Кратки въпроси – бързи отговори (Техника и електроника, компютри, програми) 3

• 14 763
  • 267
  •   1
Отговори
# 255
  • При елфите ...
пише си на вашия дисплей: stop code memory management
в интернет вече е написано: Син екран на смъртта (BSOD) на Windows, показващ критичен проблем с RAM паметта или системата с памет на вашия компютър, често причинени от дефектна RAM памет, остарели/повредени драйвери, злонамерен софтуер или грешки на диска, изискващи стъпки като стартиране на инструмента за диагностика на паметта на Windows , актуализиране на драйвери, проверка за вируси или тестване на RAM модулите поотделно за разрешаване на проблема.
Благодаря за отговора и отделеното време...

# 256
И какво разбра? Joy
Така на Прима Виста от 100 евро до нов лаптоп..прогнозно

# 257
Имах същото. 100 лева и смяна на нещо дребно, забравих какво. Сега може и в евро да е същата стойност.
Скрит текст:

# 258
  • София
Аз имах син екран на чисто нов лаптоп. Много се рових и търсих, нещо с драйвери за звука беше, глобален проблем на Леново. Оправи се като му изключих хибернацията. Скъса ми нервите докато го разбера какво му има, но оттогава, вече 6 години, не съм виждала син екран на смъртта.

# 259
И моят син екран беше на Lenovo, но го оправиха бързичко за сумата, която посочих пò горе.

# 260
защо да дава 100 евро при положение, че в интернет има клипове как да го фиксне проблема и може да се справи предполагам и сам?

DiaMia - вашата грешка е друга от различен проблем. "WHEA_UNCORRECTABLE_ERROR" хардуерен проблем, често с процесора, RAM паметта, дънната платка или захранването, но може да бъде свързан и с драйвера.

# 261
  • При елфите ...
Благодаря на всички включили се с полезни и неполезни отговори по моя казус син екран... Това, което разбрах, е че трябва да потърся професионална помощ и че тази грешка няма да се оправи от самосебе си. Хубав и спокоен ден ви пожелавам...

# 262
DiaMia - вашата грешка е друга от различен проблем. "WHEA_UNCORRECTABLE_ERROR" хардуерен проблем, често с процесора, RAM паметта, дънната платка или захранването, но може да бъде свързан и с драйвера.
Поне чети какво ти отговаря изкуствения интелект. И за двата казуса ти отговаря по един и същи начин.

Може да се разбере конкретно кое причинява "синия екран на смъртта", но не ми се обяснява. Може да е било нещо безобидно.

# 263
Имамехме такъв проблем с лаптопа, Проблемите бяха доста,видеокарта,драйвери,процесор. Ремонтираха го,но момчето каза,че няма да изкара дълго. Така и стана.

# 264
Привет, препоръчайте ми поща различна от Яху и Джимейл, моля.
Двете ме ядосват, че постоянно се пълнят и трябва да разтоварвам снимки на компа за да освободя място.
Благодаря .

# 265
Привет, препоръчайте ми поща различна от Яху и Джимейл, моля.
Двете ме ядосват, че постоянно се пълнят и трябва да разтоварвам снимки на компа за да освободя място.
Благодаря .
В Gmail имаш 15GB, които са общи с всички услуги на Google.
Пробвай Outlook на Microsoft, но и там е 15GB.

# 266
А какво по ягодите правят снимките ти в пощата?
П.с. Google One имат добри оферти в момента

# 267
Тъкмо щях да коментирам за yahoo,  и прочетох, че било заради снимки.
Аз имам yahoo  поща от преди 2000 година, и никога не се е пълнила, за разлика от  gmail - там почистването е важно.

Общи условия

Активация на акаунт