Кратки въпроси – бързи отговори (Техника и електроника, компютри, програми) 3

• 12 638
  • 233
  •   1
Отговори
# 150
Аз имам над 40 инсталирани разширения и, естествено, това води до проблеми понякога. В такива случаи напълно деактивирам (не просто изключвам) едно по едно, за да видя кое точно ми прави проблем. Не е болка, защото предимствата, които ми носят са за предпочитане пред евентуалните проблеми, които би могло да създадат.

# 151
Не знаех, че имам това разширение... Blush

# 152
  • Варна
Здравейте.
От много години съм с телефони Xiaomi.
Винаги съм имала клонирани Viber, WhatsApp, Messenger, съответно за двете Сим карти, важно ми е за работа.
Сега ще си взимам Самсунг S24+ или S25 и се замислих, при Самсунг може ли да се клонират тези приложения? Преди 10тина години, когато на Шаоми можеше, на Самсунга на ММ не стана.

# 153
Да, може.

# 154
  • Sofia
Преди години на стария компютър имах програма, която се вързваше към плеъра и говореше субтитрите. Сега имам малки внучета и се сетих за нея, но не и помня името за да потърся нова версия или подобна програма. Не всички детски филмчета и анимации са БГ аудио, особено по-новите и ми се иска да инсталирам такава програма. Ако някой се сеща за някоя  ще помоля.

# 155
Привет, има проблем с Airbnb апликацията на телефона ми.
Не мога да напиша ревю на домакин при които бяхме отседнали, и дори да търся къщи под наем.
Програмата е актуализирана, но пак бе работи адекватно.
Моля за решение на проблема.
Благодаря предварително.

# 156
Привет, има проблем с Airbnb апликацията на телефона ми.
Не мога да напиша ревю на домакин при които бяхме отседнали, и дори да търся къщи под наем.
Програмата е актуализирана, но пак бе работи адекватно.
Моля за решение на проблема.
Благодаря предварително.
Ако с деинсталиране и инсталиране отново не се оправя, тук никой няма как да ти помогне. Ще трябва да им пишеш.

# 157
Какво да направя, за да не ми излизат реклами в Инстаграм?

# 158
10 лева на месец искаха при последното преброяване

# 159
Същото като във Фейсбук. Те са собственост  и двете на Марк Зукърбърг. Дори и да си платите и да нямате реклами пак ще ви продават данните на други компании за да печелят

# 160
Здравейте
Ще отварям магазин на алкохол и цигари, какъв търговски софтуер ще ми е нужен? И цялостна система с компютър и тъч монитор? Четец?
Че се радвам за помощ

# 161
  • Fairbanks, Alaska
Как мога да намеря папка Roaming? Не тази с Disc C-Users-Public-Roaming, а онази, където се съхраняват резервните копия от сърфирането в интернет и сваляните видеа. По-рано успявах без проблем да я открия като в Историята на свалянията избирам Отвори съдържащата папка, но от известно време не става, а историята на сърфирането си хапва малко по малко от Диск С. За Уин 7 става въпрос.

# 162
Имам служебен достъп до Microsoft Office 365 в онлайн режим и колега ми твърди, че може да си смъкнем exe файл и съответно да си го инстралирам на компютъра безплатно, но аз не виждам такава опция там. Ако някой ме ориентира къде мога да проверя отново дали това е възможно, ще съм благодарна. Ако не - ще купувам. И съответно въпросът ми е
от кои сайтове може да ми препоръчате да си закупя пакета на добра цена? Може и чуждестранни.

# 163
Не можеш. Облачният лиценз е Е1, този за сваляне е Е3

# 164
Някой може ли да ми помогне, защо няма телевизия?

Общи условия

Активация на акаунт