Кратки въпроси – бързи отговори (Техника и електроника, компютри, програми) 3

• 14 773
  • 267
  •   2
Отговори
# 240
В Replace слагаш на първото поле интервал запетайка интервал, а отдолу само запетайка интервал и ще ти ги промени навсякъде, където са грешни.

# 241
В Replace слагаш на първото поле интервал запетайка интервал, а отдолу само запетайка интервал и ще ти ги промени навсякъде, където са грешни.

Стана, много благодаря Flowers Hibiscus

Реших първосигнално, че няма как заместването да работи и за интервали, и затова изобщо не го пробвах.
Направи 492 замени Close

# 242
Работи, работи, изпробвано е...

# 243
  • BG-DE
С телефон Самсунг А55 съм, от няколко дни падащото меню (където са иконките за самолетен режим, WiFi, Bluetooth и др.) започна да блокира т.е. не пада и за да се появи отново трябва да рестартирам телефона но това се случва по няколко пъти на ден и е много дразнещо. Някой има ли представа на какво може да се дължи?

# 244
нулирайте с фабрични настройки. ако пак се появи проблемът - на сервиз за преинсталиране на софтуера

# 245
  • София
Случвало ли ви се е батерия на лаптоп да умре буквално изведнъж? Нещо като инфаркт. Лаптопът е на почти 6 години, но издържаше по 3-4 часа на батерия, и изведнъж онзи ден престана да се зарежда - показва 30%, но като му махна тока и изгасва веднага. Значи няма никой там. Пуснах някакъв рипорт, доста е изтощена, но не знам как се  е справяла добре с това крехко здраве.

# 246
М, да, изведнъж "умират" батериите. Ще можеш само на ток да си го ползваш.

# 247
  • София
Засега е на ток, но мисля да му взема една батерия. Имате ли опит със заместващите батерии, дали са прилично добри, защото цената им е двойно по-ниска от оригиналните?

# 248
Предпочетох да работя само на ток. Батериите са скъпи и не се намират.

# 249
Много от евтините афтърмаркет батерии са рециклирани и не е ясно колко ще издържат и като живот и като капацитет за работа.

# 250
Здравейте !  Дали някой би помогнал за следното : синът ми играе Fortnite, като играта периодично прави актуализации. Днес, при поредната актуализация изписа това. Обаче в тая папка има много други подпапки и файлове и не знам кое трябва да изтрия и откъде, за да освободя място. Уточнявам, че това устройство се ползва само за тази игра и няма други неща, които да пълнят паметта. Благодаря Flowers Four Leaf Clover
Скрит текст:

# 251
  • При елфите ...
Появи ми се този надпис на лаптопа... Какъв проблем указва не мога да разбера?!? Thinking

Скрит текст:

# 252
Появи ми се този надпис на лаптопа... Какъв проблем указва не мога да разбера?!? Thinking

Скрит текст:
Може да не е сериозно, може и да де сериозно. Ако се появи отново, тогава го мисли.

# 253
  • При елфите ...
Скрит текст:
Скрит текст:
Може да не е сериозно, може и да де сериозно. Ако се появи отново, тогава го мисли.
Благодаря за отделеното време, но не разбрах какъв проблем указва и какво трябва да направя, ако пак се появи...

# 254
пише си на вашия дисплей: stop code memory management
в интернет вече е написано: Син екран на смъртта (BSOD) на Windows, показващ критичен проблем с RAM паметта или системата с памет на вашия компютър, често причинени от дефектна RAM памет, остарели/повредени драйвери, злонамерен софтуер или грешки на диска, изискващи стъпки като стартиране на инструмента за диагностика на паметта на Windows , актуализиране на драйвери, проверка за вируси или тестване на RAM модулите поотделно за разрешаване на проблема.

Общи условия

Активация на акаунт