Кратки въпроси – бързи отговори (Техника и електроника, компютри, програми) 3

• 12 597
  • 233
  •   1
Отговори
# 225
Май няма подобни на НЕТ 1, Булсатком и другите квартални. Всички се изкупиха от големите оператори, които са в един картел за цените и няма измъкване. Ние сме на НЕТ 1, сега Виваком и всеки месец цената се вдига с по лев-два.

# 226
  • София
На нас Виваком не са ми дигнали цената вече година и половина след поглъщането. А сме с безсрочен договор. Но не съм доволна от обслужването, така че вероятно ще отидем на по-скъпия вариант. Особено ако не намеря някой друг доставчик. Само допреди 1-2 години съм попадала на такива доставчици - 25лв интернет + ТВ без договор. Но тогава нямахме нужда. А сега тези доставчици са изядени.

# 227
  • София
Вижте IP NET .

# 228
  • София
Благодаря. Нямат покритие в новия ни квартал, но и тяхната цена отива нагоре, ако вдигнеш малко скоростта. Ясно е, че няма конкуренция вече.

# 229
Аз мога да похваля Opticom, но нямат покритие навсякъде.

# 230
  • София
Аз мога да похваля Opticom, но нямат покритие навсякъде.
Да, нямат навсякъде.
Ще трябва да избираме между картела и тези Coolbox, които по случайност имат покритие точно в нашия нов квартал.

# 231
Макар и не в София, абонати сме на Coolbox в единия ни апартамент.  За четири години имахме само веднъж прекъсване, за няколко часа. Оказа се изгоряло захранване на оптичния рутер или както там се нарича джаджата за достъп до интернет. Техниците дойдоха два часа след като заявихме аварията. За телевизия сме все още на сателитна, преди Булсатком, сега Виваком.

# 232
  • София
Благодаря, Кло, явно те ще бъдат.

# 233
Някой запознат с тиндър? Нещо цъкнах без да искам и вече нито могат да пишат, нито аз. Въртят се 5 профила едни и същи.

Общи условия

Активация на акаунт