Харесвате ли порасналите си деца?

• 7 284
  • 98
  •   1
Отговори
# 90
Моите не ги харесвам.
С годините и опита , започвам да харесвам малко, постепенно свекърва ми Satisfied Scream

# 91
Аз харесвах моите като цяло.

# 92
Харесвам родителите си. Много сме различни, особено в емоционален план, но те са добри, честни, почтени и интелигентни хора. Освен това са ме отгледали в много стабилна и сигурна среда и заобиколена от книги, които бяха изключителна ценност за тях и го предадоха и на мен.

# 93
Харесвам родителите си. Много сме различни, особено в емоционален план, но те са добри, честни, почтени и интелигентни хора. Освен това са ме отгледали в много стабилна и сигурна среда и заобиколена от книги, които бяха изключителна ценност за тях и го предадоха и на мен.
Обърках се тук.

# 94
  • Димитровград
Двете ми деца, отглеждани от двама еднакви родители, са коренно различни. Отчитам, че и ние сме се променили с годините( имат 11 години разлика).
Характерите играят голяма роля, възпитанието е на второ място според мен.
Голямата, на 19 вече, притежава качества, които не ми харесват. Малката е още малка за темата.
Интересното е, че според други хора извън семейството, голямата е много харесвана. Това ме успокоява, че съм си свършила добре работата като родител. Между нас има дистанция, приятелки няма как да бъдем, винаги има една тънка линия. Не го чувстваме така. Като колежка, работили сме заедно, само на мен си предава номерата, убедена съм, че при други хора, много добре ще знае как да се оправи сама.
Животът е пред нея, убедена съм, че ще се справя, гласувала съм и доверие и желая да е жива и здрава. Вече е етапа, в който трябва да я подкрепям и да си мълча, давам поискано мнение само.

# 95
Обърках се тук.
Да, не звучи добре Joy
Родителите ми са, както написах по-горе, добри, честни и т.н. хора. Заедно с това обаче са много сдържани и по това се различаваме. В моето семейство за емоции не се е говорело никога и като цяло на чувствата не се е обръщало особено внимание.  Между мен и тях винаги е имало дистанция в емоционален план и в този смисъл не мога да кажа, че те са ме разбирали добре. Но въпреки че са различни в това отношение от мен, аз ги харесвам заради останалите им качества.

# 96
  • Между гори и планини
Моите родители също са добри и честни. Майка ми е изключително начетена, образована, владееща няколко езика. Но това не означава, че нямат други черти на характера които не ми харесват. И заради това, ако не ми бяха родители, вероятно нямаше да са ми в приятелския кръг. С майка ми известно време работехме в една фирма, бях се дистанцирала максимално.

# 97
  • София
Баща ме е професор по физика, но изключително досаден и неприятен като човек.
С майка ми съм работила в една организация  като преподавател, но на различни места.

# 98
Перфектни хора няма. И децата ни няма да бъдат, нека не се залъгваме.
Вас всички околни ли ви харесват без резерви? Е, и с децата ни е така.

Общи условия

Активация на акаунт