Кратки въпроси – бързи отговори (Техника и електроника, компютри, програми) 3

• 12 571
  • 233
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте, моля споделете с каква програма да гледам филм с разширение 265. С тези , които са към Уиндоус или накъсва или не тръгва, както и ако е 1080.  С 264 няма проблем 🤗 благодаря 🙂
Аз съм с GOM player безплатен е и си има кодеците, ако за някой файл липсва кодек плеъра предлага да си изтеглиш било за звук, било за картина. И ми е много удобен. С него гледам филми от доста години. Често се ъпдейтва, за да е в крак с файловете.
Но бълва с реклами. Сега го инсталирах и няма промяна от преди много години, когато за първи път се появиха рекламите. Имаше врътки да се спрат, но не виждам смисъл от такъв плеър, когато има безплатни без реклами(VLC, PotPlayer).

# 16
  • IC 1101,Abell 2029
Здравейте, моля споделете с каква програма да гледам филм с разширение 265. С тези , които са към Уиндоус или накъсва или не тръгва, както и ако е 1080.  С 264 няма проблем 🤗 благодаря 🙂
За кодек 265 аз ползвам MPC-HC без проблеми.Преди ползвах PotPlayer,но тъй като не съм го актуализирал/понеже четох че и него вече са го наблъскали с реклами/,забелязах че от известно време и той не може да възпроизвежда 265.

# 17
За кодек 265 аз ползвам MPC-HC без проблеми.Преди ползвах PotPlayer,но тъй като не съм го актуализирал/понеже четох че и него вече са го наблъскали с реклами/,забелязах че от известно време и той не може да възпроизвежда 265.
Предполагам, че ползваш този https://github.com/clsid2/mpc-hc/releases че оригиналния го спряха.
Ползвам основно PotPlayer. Няма реклами, а с инсталирането си пита дали да инсталира пакет с безплатни кодеци. Къде си чел, че има реклами?

Инсталирах го наново. Нито имаше реклами по време на инсталиране(от сорта "искаш ли да инсталираш еди си какво"), нито след стартиране. нито при възпроизвеждане на видео, нито при затваряне на плеъра.

# 18
  • IC 1101,Abell 2029
Не,ползвам версия 2.0.0.16 от 16.02.2023.Нe помня къде,но някъде бях чел че има реклами в по-новите PotPlayer,но явно е била грешна информацията,щом казвате че няма.Както и да е...MPC-HC ми върши перфектна работа засега.

# 19
  • Бургас
Да попитам и тук.
Искам да си добавя лаптопа в гугъл плей, за да мога да си изтегля приложението на ЕОN. Обаче идея си нямам къде трябва да го направя!
Някой да знае?

# 20
Защо ще си добавяш лаптопа? За еон лаптопа се води мобилно устройство и не е необходимо добавяне като за телевизор. Влизаш в Гугъл плей теглиш еон и готово.
А ако искаш да добавиш лаптопа към устройствата на акаунта ти в Гугъл -""Добавяне на профил в Google или друг профил към телефона ви
Отворете приложението „Настройки“ на устройството си. Докоснете Пароли и профили. Ако не намирате „Профили“, докоснете Потребители и профили. Под „Профили“ докоснете Добавяне на профил...."

# 21
  • Бургас
Точно това не мога да направя - да го изтегля и инсталирам на лаптопа. Излизат ми само два телефона ( на снимката се виждат) като устройства. И не знам как и от къде да си добавя и лаптопа към тях, за да го инсталирам .

# 22
Чакай да погледна как беше на моя комп Simple Smile
За лаптоп не ти трябва приложение.
Влизаш в eon.tv и си ти.

# 23
Лаптопа трябва да е с Андроид за може да инсталира каквото и да било през Google Play. Лаптопа не ти излиза защото той е с Уиндоус.

# 24
  • Бургас
Ахааа, значи затова не мога.
Явно само на телефона ще се гледа Еон.
През телефона си влизам с телефонния номер. На лаптопа, през www.eon.tv/login ми иска потребителско име и парола. Не  ми излиза опция за влизане с тел.номер.
Благодаря ви, FB680797BGM, bboiko

# 25
Ахааа, значи затова не мога.
Явно само на телефона ще се гледа Еон.
През телефона си влизам с телефонния номер. На лаптопа, през www.eon.tv/login ми иска потребителско име и парола. Не  ми излиза опция за влизане с тел.номер.
Благодаря ви, FB680797BGM, bboiko
Направи си профил в My Vivacom с имейл.

По принцип и на лаптопът може да се ползват Android приложения, но ще ти трябва доста приличен откъм хардуер лаптоп. В този случай не си заслужава.

# 26
Имаме два телевизора. На единия (Панасоник )слагам външната памет, влизам   където са приложенията и си цъкам върху флашка, я отваря я и няма проблем да пусна филм. На другият - Филипс Ambilight,  слагам флашката, изписва, че има сложена такава и където и да цъкам из менюта и приложения не знам как да вляза в нея 🤔
Редактирам си поста😄 успях, пиша, за някой друг може да е полезно😉 влязох в приложенията,  избрах VLC  и следвах стъпките. След известно време се появи и съдържанието на флашката🙂

Последна редакция: сб, 22 фев 2025, 16:16 от erika80

# 27
  • София
Опитах с 3 онлайн конвертора... но ПДФ > jpg ги разцепва на отделни страници - има ли начин да са в един файл (без фоторедактор) с читава резолюция (2-3 залепени страници вертикално)?
ПП: Кой фоторедактор препоръчвате, за по-прости неща или направо фотошоп?

Последна редакция: ср, 26 фев 2025, 13:34 от Starrydream

# 28
  • BG-DE
Имам телефон Самсунг А55, настроих го автоматично да се рестартира в определен час но той не го прави, някой има ли идея на какво може да се дължи това🤔

# 29
  • тук-там
Привет, разбиращи! Има ли такова чудо - телевизор, който да сваля инфо от ... Замунда примерно, на флашка и да го възпроизвежда после?

Общи условия

Активация на акаунт