(3) Фенчета на Шербета / Kızılcık Şerbeti

• 30 754
  • 753
  •   1
Отговори
# 645
Силно се надявам Апо да го няма.
Намерих го Хриси от високи дози на кортизон поради
https://youtu.be/ZaV-flWd7fg

За повече информация :

Впрочем аз не съм се вгледала освен ,че по едно време я кълцаше по къса косата си...

# 646
Впрочем аз не съм се вгледала освен ,че по едно време я кълцаше по къса косата си...

Кой? Доку?

# 647

Кой? Доку?

Същия като почна да правя гифки ще забележа и да не искам аз добре ,че е минало и казва ,че ще се връща в формата си лека по лека.

# 648
Ще видим. Много казват че това може да е сън на мусти и всички ще са наред. Даже имаше коментари че може детето на Омер и Къвълджъм да се казва Мустафа Кемал. Кой луд ще го направи. Киво ако се роди бебчето едва ли ще го кръсти на този който ще и причини този кошмар и това ранно раждане.

# 649
Ще видим. Много казват че това може да е сън на мусти и всички ще са наред. Даже имаше коментари че може детето на Омер и Къвълджъм да се казва Мустафа Кемал. Кой луд ще го направи. Киво ако се роди бебчето едва ли ще го кръсти на този който ще и причини този кошмар и това ранно раждане.

Аз не мисля ,че Мустафа ще умре всички го мислят ,но аз не го мисля. Впрочем ще участва във втората част на филма Костюм за младоженец.

# 650
Ще видим. Продуцента каза че ще има напускащи щом той го казва значи има нещо. Явно и Бирсен нищо няма да каже докато не мине първия епизод.

# 651
До началото на август няма да се чуе нищо.

# 652
Със сигурност.

# 653
На мен ми се бяха събрали 4 епизода за гледане /3+1 финала/. Честно казано, тези 3 ми бяха малко или много скучни, за мен си имаше "пълнеж". Но, аз се радвам, че най-накрая успяхме да видим Мустафа /артистът/ като такъв - много добре изиграна роля на психично болен човек. Преди беше като в миманса на сериала. И, учудващо, финалът беше доста добър - неочаквани обрати, неизвестни такива - кое е истина и кое не е, кой оцелява /с тези коремни - чернодробни рани, ако трябва да сме точни, си е неизвестно, или на филм, като на филм/. За 2-рия сезон има възможност за "опресняване" на участващите герои, а какви ще са сюжетните линии, ще видим. Дано се получи нещо интересно, както беше в 1-вия и 2-рия сезон.

# 654
Съгласявам се с тебе. Много ще са важни епизодите до края на годината. Ако са със същите оценки има шанс за още един сезон. Но всичко зависи от Мелзей и останалите канали NOW, STAR TV, TRT1 и ATV и техните опити какво ще сложат за конкуренция на Шербета. Оцеляването на Шеребта засиви от тях.

# 655
Права си, за мен Шербета загуби позиции /малко или много/ на фона на Далечен град, сценаристите трябва много да се постараят за следващия сезон. Освен това, ще се появят нови сериали, може да са малко "копи-пейст" на ДГ, защото е печеливш, но с нещо ново, нови герои, може да се получи. Има възможност за това, но аз си разсъждавам от себе си, кое би ми било интересно, кои герои искам да видя. Но, ние сме "европейци" /хи-хи/, а за турците, след като продължават да гледат това недоразумение "Бахар" /последния сезон или два/ - какво да ги правим. Извинявам се на тези, които го харесват, това си е лично мое мнение.

# 656
Спокойно. Аз ДГ не очаквам да има същите оценки. Видяхме какво стана с хитови продукции, Шербета точно такава продукция успя да детронира и да е първи всяка седмица. Петък е много особен ден. Всеки знае в Турция че е деня на Шербета. Трябва наистина идващите сериали да успеят с техния колко ще е оригинален сценарий да вземат публиката на Шербета.
Въпроса е дали сега кой ще дойде като брат на Асуде. Хората искат да видят актьора от ОИ който игра Халит.
Сега ако бебето се роди ще има ли пак трети човек между Омер и Къвлъджъм. Дали тя ще има следродилната депресия.
Другите са странни. Дали някой ще оцелеят, Нурсема ще остане ли най-сетне с Фираз като омъжена жена. Какво ще стане с бебе Алев. Ще има ли скок във времето. Много, много въпроси.

Последна редакция: чт, 05 юни 2025, 01:48 от itshristina

# 657
По тв - не че защитавам Нилай, обаче Пембе е нетърпима! Също не ми допада, че показват как Доа като добър герой е перфектната майка каквото и да става, а Нилай понеже е нетърпим образ естествено тя страда от следродилна депресия, и не иска да кърми и т.н. , а в реалността не стои точно така, тоест не е като по филмите с перфектни майки, които правят всичко идеално и са супер щастливи от това да кърмят, да не спят, но винаги с усмивка, това създава грешна представа, и насажда вина у жените.
А ако имаш около себе си майка или свекърва като Пинко няма как да нямаш депресия, пълна нетърпимост, най-сетне поне Нилай й каза '' майкко стига си повтаряла, че си родила 3 деца, писна ми''.
Пинко й е хрумнало Доа да кърпи бебето на Нилай........... да станели млечни брат и сестра, че иначе били само братовчеди, и можело да се изкушат! Не не нямам думи.

# 658
Привет Емрах е пуснал пост.Съла го бъзика ,че е можело да изчака другия сезон да дойдел.. ;д

Доукан е в Русия.Ето и една статия от Бирсен

https://www.birsenaltuntas.com/dizi/kizilcik-serbetinin-fatihi-d … -cikarmasi/59317/

Съла е в Измир . Heart

Ново от Еврим

# 659
А пък Баръш споделя залези от Гърция 😁

Общи условия

Активация на акаунт