КГБ = Клуб на Готините Баби - 228

• 25 777
  • 722
  •   1
Отговори
# 120
Добър ден!  Приятелки, да си  изкарате деня на стипендиите чудесно!
Както е казала Белла, да ги влагате в хубави неща! Моята вече е преведена. Ще я тегля в понеделник, че сега не ми се ходи до центъра на банкомат. 
Ян, приятно изкарване!    Моите син,снаха и внучета са там за  3 дни да карат ски.
Нина, по тази картинка, аз би трябвало да съм натрупала бая мъдрост и знания.  Де да беше така!
Клечи, ти с това движение и спорт дето го правиш ежедневно си мацка и половина. Какви са тези колебания за размери?! Аз като съм ХХХЛ какво да кажа?!
Цветеарт, моите адмирации! Красиви неща си сътворила!
На всички приятен ден!
Аз отивам да сваля пижамата и да се тоалирам за домашно пребиваване.

До скоро!

# 121

Добро утро момичета мили!

От сърце от мен и от ММ сърдечни благодарности на всички вас за прекрасните поздрави - дано се сбъдват Sparkling HeartSparkling HeartSparkling Heart На всички вас и семействата и близките ви желаем здраве и благополучие!
Снощи си изкарахме чудесно с приятели в тесен кръг - след Ковид-а ограничихме много контактите и някак се самоизолирахме. Преди често се събирахме, сега май повече контактуваме по телефони и вируално.
Поошетах и продължавам, защото ранния следобед очакваме близнаците с татко им за почивните дни, майка им е работна Simple Smile
Изчела съм всичко написано от А до Я, но нямам време за коментар.

Щастлив и усмихнат ден ви желая от сърце!
Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover

# 122
  • Вила Великула
Добро утро и от мен.
Клечи, аз бих поръчала L. Кажи ми какво да пиша за теб в поръчката?
Цветеарт, представям си щайгичките с размер 25/18 например или нещо подобно. Може и 30/20 - ако може цени и за тях.

# 123
Добро утро и от мен.
Клечи, аз бих поръчала L. Кажи ми какво да пиша за теб в поръчката?

Приемам, Пипи.
За Клечката - размер L. - дамска номерация Simple Smile .
Пиши  тук или на лични как да платя.

# 124
  • София
Добро утро, красавици!
Изпито е кафето, сега е ред на КПП-то. За днес супа топчета и огретен. Това можах да измисля. Ако успея и едно ябълково руло. След обяд, та до довечера - на тръстиката. После  кОлтурно развлечение и среща с приятелки.
Спорен ден. И тази седмица си заминава. Идва следващата.
ЦВЕТЕАРТ и ти ще трябва да купиш блуза на МАКАВЕЛИ. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 125
  • в сърцата на любимите ми хора
Привет! Макавели, честито на съпруга ти. Жив и здрав и много обичан!
ЯН, да си изкарате много хубаво с внучето. Сняг има, радвайте му се (на малкото човече 🥰)
ПИПИ, има малки щайги по 6 лв. Ако Цветиарт може да предложи по-добра цена, ще бъде супер!
ФЛО пак е неуморна - и в КПП-то, и на тръстиката.
КАГ, три дни ще си починеш без ангажименти към син, снаха и внучета. Ако и
син 2 отсъства - кой като тебе, направо шапка на
тояга 🙂.
При мен нищо ново. Купих едно малко уредче за гофрети. Сега трябва да го пробвам. Вчера правих бухтичките с едно италианско брашно тип 00. Такава вкусотия не бях яла. С бг брашно не стават толкова вкусни.
Оставям ви засега. После пак

# 126
  • Вила Великула
Мамси, а тези по 6 лв.с како.ъв размер са и от къде?

# 127
  • в сърцата на любимите ми хора
ПИПИ, ето линкове за щайгичките:
Скрит текст:

# 128
  • София
Здравейте, момичета!
 Искам да ви кажа нещо,което ще скрия от зли очи и от дявола.
Скрит текст:
Много ми е приятно да чета написаното тук,създава ми хармония и настроениеНаистина е уютно и спокойно .И пристрастяващо.
Чета ви с истинско удоволствие Моите коментари са излишни,защото сте написали всичко,което бих казала и аз.
При мен няма нищо,което да споделя.Всеки ден едно и също.
  Прегръщам ви всички!
  Желая ви хубав ден!

Скрит текст:
"Понеже завърши образованието си, казал бащата на сина си, аз съм ти приготвил подарък. Автомобил.
Но преди да ти го дам, имам една молба - да го закараш в автосалон и да поискаш да го оценят. "
Момчето изпълнило бащината молба върнало се и казало: "Предложиха само 1000 лева, защото изглежда много износена! "
Бащата казал:
" Сега направи същото, но в заложна къща."
Момчето отишло в заложната къща, върнало се при баща си и му казало:
"Заложната къща предложи 100 евро, защото колата е много стара."
След това бащата го помолил  за последно да отиде до автомобилен фен клуб и да им покаже колата.
Момчето свършило заръчаното, върнало се у дома и казало:
"В клуба ми предложиха 100 000 евро, защото това е рядка кола, която е в добро състояние и трудно се намира."
Тогава бащата казал:
"Исках да знаеш колко е важно да си на правилното място. Ако не те оценяват, не се сърди и не търси задължително вината в себе си. Много е вероятно да не си на правилното място.
Не оставай там, където не виждат стойността ти.
Вместо да се чувстваш безполезен, да се стресираш или гневиш, продължавай да търсиш.
Търси това, което ти доставя радост. Когато го намериш и започнеш да го правиш. Тогава ще получиш и признание, и изобилие, и удовлетворение.
Тогава няма да работиш, а ще твориш!
Търси го и не се отказвай каквото и да струва, колкото и време да отнеме. Защото това е прекия път към щастието!"
Осъвременената притча "Пръстена на мъдреца" от "Приказки и притчи за малки и големи" на Ж. Орфану

# 129
  • София
Все си обещавам да не пиша по много, ама не ми се получава.
Тристепенното меню беше готово, минах през банята и полегнах блаженно за кратка почивка. И както си говорех с дружка, малката внучка ми звъни и ме подсеща, че има нулев час. Скачам, нахлузвам първата попаднала ми дреха, нямам време за бельо и тръгвам към обувките. В този момент усещам хлад в областта на седалишето. Роклята се запретнала така, че нямам никаква защита в споменатата област. Точно след минута вече бях на волана! Добре, че не излетях така по стълбите...

ЯЖКЕ, споделям мислите ти за нашата компания. И на мен ми е приятно, топло, уютно.
А притчата е много поучителна. Прочетох я с интерес. Заслужава си да се замисли човек. Ще я включа в някой разговор с групата за подкрепа.
Обядвахме, разтребихме кухнята, сега малко почивка и отиваме на тръстиката. Ромео е пръв пациент. Е сега е момента, ако имам за нещо да му отмъщавам, да си го получи - с тъпо борче на бавни обороти или с турбината директно в нерва. Не бих желала да съм на неговото място.

# 130
О, Яжка!
Притчата все едно е написана
за мен. Идва на точното място
при правилния човек.
Доста нерви изхабих
(от работодателите) не си е струвало. Сега се радвам на живота
и зная, че нещо хубаво ме очаква,
защото има + и -
Пипи, котарачето е много сладко!
Защо не им подари Кюфтето? Хихихи ...

# 131
  • Вила Великула
Аааа Белла, Кюфтето не си го давам - той си е мой.
Фло, не мой така бре моме, защо ще му причиняваш това на либето. Смили се над него.
Яжке, и аз така се чувствам като теб. Наистина ми е много приятно,  далеч от интриги и неразбирателства.
А притчата е много поучителна.
Мамси, много благодаря за линковете.

# 132
  • на чист въздух
Фло, не се прави на лоша, няма да ни заблудиш.
Яжке, много обичам притчи, има много мъдрост и истина в тях.

Даже не успях да го преоблека

Последна редакция: пт, 07 фев 2025, 15:50 от ян

# 133
  • София
И аз си мисля, че притчата е писана за мен! Универсална е!
Фло, вярвам, че Ромео не те ядосал, иначе...
Ох, Ян, чудесно детенце! Колко са сладки като малки! Внучета много се обичат!
Цветеарт, много хубави неща създаваш! Представям си колко по-практичен е един букет от сапуни в сравнение с другия, дето ще умре за седмица!

# 134

Добра активност, няма какво да пиша, има кой, така и  трябва, младите с ентусиазъм.
 Фло ,гадна си понякога да знаеш, какво ти е направил Ромео, търпи те цял живот.
 Надявам се, само закани отправяш, че ми домиля за човечеца,  уж малки неща ровите ,но как болииии...  Имаше едно - търсите болка ,накратко ,то садо нещо беше - студентите по дентална медицина ви очакват. Ама те не знаят още  къде боли много ,налучкват.

Върнах се - сладкиша видях, пу да не му е уруки, да расте здрав и умен младеж.

Общи условия

Активация на акаунт