ЗОНАТА и ние - тема 17

• 35 553
  • 712
  •   1
Отговори
# 705
  • Пловдив
Ок, ама за 4блока колко ли айрян трябва да е Simple Smile
Явно за някои неща трябва да е на око.

С лаваш какво правите?

# 706
Може да направиш пица с кайма и кашкавал

# 707
Стремя се да карам по зелената част на таблицата, но търся и разнообразие - ето защо пробвах нещо ново и идвам да дам отзив. Паста от червена леща и нахут: 1 БВ е 16-18 г., а в този грамаж има и половин блок протеин.  Правих ги болонезе, с нискомаслено сирене, със спанак, с гъби, като част от кюфтенца с броколи и карфиол. Харесаха ми, тези от леща малко повече, а и в тях мазнините са по-малко.

Скрит текст:

Големият проблем е цената - продават ги за около и над 4 евро. В немския амазон са по 2,09 евро; доставката до адрес в Германия с Knuspr е безплатна над 39 евро, после куриерът транспортира до България за 1,6 евро на килограм. Вече се замислям да си взема по 10 от вид. Ще излязат по 2,50-2,60. (Но винаги има риск да ги сложат в твърде голям кашон и превозвачът да ги таксува на обем.)

Намерих в амазон и кускус от нахут, за 9 и нещо евро за килограм. Чудесен за пълнени чушки, сармички и вместо фиде в супа.
Та седя и се чудя, но най-вероятно ще си поръчам от Германия от всичките видове с леща и нахут, защото искам да ги използвам редовно.

В Лидл тази седмица има паста от червена леща, грах, нахут. 1,73 евро/250 г.

# 708
Все още съм в процес на четене, но имам желание да опитам. Още не разбирам почти нищо, така че ще чета мненията Ви.

# 709
Здравейте! Новобранец съм в темата и чета и проучвам. Гледам във фейсбук има    страница на Катина,която пуска през няколко месеца предизвикателства. Някой има ли режими от тях, правил ли е,доволен ли е, може ли да ми изпрати? Струва ми се лесно като за начало   ако наистина всичко е сметнато по зоната

# 710
  • София
Здравейте! Новобранец съм в темата и чета и проучвам. Гледам във фейсбук има    страница на Катина,която пуска през няколко месеца предизвикателства. Някой има ли режими от тях, правил ли е,доволен ли е, може ли да ми изпрати? Струва ми се лесно като за начало   ако наистина всичко е сметнато по зоната
Членувам в група във ФБ "Зоната е вкусна" и там чета, че на Катина нещата са предимно в червената зона, т.е. с непрепоръчителни съставки, според автора на Зоната. За него напр. животинските мазнини не са ОК.
Само споделям прочетеното, нямам свое категорично мнение.

# 711
  • Chicago/Varna
Здравейте! Новобранец съм в темата и чета и проучвам. Гледам във фейсбук има    страница на Катина,която пуска през няколко месеца предизвикателства. Някой има ли режими от тях, правил ли е,доволен ли е, може ли да ми изпрати? Струва ми се лесно като за начало   ако наистина всичко е сметнато по зоната

От написаното разбирам, че правиш първи стъпки в зоната. Мога ли да те помоля да прочетеш статията в сайта за зоната, ще ти дам линка, и ако може да споделиш кой абзац или кое изречение не рабираш или те обърква при първи прочит, като начинаещ потребител.

В книгите на Катина има много неточности и като за начало ти препоръчвам книгите на Проф.  Сиърс, които са преведени на Български. Там е истинската информация
Това е статията:    Влез в зоната

Много ще съм ти благодарна, защото така ще мога да редактирам написаното или да допълня нещо. По-този начин информацията става още по-достъпна и полезна за всички начинещи. Flowers Hibiscus

# 712
Аз съм правила 2 предизвикателства на Катина + съм си купила книгата. Доволна съм - не съм от хората, които биха издържали на много строг режим и точно това ми харесва в книгата, че има опции. Има варианти и в червената и в зелената зона. Също да кажа, че има ефект и се чувствам много добре + свалих 5 кг, които не успявах повече от 3 години.

Общи условия

Активация на акаунт