагате усилия за връзката си, защо да ти е терсене? Такива въпроси точно несигурност издават.

# 19
Никой не говори нито за супер феминизъм, нито за отношения тип изтривалка.

Трябва да има баланс и от двете  страни.
Ако иска да изневерява, няма да му се моля да стои с мен, да си ходи. Уважавам себе си.
Обаче, ако иска за гледа мач примерно, няма да го спирам. Уважавам желанията му, които не ми пречат, т.е. които не са в разрез с мирогледа ми.

Мисля, че затова става въпрос и също, каквото написах и преди:

Да избирате човек с подобен мироглед и разбирания, да е "вашата черга" и да се поставяте на негово място преди да направите нещо. Ако не сте съгласни да ви го причиняват на вас, просто не го правите.

# 20
така де , предполага се ,че не дърпаме първия минувач да го оженим за себе си ,имало е подбор.
 От къде тогава идва слугиня, изтривалка - единия дава.   Не  е като да са го сватосали роднини като едно време  и да се виждат на сватбата. Пробата  трябва да е  изрядна и да има съвпадение на възгледи и отношение.

# 21
  • София
така де , предполага се ,че не дърпаме първия минувач да го оженим за себе си ,имало е подбор.
От къде тогава идва слугиня, изтривалка - единия дава.   Не  е като да са го сватосали роднини като едно време  и да се виждат на сватбата. Пробата  трябва да е  изрядна и да има съвпадение на възгледи и отношение.
Точно за тези случаи говоря – когато прислужването идва само/основно от единия. Говоря за ежедневие, не за изключение. И понеже тези случаи са по-често при жените, затова говоря, че жените трябва да имат повече самоуважение, а не да се поставят в ролята на прислугата.
Иначе има мъже, които предпочитат такива жени, не отричам. За мен това говори зле за тези мъже, но за всеки влак си има пътници. За себе си знам, че ако изборът ми е между такъв влак или пеша, предпочитам пеша.

# 22
Бор_яна също е права, само че ако в двойката има един човек, който има травми или страда от липса на самоуважение, ще попадне точно на някой, който ще експлоатира тези неща... Тъй като писах за жената на Стефан Данаилов - нейният баща е бил физически насилник, учил я е да си мълчи и да търпи, после това се е пренесло и в брачния й живот като зряла жена... Затова е важно човек да работи над себе си и да се пребори с миналото си.

# 23
Да не забравяме и, че във времената на младостта на Стефан Данаилов и жена му беше стигма да си разведен. Дори и да е искала, много хора сигурно са я натискали да не го прави, понеже "това ще е петно!!!, помисли за себе си, за него!!!" и т.н. подобни. Не сме били в обкръжението им, не знаем какво е било. Еле пък и че има дете от друга жена, а заедно нямат....това е съвсем гадно спрямо нея.

# 24
  • София
Да не си изтривалка и да си ведра с добро либидо. Другото е надценено - повечето мъже изобщо не обръщат такова внимание дали къщата е излизана, дали всеки ден се готви, дали всичко е изгладено и изпрано веднага.
Второто се поставя като приоритет само от мъже с много патриархално мислене и обикновено готованци, консуматори. Сервилниченето до никъде не води.
Горджъс също е права, много рядко съм чувала някой да го споменава това, но е абсолютен факт и е много тънък момент, трябва си финес, за да не отблъснеш.

Също така - да не превръщаш партньора си в целия ти свят, това адски отблъсква в един по- късен момент, защото по този начин прехвърляш насилствено отговорността за своето благоденствие на друг човек на 100%. А това не е ОК и тежи дори на търпеливи хора.

# 25
На мен ще ми е интересно някоя да сподели как нея я е задържал мъж, или мъж да сподели какво прави, за да задържи партньорката си, ама май няма да стане. ;Д

# 26
  • София
Консистентност. Като каже нещо, знаеш, че ще го направи и можеш да разчиташ, няма изненади. И хубав секс, но това се подразбира.

# 27
Питаш ...
На мен ще ми е интересно някоя да сподели как нея я е задържал мъж, или мъж да сподели какво прави, за да задържи партньорката си, ама май няма да стане. ;Д
... при все, че знаеш отговора Simple Smile
В нормалните и здравословни отношения нещата стават естествено, естествено е да се грижите един за друг и да си оказвате подкрепа, затова няма нужда да седиш и да се питаш как да го задържа...
Любов, грижа, чат-пат глезотии, понякога затваряш едното око, друг път едното ухо, получаваш частична амнезия и не 10 дни, а 10 години минали ...

Пак ли готвенето?! Обичам, правя го, ако се одобри и оцени, още повече го правя. Със с**рките същата работа.

# 28
Питаш ...
... при все, че знаеш отговора Simple Smile
В нормалните и здравословни отношения нещата стават естествено, естествено е да се грижите един за друг и да си оказвате подкрепа, затова няма нужда да седиш и да се питаш как да го задържа...
Любов, грижа, чат-пат глезотии, понякога затваряш едното око, друг път едното ухо, получаваш частична амнезия и не 10 дни, а 10 години минали ...

Пак ли готвенето?! Обичам, правя го, ако се одобри и оцени, още повече го правя. Със с**рките същата работа.
Една жена да си признае, че обича да готви. И да прави св**ки. С желание!

# 29
  • София
Добре, ще перифразирам. Когато жена се държи сякаш е нищожна и издига партньора на пиедестал като награда, постоянно му засвидетелства благодарност, че я е взел с грижа, която не идва отвътре, това отблъсква, защото отсрещният осъзнава, че не е автентично.
Б@си дългото изречение Joy

Общи условия

Активация на акаунт