ЗОНАТА и ние - тема 17

• 22 655
  • 530
  •   1
Отговори
# 510
Хайде и аз ще се пробвам:) да видим ще успея ли, понеже готвя за бебето, готвя за баткото, готвя и за нас с таткото и става едно огромно готвене непрекъснато.

# 511
  • София
А защо за баткото отделно от вашето?

# 512
Така се налага

# 513
  • София
Знам, че Зоната е най-доброто решение в моята ситуация, но като не ми се яде нищо как да ям 4-5 пъти. Месо пък изобщо...
Днес се сетих пак за теб покрай моята закуска - ако не ти се яде месо, купи си протеин на прах и с 1 доза си набавила необходимите П. Плюс плод или овесени трици за В.

# 514
Препоръчайте ми протеин момичета, моля ви.

# 515
Аз отскоро започнах по Зоната, но знам че Pregnaco е специално протеин за бременни. Приемала съм го, като цяло не ми се е гадило в този период и има различни вкусове.

# 516
Ако не са го променили нещо,този прегнако си е откровено гаден на вкус. Преди  вече над 6 години АГ-то ми настояваше да го пия тъй като бях с анемия, бебето изоставаше и тогава май тъкмо ги бяха пуснали тези протеини. Нямала съм гадене през цялата бременност,но всеки път пиейки от тази отврат едва се сдържах да не повърна. Помня че се молех да сключим сделка с АГ-то да ям само дроб и извара  (при условие че по принцип не консумирам нито едно от двете),,но да не го пия това.
Злодеида,протеин  изолата на импакт е добър .
Ако ти се гади или си прекалено чувствителна към вкусове/миризми може да вземеш неовкусен.

Последна редакция: чт, 28 авг 2025, 22:59 от Leona_

# 517
  • София
Ако ти се гади или си прекалено чувствителна към вкусове/миризми може да вземеш неовкусен.
Всъщност е на My Protein, Impact е някаква серия. По неизвестни причини неовкусеният е най-скъп.

# 518
Освен праскови друго не мога да ям за сега.

# 519
Освен праскови друго не мога да ям за сега.
Аз като бях бременна много повръщах и  ядях само домати ,краставици и праскови.Забременях 64 кг,влязох да раждам 62 кг,а синът ми се роди 4,100 кг.

# 520
Всъщност е на My Protein, Impact е някаква серия. По неизвестни причини неовкусеният е най-скъп.
Благодаря за поправката,само веднъж съм го взимала и толкова съм загледала какво пише Relaxed
Неовкусеният е най-скъп защото предполагам (или поне така се надявам) е най-чист - няма подсладители ,оцветители ,овкусители и там каквото още им слагат

# 521
  • на земята
Здравейте,ако може и аз да се присъединя към вас.
Много четох и продължавам,много ще ми е трудно да свикна да меря и смятам,притеснявам се дали ще успея.
Връщам се назад темите и тях да прочета!
Страхотна темичка!

# 522
  • Пловдив
Най-пречистеният протеин, който обикновено се препоръчна от лекари, когато има нужда от прием на протеин. Има го под всякаква форама. Най-изгодно излиза на прах. Скъп е. Такова нещо не мога да консумирам, дано не ми се налага.

https://www.arteka.bg/%D1%85%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5 … 5-300-%D0%B3.html

# 523
Здравейте, момичета! Реших да започна да се храня по зоната с надеждата да оправя някои здравословни проблеми (повишена кръвна захар и висок холестерол) Вчера ми беше първия ден и се справих, не е толкова сложно, но как действате с БВ? То трябва да изям огромни количества зеленчуци, които стомахът ми не побира. С някои от тези в червената зона ли компенсирате? Също има някои зеленчуци имат доста протеин (да, прочетох, че не се смята), но например червената леща има 7 БВ и 3 БП, което ми се струва доста за да се пренебрегва.
Надявам се, че не досаждам, но това е нещо ново за мен и колкото и да чета, все ще имам пропуски.

# 524
Може да намалиш зеленчуците (които са обемни) и да добавиш нахут от консерва (боб) или малка филийка пълнозърнест хляб.

Аз смятам да подновя Зоната, че лятото с почивките е трудно.🙂

Общи условия

Активация на акаунт