Как да НЕ разкараме гаджето за 10 дни?

• 3 572
  • 100
  •   1
Отговори
# 90
  • София
А защо всичко трябва да се прави заедно? Защото сте сакати или защото пак ви избива на див феминизъм?
Не може ли докато единият чисти, другият да сготви?
Скрит текст:
Или когато той види, че си уморена да ти даде една бира и да те остави за половин час без да те тормози за неизмитите чинии и прахосмукачката?
Ей такава - взаимопомощ. Не да се "впрягате" взаимно, че да не вземете случайно да се минете с домакинската работа.
Разбира се, че може. Нали буквално дадох точно такъв пример от днес Joy
Скрит текст:
Скрит текст:
Ако искаш живи деца готвенето е задължение, освен ако не успееш да го прехвърлиш на друг Simple Smile

Свекърва ми (германка) не готви. Готви само по празници.
Иначе се изхранват със сандвичи. Две деца е отгледала. Явно може.
Както си го направиш.

Няма любов и загриженост ли, че не готви? Как може!

Е, вероятно показва любовта си като глади и чисти. Много е добра в това.
И като отваря една бира на мъжа си и го оставя на спокойствие да изгледа един филм без да му обяснява какъв простак е,  че не може да го впрегне и в домакинската работа.
На нормален човек няма нужда да се обяснява очевидното. Кой нормален, обичащ човек ще си гледа кефа пред телевизора без да помогне на партньора си? Така и работата се свършва по-бързо и ще могат двамата заедно да седнат с бира пред телевизора. Например вчера сглобявахме мебели. Двамата заедно. Даже не ми е минало през ума да го оставя сам се оправя.
Днес се събудил преди мен и оправил кухнята. Аз сготвих.
Скрит текст:
Двамата заедно.

Ариел, много са агресивни постовете ти. Замисли се за помощ.

# 91
Реалността е съвсем друго нещо. 😁
Лошо. За теб не, де. За млади съфорумки като Iamlost или нещо подобно. Каките ги пързалят, а те са се регнали тук опит да попиват.

... но ако една жена се радва на много усилия в нейна посока и с радост отвръща с още от своя страна, то един мъж просто започва да го чувства като даденост. Природата на двата пола е различна.
Хммм, това пък е ново 20. Не съм го срещала като информация досега. Източник?
Всички хора свикват бързо с хубавото, което получават и колкото повече това продължи, толкова повече става естествено и дължимо. Прост пример - ваучерите на работа. Първите месеци а-у, след това ми да, той работодателят ни ги дължи. Да, ама не.

# 92
И аз ще си позволя да изкажа личното си мнение, защото темата ми е интересна. Особено в контекста на все по -затруднените отношения ( много теми от форума го доказват) между двата пола. Аз въпроса на Arielle го свързвам не директно с някакво "разкарване", а кои все пак са нещата, които държат двамата в една връзка и кое  я прави здрава. Аз мисля, че когато обичаш искрено този човек, харесва ти да се грижиш за него и искаш той/тя да е добре всичко друго си идва на мястото. Всичкото правене и неправене просто се случва естествено. Няма мерене и теглене кой колко. Но връзката ще е здрава, ако и за двамата е така.

# 93
И аз ще си позволя да изкажа личното си мнение, защото темата ми е интересна. Особено в контекста на все по -затруднените отношения ( много теми от форума го доказват) между двата пола. Аз въпроса на Arielle го свързвам не директно с някакво "разкарване", а кои все пак са нещата, които държат двамата в една връзка и кое  я прави здрава. Аз мисля, че когато обичаш искрено този човек, харесва ти да се грижиш за него и искаш той/тя да е добре всичко друго си идва на мястото. Всичкото правене и неправене просто се случва естествено. Няма мерене и теглене кой колко. Но връзката ще е здрава, ако и за двамата е така.

Точно за това си говорим. Че като няма обич нищо не може да помогне.

И пак не бива да изпадаме в крайности разбира се - едно е да се разведеш защото мъжът ти е алкохолик и насилник, друго е защото вече не изглежда като преди 20 години (например).
Мъжете същото имат тенденция да късат с жените на този принцип.

# 94
Не мисля, че трябва да не мерим.
За много млади хора, както и да е. Наивност.
Но да минеш 25 години и да не си даваш сметка какво правиш и какво получаваш?
После аз му купих апартамент.
Как няма една тема "как да направя жена си щастлива"?

# 95
Жена:
Да не си калкулатор. Любовта е  даване.

Пак жена:
Не мисля, че трябва да не мерим.
За много млади хора, както и да е. Наивност.
Но да минеш 25 години и да не си даваш сметка какво правиш и какво получаваш?
После аз му купих апартамент.

Представете си един мъж, който не познава женската природа, как би се объркал, ако ви чете.
Да, ясно, не всички жени разсъждават по един и същи начин, но чак пък такова противоречие...?

# 96
  • София
Което доказва за н-ти път, че хората сме различни и не трябва да се обобщава на база пол.

# 97
  • София
Аз си давам сметка какво давам и какво получавам. Но по някакви мои си критерии. Моя си формула, с мои си съставки, които понякога се променят процентно, но не много.

# 98
  • София
Всички до един сме различни, няма обобщение  на база пол.

Мъжете са от Земята, жените са от Земята - оправяйте се.

Последна редакция: нд, 02 фев 2025, 16:47 от Не се сърди, човече

# 99
  • София
Тия дни се сприятелих с нови мацки, много готини. Едната наскоро се е разделила с дългогодишен партньор. И пак същата история - държание като тотален задник в продължение на години и тя го е търпяла. Ужасни коментари на тема "външен вид". А мацката има външен вид - мечта.
Освен това е супер лек характер. Аз в сравнение с нея съм контрол фрийк.

Абе с две думи - мъжът като не става, ако ще да си Милева Марич, не може да измислиш Формулата!!!

# 100
Ключ по молба на автора.

Общи условия

Активация на акаунт