Кратки въпроси – бързи отговори (Техника и електроника, компютри, програми) 3

• 14 798
  • 267
  •   1
Отговори
# 225
Май няма подобни на НЕТ 1, Булсатком и другите квартални. Всички се изкупиха от големите оператори, които са в един картел за цените и няма измъкване. Ние сме на НЕТ 1, сега Виваком и всеки месец цената се вдига с по лев-два.

# 226
  • София
На нас Виваком не са ми дигнали цената вече година и половина след поглъщането. А сме с безсрочен договор. Но не съм доволна от обслужването, така че вероятно ще отидем на по-скъпия вариант. Особено ако не намеря някой друг доставчик. Само допреди 1-2 години съм попадала на такива доставчици - 25лв интернет + ТВ без договор. Но тогава нямахме нужда. А сега тези доставчици са изядени.

# 227
  • София
Вижте IP NET .

# 228
  • София
Благодаря. Нямат покритие в новия ни квартал, но и тяхната цена отива нагоре, ако вдигнеш малко скоростта. Ясно е, че няма конкуренция вече.

# 229
Аз мога да похваля Opticom, но нямат покритие навсякъде.

# 230
  • София
Аз мога да похваля Opticom, но нямат покритие навсякъде.
Да, нямат навсякъде.
Ще трябва да избираме между картела и тези Coolbox, които по случайност имат покритие точно в нашия нов квартал.

# 231
Макар и не в София, абонати сме на Coolbox в единия ни апартамент.  За четири години имахме само веднъж прекъсване, за няколко часа. Оказа се изгоряло захранване на оптичния рутер или както там се нарича джаджата за достъп до интернет. Техниците дойдоха два часа след като заявихме аварията. За телевизия сме все още на сателитна, преди Булсатком, сега Виваком.

# 232
  • София
Благодаря, Кло, явно те ще бъдат.

# 233
Някой запознат с тиндър? Нещо цъкнах без да искам и вече нито могат да пишат, нито аз. Въртят се 5 профила едни и същи.

# 234
Здравейте!
Искам да копирам информация от Power point в Word ,но се оказва ,че презентацията е само от снимки и като копирам в Word пак не става да коригирам текста. Има ли начин да извлека само текста?

# 235
Гугъл ленс може да ти извади текста но си е играчка

# 236
Здравейте!
Искам да копирам информация от Power point в Word ,но се оказва ,че презентацията е само от снимки и като копирам в Word пак не става да коригирам текста. Има ли начин да извлека само текста?
Пробвай с ChatGPT да качиш презентацията и му кажи да те извлече текста. Ако нямаш профил, трябва да си създадеш. Най-добре му кажи да ти го направи на Word файл и да ти го форматира по-възможност, както е в презентацията(на снимките). След това ще имаш възможност да изтеглиш файла.

# 237
Много благодаря,не се бях сетила.
Пак е по-лесно,отколкото да преписвам всичко Simple Smile
Гугъл ленс може да ти извади текста но си е играчка

# 238
Чат гпт може и да се справи, но ако файлът е голям, ще обработи само няколко снимки( предполагам безплатна версия на чат гпт), затова- gemini!

# 239
Получих договор от 27 страници в WORD, като преди всяка запетайка има интервал Rage  Изключително дразнещо е, аз такова нещо не мога да подпиша. Струва ми се малко нередно да върна договора за корекция на такъв дребен, по-скоро естетически проблем, и търся начин да го коригирам автоматично.
Това ми е питането - как да укажа, че всички интервалите преди всички запетайки трябва да се изтрият?

Пример (ако не съм се изразила ясно за какво става въпрос):

Скрит текст:
"Изменения и / или допълнения в настоящия договор , както и допълнителни споразумения към него се извършват по взаимно съгласие на страните , изразено в писмена форма."

Общи условия

Активация на акаунт