Как да НЕ разкараме гаджето за 10 дни?

• 3 592
  • 100
  •   1
Отговори
# 60
Тук трябва да има супа и яхния, ракия и салата
 Всичко в огромни количества и пак се изяжда. Готвене 7 дни в седмицата.
Под грижа за другия се разбира слугинаж.
Българския мъж обича да му е вкусничко и  първият му критерий за жена е дали тя може да готви.
Е, ако не може, но е млада и хубава, тогава просто ще се научела. Мисълта дали иска дори не минава през ума.
За страната е скандално жена да не готви. В социалните мрежи много мъже казват "за какво ми е тогава"

Това е като да кажеш "всички жени са еднакви"....

Не съм виждала къде мъжете пишат, че жена, която не готви не им трябва, но пък много пъти съм чела как мъж без финансови възможности бил пропаднал и "по-добре сама"....
Българската жена (не всяка, разбира се) е доста меркантилна, повече от желанието на мъжа за манджи.

В крайна сметка, колкото хора, толкова характери, събират се себеподобни и си живеят край печката или пък по ресторантите. Не всеки, както му е ок.

# 61
Soul Free, лайкнах те, но не се съгласявам и с твоето обобщение, цитирам: "Българската жена (не всяка, разбира се) е доста меркантилна, повече от желанието на мъжа за манджи." В БГ няма толкова много богати мъже, за да има толкова много меркантилни жени.

И пак темата заби в женските слугинаж и меркантилност и мъжкия еснафлък, а замисълът беше "добри практики за (по-) дълъг съвместен и приятен живот."

# 62
Всъщност има. Може да не са милиардери, но такива, които биват преследвани от бг силиконки с мечти за безгрижен живот. Който всъщност не им се случва, но това е друг въпрос...

# 63
А колко са тези бг силиконки? 1% от младите жени? 5%?
Моята информация сочи, че основно раждали жени си слагат силикон в БГ, имат си и мъже, и деца и никой не преследват.

Вярно, че всеки си пише на база собствен балон, но поне да не забравяме къде живеем.

# 64
Може, защото е германка.
Тук трябва да има супа и яхния, ракия и салата
 Всичко в огромни количества и пак се изяжда. Готвене 7 дни в седмицата.
Под грижа за другия се разбира слугинаж.
Българския мъж обича да му е вкусничко и  първият му критерий за жена е дали тя може да готви.
Е, ако не може, но е млада и хубава, тогава просто ще се научела. Мисълта дали иска дори не минава през ума.
За страната е скандално жена да не готви. В социалните мрежи много мъже казват "за какво ми е тогава"

Аз написах, че за децата трябва да се готви, що погнахте пак нещастните мъже Grinning

# 65
А колко са тези бг силиконки? 1% от младите жени? 5%?

Може би точно толкова, колкото мъжете, търсещи "слугини".
Не е въпросът да спорим за брой, проценти или друго. Просто се дразня, когато в този форум мъжете се изкарват какви ли не.

Не живея в подобен балон. Обаче за всички е видно какво е модерно в днешното общество - чалга, цици, силикон, футболисти. Защо не пишат за състезателите в отборите по науки, а за Златки, Божиновци, Калинки разни....? Защо много от децата са зависими от тик-ток и подобни.... Въпросите са риторични, не чакам отговор.

# 66
  • София
Все си мислех, че готвенето е акт на любов и загриженост, а не задължение.
...
Клише за успокоение.

# 67
  • София
Да, за мен готвенето е специално, тъй че го правя, когато наистина се чувствам на вълна готвене, а ако работя това е веднъж седмично!
Впрочем къде се връзват гадже и готвене?
За да се навия да сготвя за някого и той да е у нас, ще трябва да е много, много, много след 10тия ден. 10тия месец може би.

# 68
...
За да се навия да сготвя за някого и той да е у нас, ще трябва да е много, много, много след 10тия ден. 10тия месец може би.
Ха-ха, мъжете го правят на първа/втора среща на техен терен.

# 69
  • София
Честито, Ариел! Пожелавам ти скорошен брак, да получиш това, което искаш, но дори повече това, от което имаш нужда!

Ако Ариел е щастлива, нормално да иска да дава. Така правят жените, които получават. Но го правят с мъже, които дават.

А как да не ги разкарваме тея мъже? Според мен няма списък - всеки мъж иска различни неща и е нормално да му се дава според желанията. Той ако се кефи на едно, ти да му буташ друго и да го именуваш любов, не върви. Иначе да, неща като готвене и секс са често срещани желания сред мъжете, но няма как да ти лежи връзката само на тях. Те са проявите на неща като желание, удовлетворение, привличане, уважение, които всъщност са нещата, които държат хората не просто заедно, но и щастливи.

# 70
  • София
...
Трета среща с цел кекс. То е ясно.

# 71
...

Между другото сега като се замислих само двама мъже (включвам и сегашният ми партньор са готвили за мен).
И това, че ти е сготвил далеч не означава, че ще има секс както и като ти е платил кафето.
Никой не ви заставя насила да правите неща, които не искате.

# 72
Аз до сега съм имала проблем само как да разкарам мъже. Не съм компетентна по темата, затова пиша други работи както как един мъж да направи така, че да не го разкараме Rolling Eyes
Иначе ако някой някога поиска да ме разкара, да казва и съм ОК, чао.
Така, че за мен конкретния въпрос е безсмислен. Не можеш да задържиш някой, който не иска да е с теб, не го кефиш и пр. Пък да се нагаждаш, за да угодиш.... Ооо, майн год... Никога не води до добри резултати.

# 73
Е разбира се, че не можеш да задържиш някой, който не те иска!
Никой не го оспорва това. Но пък да зарежеш всичко, да се запуснеш и да сочиш с пръст само неговите недостатъци и проблеми също не е продуктивно.
Така раздялата е подготвена почти изцяло само от единия партньор.

# 74
  • София
Впрочем, това че мъж е сготвил и сте си прекарали чудесно, съвсем не значи че няма да ви разкара след това.

Общи условия

Активация на акаунт