(3) Фенчета на Шербета / Kızılcık Şerbeti

• 30 756
  • 753
  •   2
Отговори
# 630
Айде ново двайсет😀 Част от екипа (зад камера) се събрал с част от актьорите за края на сезона (Нурсема, Умут, Мусти и Пембяна видях на снимките)😀 Айде сега ще чакам да се оплюе как не е поканена другата част от актьорите 😃

# 631
Доукан май ще се снима за корица гледам.

https://x.com/no_naxv/status/1928807780426588335

Умря ли? Или не умря?

Мадамата е част от harper bazar

Зад кадър

За мен Апо трябва да е жив за да си бие главата в камъните.
-Каква жена си избра пред Пембе.
- Детето му беше простреляно от другото му дете.
- Синът му превъртя.
-Всички се опитваха да му отворят очите по всякакъв начин.
Може да съм жестока ,но няма по голямо наказание от това да си изгуби едно от децата! Освен това тази пасивност ме уби повече и от реакцията на Мустафа към просната Ниляй на пода.
Синът му превъртял ще гърми всичко живо наред той мишока се крие зад жена си.Другия му син е застрелян.Мустафа продължава да е въоражен и той си седи и си държи раненото Ъшълче без и думичка да издума. Да му... на бащинството!

Много ми харесаха разговорите на Фираз и Фатих както и като се обади на Нурсема.Определено голяма градация гради Фатих и дано не го занулят баш сега. Доа много ме хвана жал за нея защото както си говорехме тя си усещаше някак си ,че нещо лошо ще се случи.И освен това мъжа и проснат безжизнен и майка и агонизира от болки горката се чудеше за кого да реагира по напред. Мъка голяма! Тук или там мисля ,че ще завърши или във въздуха с изстрел или в главата на Мустафа ,но пак казвам това е единствения човек който знае ,че Ъшъл уби Пембе.Няма логика да умре Мустафа!

# 632
Айде ново двайсет😀 Част от екипа (зад камера) се събрал с част от актьорите за края на сезона (Нурсема, Умут, Мусти и Пембяна видях на снимките)😀 Айде сега ще чакам да се оплюе как не е поканена другата част от актьорите 😃
Аз забелязах от доста време че са на групи. И на партито за 100 епизода се видя.
Нормално повечето които са в къщата да се съберат и без Фейза. Даже снимките на Джерем бяха се събрали тя, Съла, Бату и актрисата която играе Асуде в нейната стая само.
Забелязала съм че Еврим и Баръш предпочитат своята компания
Доку в компанията на Бату. В повечето снимки е така.
Но никои не снима с Фейза. Случайност? Не мисля.
Даже нямаше парти за последния епизод както беше миналия сезон. Не се събраха.

Доукан май ще се снима за корица гледам.

https://x.com/no_naxv/status/1928807780426588335

Умря ли? Или не умря?

Мадамата е част от harper bazar

Зад кадър

За мен Апо трябва да е жив за да си бие главата в камъните.
-Каква жена си избра пред Пембе.
- Детето му беше простреляно от другото му дете.
- Синът му превъртя.
-Всички се опитваха да му отворят очите по всякакъв начин.
Може да съм жестока ,но няма по голямо наказание от това да си изгуби едно от децата! Освен това тази пасивност ме уби повече и от реакцията на Мустафа към просната Ниляй на пода.
Синът му превъртял ще гърми всичко живо наред той мишока се крие зад жена си.Другия му син е застрелян.Мустафа продължава да е въоражен и той си седи и си държи раненото Ъшълче без и думичка да издума. Да му... на бащинството!

Много ми харесаха разговорите на Фираз и Фатих както и като се обади на Нурсема.Определено голяма градация гради Фатих и дано не го занулят баш сега. Доа много ме хвана жал за нея защото както си говорехме тя си усещаше някак си ,че нещо лошо ще се случи.И освен това мъжа и проснат безжизнен и майка и агонизира от болки горката се чудеше за кого да реагира по напред. Мъка голяма! Тук или там мисля ,че ще завърши или във въздуха с изстрел или в главата на Мустафа ,но пак казвам това е единствения човек който знае ,че Ъшъл уби Пембе.Няма логика да умре Мустафа!

Ако някой ще напуска Бирсен ще го каже. Надявам се Фатих да не умре, но вероятността е 50/50. Дори ако Мусти остане той отива направо в затвора. За мен Ишъл трябва да я няма.

# 633
Мустафа като невменяем може да отиде в лудница, не в затвор. За мен нещат,на отиват към това , че Нурсема ще стане основен наследник на този клон на Юнал и това ще е революционното- двете забрадени с Асуде- като бизнес дами. Доа ще остане да гледа 3 деца- Алев, Джемре и сина на Ниляй. А е възможно и брат си, който е също Юнал.

# 634
Горката Доа. С три деца няма да и е лесно.
Къвълджъм трябва да се оправи и да си види бебето. Омер също. Даже ако се роди сина му ще е още привързан към тях.

# 635
Ишил не трява да умре. Трябва да отиде в затвора с тежка присъда за подбудителство и организация на убийство.
А Апо нека страда. Кръвожадна съм, но ме вбеси. Още не съм гледала серията, само клипчета, но като чета коментарите ви- още по-бясна съм му.
За Фатих предполагам тепърва ще решават.

# 636
Рахимджан напуснал защото трябва да влиза в аримята

https://www.instagram.com/reel/DJfK33qsIeY/?igsh=MWdoMXphZDR5dXh … gLFoznzM67uM8EaNw

# 637
Лека служба на Рахим. Платена няма ли да кара?

Погнаха Доукан затова шкембе което е направил и го питат глупости и той седи и ги слуша възпитано направо се възхищавам на търпението му.За първи път виждат актьор с шкембе просто...

# 638
Личи си че някой актьори са качили килца спрямо сезон 1. 😁😁 Не само Доку.

Ако Рами наистина е на служба , може и ако сезон 4 е финален да се появи за финалния епизод.

# 639
Баръш беше пуснал нова снимка ама я изгубих из тръстиката.
Хрисе специално Фейза най-много за нея защо нищо не пишат????

Доа като се сетя как трудно се съвзе от пожара ,но не знам след това меле дали няма да има нужда от психологическа помощ вече

# 640
Ето нашия човек 🔥🔥

Ево му я хареса.

Какво за Фейза?? Може да съм пропуснала??

# 641
Ами нейните килограми и простащина никой не ги говори все с други се занимават.
Нямам думи! Мерси ,че я пусна видях я ама я изгубих от поглед а си я лайкнах. ;д

Много добро това

"Голямото шкембе на Доку"

# 642
Достатъчно я хулят и се подиграват на нея.
Четох че Доку май някакво заболяване затова е качил кила.
Е и Баръш също е качил, но той се крие и не са го подкарали и него. Иначе и той доста подигравки щеше да има и той.

# 643
Баръш не е първа младост и може да си ги позволи.
Той май сам си го каза ,но не помня какво и къде беше за такива неща не се подиграва! Много е грозно!

Напомнят от канала в случай ,че сме забравили.
Няма такъв гущер като Апо бога ми всеки си пази жената той се крие зад жена си

# 644
Силно се надявам Апо да го няма.

Общи условия

Активация на акаунт