(3) Фенчета на Шербета / Kızılcık Şerbeti

• 30 776
  • 753
  •   1
Отговори
# 555
Тая Ишил, комбинация от Шахика и Ендер (Опасно изкушение),дано се намери някой да я разкрие или сама да се издъни. Кой знае какви ги е творила в Холандия, да не излезе като Шахика която се женеше за богати старчоци и ги убиваше.Нурсема стана Пембе по 100, противна ми е вече, Фираз сам ще избяга от нея (преди ми беше мъчно и я съжалявах). Бебе Алев остава самичко, дано Ишил не направи нещо на невинното, сладко бебче . Така и не разбрах глупака Апо защо трябваше да вземе детето от Арслан и да се прави на баща, като един път не го видяхме като такъв. На 100 години, веднъж вечер минаваше, за да я погледнел и помиришел (по превод) ,  ааа и веднъж я заведе в хотела при любовницата. И Нилай иска да се махне от къщата. А Кавълджъм  докато тичаха в болничния коридор след Метехан, беше по пантофи.Интересно с трагедия ли ще свърши сезона и ще чакаме цяло лято, развитието или с хубав край ще е сезона.

бебе Алев и Джемрето
Скрит текст:

Джемрето и Абдулах Джуниър
Скрит текст:

Тази снимка на Еврим/Кавълджъм от сериала ли е или е участвала в предаване/интервю?

От Кан миналата година, то не е цепка, не е деколте.
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 17 май 2025, 15:51 от bgnetk@

# 556
Нали има слух че ще има пак катастрофа. Дано Ишъл я убият.
Надявам се че Къвълджъм ще се опита да вземе бебе Алев.
Дано раждането мине добре, но едва ли. Надявам се още на финала видим бебето родено и в обятията на Омер и Къвлъджъм.
Да, беше смешно, единия кадър Еврим е по пантофи, другия по токчета 😁😁
Иначе тая снимка на Еврим е от някакво интервю.
Иначе за Кан, тя обича да се облича по така , и и отива. И на партито беше с нещо тип корсет с дантела.

# 557
В телеграм ми попадна клипче от тази вечер, снимали са сватбата на Къвъджъм и Йомер (по червен килим Йомер се разхождаше). Метехан ще замине за чужбина предполагам, след като не го убиха снощи. А във фрага, Йомер и Къвълджъм на яхтата, явно са на нещо като меден месец.

# 558
Ох, дано стане това. Дано този път я видим нея в рокля спрямо последните пъти когато се жениха Grinning Най-много го заслужават те. Аз бях сигурна че ще пратят Метехан в чужбина при Чимен да и прави компания (в кръга на шегата). За какво беше това с наръгването.

# 559
За какво беше това с наръгването.
За да си произнесе Кавълджъм репликите за отговорността на родителите към стоящите в телефоните деца... Малко става като социалистически реализъм с поучителни моменти и въпрос :"Какво е искал да каже авторът?"

Последна редакция: нд, 18 май 2025, 08:55 от victoria vassileva

# 560

Щастливи заедно до края!

# 561
Ох, че са ми хубави. И бебенцето да се роди. Важното че пръстените се върнаха. Омер хич не си поплюва. Какъв диамант и подари.SobNature Fire

Последна редакция: вт, 20 май 2025, 12:44 от itshristina

# 562
# 563
Попаднах на новината,че Керем и Еврим са се разделили. Причината била,че той страшно много ревнувал Еврим от интимните сцени с Баръш.Еврим е преценила ,че е по-добре да се разделят.

# 564
Дано е истина, но знам ли. От една страна Бирсен щеше да каже. Тя пише подобни неща , но може Еврим да и е писала да не споменава това и още внимание да има върху нея. Но тя продължава да играе с него в театралната им постановка. Даже ще имат постановки в чужбина юни месец.
То се видя още в началото на сезона че тя е различна спрямо миналите два сезона и това много се отрази в отношенията на Омер и Къвлъджъм. То можеше да се види с просто око. Сега има коренна промяна в нея и се вижда с нейните сцени с Баръш. Нищо общо с началото.

То и аз да съм ще ревнувам, я виж какъв красавец е Баръш. 😁😁( в кръга на шегата).

Последна редакция: ср, 21 май 2025, 10:31 от itshristina

# 565
Не бих подминала мъж като Баръш 😄.
Дано наистина са се разделили. Все пак това й е професията. Ще има любовни сцени,не можеш да стоиш като дърво.

# 566
Не съм сигурна, но мисля, че видях снимки от Кан на Керем с елегантен смокинг- сам на червения килим. Може и оттам да идва клюката.

# 567
Да, той беше в Кан със сина си. Иначе те двамата не се следват в инста, защото той няма абсолютно никакви последователи от негово лице , но тя следва сина му, защото явно и той е в мениджмънта на театралната постановка.
То нали имаше и обратното че тоя искаше тя да не се целува с Баръш и е забранил. Но вече има такива сцени от месец насам. 😁😁

# 568
За мен това с ревността са глупости. Конкретно за тези актьори. Сценария е калпав- Юнал е сериозен мъж- как ще си остави бременната жена сама някъде си заради е с майка си , но не с него. Това е по- смущаващо от липсата на целувки (на мен не ми липсват). Тази категория филми не са ми заради целувките, а заради човешките емоции, но много ги объркаха в този сериал.

# 569
Е , поне ще живеят заедно в неговата къща с нейната майка. Идния епизод ще го видим. Аз очаквах по-друг начин да се развие бременността на Къвлъджъм. Нямам съмнение че Омер ще бъде страхотен баща, но сценария беше покъртителен в това отношение, че не видях ме как те двамата си развиват отношенията и с очакването на бебето. Не сме видяли бебешката стая , не отидоха заедно да избират дрешки за детето , не се знае още името на бебето, дано го научим петък или на финала. Но важно е оправиха отношенията по между си и тази серия в петък я очаквам от доста време.

Общи условия

Активация на акаунт