Искам да кажа...(227) през Февруари 2025

• 33 080
  • 814
  •   1
Отговори
# 45
  • Бургас
Добро утро!

Подведохме се с прогнозата за времето и не се организирахме за сутрешна разходка, а се оказа доста приятно навън. Нищо, уплътних времето в Кауфланд. Пия сега второ кафе и после ще видя какво ще правя. Снощи направих много хубава запеканка с картофи и пилешко, на свеки сармите си стоят непокътнати, така че днес и утре съм освободена от готвене.

Боби, днес ли е първата среща с новите ученици? Или от началото на втория срок? Да се харесате взаимно!

Спокойна и приятна да е новата седмица!

# 46
  • Бургас
И аз отметнах две задачки за деня. Момчетата искат чушки с боб - сушени червени. Та минах през Лидл да взема.
Почивам и съм планувала да почистя малко.

# 47
Най-лесното ядене са ми чушките с боб, понеже ги пълня с боб от буркан/консерва. После пека във фраера и съм готова за има няма половин час.
Добро утро!
Не спя добре, как ще изкарам деня не знам.

# 48
  • Бургас
Тути, май си имаш именичка Simple Smile
Здрава и щастлива да е, Монката!

# 49
  • Телиш/Плевен
Карзче, дълго и вярно да ти служи пералнята! Hug

# 50
Добро утро!

Много удърно ми започна понеделника, направо ... Не съм доволна.
Довечера ще ви нагледам.

# 51
Добър ден, И Калин в листата на болните - грип Б. Сега ще ходя да чета какво е

# 52
  • Бургас
Бързо да се възстанови Калино!
Але, дано се успокои денят ти!

# 53
Тути, май си имаш именичка Simple Smile
Здрава и щастлива да е, Монката!
мерси Карз, не знаех;)
Всички дечица да са здрави!
Ние го отбелязваме на 1 септември, днес ще ѝ купя един шоколад, да не е капо;)

# 54
  • София
Ау, Селесте, как ми се дояде запеканка с картофи и пилешко. Нямам пилешко, обаче. Като излезем следобед ще минем през магазина. Сега като Гоги заспи на обяд и аз ще полегна. Ще гледам някой филм, вероятно. Но първо кафе. Simple Smile

Да е жива и здрава Монката!
Калин да се оправя бързо!

# 55
Карз, честита пералня, вярно да ти служи

Днес много мръчкаво навън. Да минава този месец и да се запролетява вече Grinning

# 56
  • Банско
Започват февруарските студове явно с як вятър. Тези месеци са ми най-тегави. Подготвям се направо психически за тях.

# 57
  • Бургас
Стана си февруари месец, аз аз още не съм поръчала мартеници и подаръчета за 8 март, не съм организирала РД на детето през април Simple Smile
Но пък си организирах предосмомартенски банкет с колежките, ексурзия през август и утре да ми пристигнат едни бели ботушки Simple Smile

# 58
  • някъде ... тук ...
Дзак във февруарската тема Simple Smile
Поздрави от един френски ски курорт! Времето е страхотно- слънчево, тихо, много сняг. Екстра е!

# 59
Вчера карахме с малката из Плевен, чак до Кайлъка стигнахме по едно време. Черпя ви малко с един Язовир. През пролетта и лятото е още по-красиво, но и сега си има чар

🙂

Последна редакция: вт, 04 фев 2025, 14:15 от rummi_pl

Общи условия

Активация на акаунт