(3) Фенчета на Шербета / Kızılcık Şerbeti

• 30 796
  • 753
  •   1
Отговори
# 435
Явно подготвят героите за вътрешна промяна, но малко трудно е да се повярва, че на възрастта на която са, такава може да настъпи.
Има и още нещо - някъде май пишеше, че актрисата, която играе Нурсема е бременна - ако е вярно, тя също трябва да "изчезне" от 4-ти сезон, което си е изцяло нова сюжетна линия.

# 436
Това за бременната Джерен (Нурсема) се говореше още миналия сезон, но така и не се видя да е истина.

# 437
Сега въпроса до края на сезона ще е какво ще стане с къщата и фирмата? Коя ще е господарката на къщата, дали Нурсема и Фираз ще се настанят там. Аз искам Омер изцяло да стане собственик на фирмата, Апо за нищо не стана, освен да мачка чаршафите с Ишъл. Аз пък искам Мустафа да се махне от Нилай. Толкова ми противна Нилай, че бих приела Мустафа с Мери ей така на пук.
Доа , очаквам не знам защо и тя да си тръгне. Нищо не става от нея. Няма нищо общо с тази от първи сезон.
Омер ще помогне на Мери и да и се върнат парите. Той е просто такъв човек. На всички ще помогне.
Омер и Къвлъджъм дано скоро им се оправят отношенията и тя да настоява да се оженят с оглед нещата които се се случват и че Омер има нужда тя да е до него и да го подкрепя и най-вече да си живеят заедно , няма значение къде. И бебето да се роди. Тази лудата не знам какво ще направи, дано двамата усетят че нещо не е наред.

# 438
На лудата съседка досега се чудя какъв и е зора с Къвълджим. Загубила е бебе- това ясно. Но защо се стреми да прилича и се опитва да се идентефицира с Къвълджим? Защо гнеът и е насочен към нея? Не е бивше гадже на Омер. Някъде из мрежата писаха, че била сестра на другия луд, но това пък какво общо има със загубеното бебе? Да не би като разбра, че Къвълджим е бременна и тогава да и превъртя чивията? Но пък целенасочено бе дошла на квартира при тях, значи нещо предварително замислено.
Може би по-нататък ще получим отговори. Но жената е не просто злобна, тя е откровено луда- има халюцинации и други неща.
Възможно е сезонът да завърши с някакво нападение или проблем, който тя устройва на Къвълджим и изобщо на цялата им къща.
Нилай и на мен ми е крайно противна. Но едва ли ще ги разделят с Мустафа. Мустафа ще се оправи, това при него беше нервен срив. Дано обаче стане по-категоричен.
За Мери предпочитам нов човек, през новия сезон.
Нурсема и Фираз много искам да са в собствен дом. Тя вече започна да рисува, той работи. И са силно привързани, пу пу. И бебе искам, естествено. Blush

# 439
Само това оставаше Доа да си тръгне.
Нурсема очаквам да е следващата.
🤰🏻не се потвърди, но като нищо може да напусне и тя.
Ще ги пратят някъде в чужбина с Фираз и готово.
Аз предлагам и още по-скандално развитие на нещата : Апо се взима с Асуде🤣🤣🤣че лошо ли ще стане🤔
Хем и фирмата обща и вече са отвсякъде роднини.
Тя се настанява в имението. И всичко по реда си.
Започва новия ред. С нова господарка и пети сезон 😭
Какво ще кажете а?

# 440
Не мисля че ще махнат Фираз. Той е толкова забавен и придаде цвят на сериала. Той и Омер са оединствените нормални мъже вътре.
Бебе за Нураз ще видим. Фираз засега няма достатъчно пари че да купи къща за него и нея, засега ще живеят или при майка му или при нейнното семейство.
Лудата ще направи нещо , което може да накара Къвлъджъм да роди предварително и тая да изчезне тотално, но ако Метехан си тръгне , то бебето ще се роди. То сериала вече ще си има 4 малки бебета , ако и Нураз им се роди и на тях ще са 5.
Очаквам новия сезон да има 6 месеца до 1 година скок във времето.

# 441
  • Пловдив
Някак тотално промениха облика на сериала. При Ябълката си знаехме, че е забавна комедия с елементи на съспенс, и крими тук там, и така си го докараха до финал. Независимо, че всеки сезон беше с различен сюжет, не загубиха общата сюжетна линия. Да, там също имаше абсурдни ситуации, но някак пасваха на характера на сериала. Тук така извадиха всичко от коловоза, че объркахме какво точно гледаме и може би затова се губи интереса. От семеен сериал със сблъсък на различен манталитет и култура в турското общество, сега стана мазаляк.

# 442
нищо оригинално не пишат сценаристите. Този сезон имаше copy-paste от сезон 1 в някои сцени от този. Не ми се мисли какъв ще е финала. В момента са разглезени сценаристите и че нямат никаква конкуренция в момента и ако дойде някоя продукция може би биха направили нещо, но засега стоят на едно място.

# 443
Гледате ли как Нурсема убива всяко хубаво чувство у Фираз?! И Умут беше пълен с живот и него погуби! Рюзгяр изкара късмет, горкичкият! 🫣

# 444
Апо поне 40 дни на Пембе да беше изчакал.Нурсема сега е решила да се прави на Пембе ама е крайно изнервящо.Фацо ако не му вкарат някоя да съгреши с нея за 90 път няма да е Шербета.Ядосвам се вече!

# 445
Очакваше се че ще се жени Апо. Ишъл новата господарка.
Яд ме е за Омер и Къвлъджъм. Нямат миг спокойствие. Вместо те да се женят и да си чакат бебето , брат му изненадва.
Усещам че Емрах или Съла един от двамата ще си тръгнат също. Може и Еврим, но знам ли , ако стане може и Баръш да последва също.
Този сериал не се търпи вече, очаквам края му да е до края на годината.

Дайте им малко щастие на тези двамата. Не могат да останат сами за малко , без да има проблеми.

Последна редакция: чт, 24 апр 2025, 13:45 от itshristina

# 446
Аз вече не го гледам.
Бях си казала, че ще спра да гледам в моментът, в който развалят образа и на Мустафа. То не е само това.Нищо не остана,за което да се хване човек.
Вече нямам желание да гледам.
Не знам дали ще го догледам изобщо.
Много ме яд. Много. И не ви дам смисъл да продължавам да гледам ей така само за идеята и за да го довърша.
То явно и край няма са има и сега, въпреки тоталната манджа с грозде, която сътвориха сценаристите.

# 447
По тв започна втори сезон, аз оттук вече не съм гледала с нормални субтитри. Смятам, че Пинко е централен образ.
Апо е много смотан, никога не защитава Пинко, дори пред хората.

# 448
Сега дават пак откриването на болеста на Омер. Това беше най-голямата грешка на Мелзей. Имаше и други варианти ако разделяха омер и къвлъджъм, но както и да е минало заминало.
Утре очаквам скучен епизод и без това има мач , не очаквам добри оценки.

# 449
Да, аз тук съм на страната на Доа. Тоест по принцип сякаш аз, а може и защото не съм гледала целия сериал, но много често съжалявах Пинко, беше ми мъчно за нея, но тук с детето (Не че Доа е права да не показва бебето на Фатих, защото тя може да се разведе, но тя и бебето не са едно и тя няма право по принцип да го ползва срещу него.) Но когато Пинко отиде неканена у тях и почна да обяснява как тя страда, Доа каза нещо вярно ''аз страдам, не мога да мисля и за вас''. Права е Доа, в онази къща никога никой не  я поставяше на първо място, дори съпругът й, тя сега е насъбрла много горчила и тотално й е писнало, затова вчера каза за Пинко ''мразя я'' Grinning , бабата пита какво е направила и Алев ''родила е Фатих''. Grinning Добър сериал, добри реплики, жалко, че го развалят.
Бистрото на Мустафа и Сьонмез продължава да работи и този сезон.
Иначе за Пинко, според мен тя тъй като няма и никога не е имала пълна подкрепа и разбиране от Апо бей, той никога не я е поставил на първо място, дори я излага много пъти вече пред Алев, при толкова пари цял живот едно цвете не й е купил, какво остава друго, това наранява егото и самочувствието й, затова тя се обсебва от децата си, и внуците си.  А тя честно казано се старае за мъжа си, той има пари и слуги, но тя готви всяка вечер за него и любимите му неща, той не се е сетил едно цвете да й подари, ясно е, никога не я е обичал и тя това нещо го усеща, особено като се появи жена, която най-после го развълнува като мъж. Ако се чувстваше оценена, където трябва, нямаше да се бута в живота на другите, щеше да се радва на внучка си без да се слага там като най-важна, защото в момента там най-важна е Доа, и като нейна майка в момента е най-важно Доа да се чувства добре, не Пинко, а тя само повтаря, че е болна жена. Grinning
Омер много хубав мъж. Харесвам и Алев. Не харесвам Нилай, но Пинко дразни как постоянно измисля задачи за жените в къщата, вярно че са домакини само, но... като някакъв харем и тя майката на султана и нарежда, нямаш спокойствието да правиш каквото искаш.Дори сега с много по-беден живот Нусема поне е господарка в собствения си дом. Макар че тя има талант и е жалко само да готви, и все пак не разбирам егото на Умут тук, защо семейството й да не им помогнат, това не го прави заврян зет, те помагат на семейството на дъщеря си, той каза да не взема пари от баща си, но не й дава пари..... тя няма пари за лични неща изобщо, даже нямаше пари за ориз, какво остава за нещо друго... дори на децата им дават джобни! Не харесвам Умут изобщо, не знам какъв живец има, но не става за семейство, дори за елементарни нужди като храна не успява да покрие.

Последна редакция: пт, 25 апр 2025, 09:26 от Tanya Valcheva

Общи условия

Активация на акаунт