КГБ = Клуб на Готините Баби - 228

• 25 765
  • 722
  •   1
Отговори
# 105
  • Вила Великула
Цветеарт, големи красоти - браво.
Много ми харесаха малките щайгички, много пъти съм искала да си купя такива за Великден като правя подаръчета за близки и приятели - малко домашно козуначе и яйца, но не са никак евтини и това ме е отказвало.
За тениските пак да се върна:
липсват поръчки от следните дружки: КАГ, Тетка, Айша и Мая. Момичета, ако искате ми пишете, защото смятам в понеделник да направя поръчката. После ще се разберем как да си ги получите, предполагам ще ги искате преди екскурзията.

# 106
  • София
Момичета, разговарях с ДРУМ. Добре е, има много работа и не се е отказала да ни навести.
ПИПИ, за ДРУМ една вталена тениска ( дамския размер ) М.

# 107
  • София
Пипи, за тениските - искам 1 бр. дамски модел ХХХL. Нали съм с манекенски мерки 130 - 100 - 130.
Плащане - може като се видим на среща или ако е удобно да ти донеса парите в офиса. Често съм наоколо през седмицата.
Иначе вчера и днес конкурирам всички шеф-готвачи.
Вчера сутринта спонтанно спретнах кюфтета с бял сос. Много вкусно се получи, щом и Пл. яде от тях. А най-важното е, че на другия ден соса не се сгъсти и не изчезна. Че на майка ми все до вечерта се губеше. 
Вчера един съсед идва да оправя чекмеджета на секциите. Беше споменал, че му се яде содена питка. Направих я, стана като гюлле, но той си я хареса. Или беше учтив за пред мене, едно от двете.
Днес правя бавно печен джолан.
Замислила съм и зелеви, лозови сърми пак със сос.
Може да ви е смешно, но това са си мои лични успехи на дърти години.

# 108
 Макавели, честит рожден ден на твоя съпруг! Жив и здрав!  

Пипи, има възможност да ми направят тениската тук. Сестрата на снаха ми има  фирма, където биха ми направили. Сватята също работи там, а и снаха ми ходи да помага. Утре ще попитам.

Толкова за днес. Лека нощ и до утре със здраве!

Последна редакция: чт, 06 фев 2025, 22:12 от К.А.Г.

# 109
Сънищата са едно чудо.
Правени са изследвания,
но най-хубавото е, че не могат
да бъдат контролирани, да се
случват по поръчка.
До скоро сънувах доста често
близки покойници, исках поне
в сънят ми да идват, а и зная,
че не всичко свършва веднъж
и завинаги.
Сега Пеевски.
Ако пак се появи ще потърся
лична среща. Тегли си ме към
него! Имам и аз какво да му кажа.

# 110
Макавели, честит рожден ден на ТМ!

Пелмените направени и изядени. Това е вторият път, когато правя това нещо. Първият беше преди  почти тридесет години. Замесих малко тесто, защото не знаех какво ще се получи. Свивахме ги на ръка с внучката, но може би ще си купя джаджа, защото тя напоследък много ги яде. В София  ги купуват от Берьозка, но и домашните много ѝ харесаха.
Скрит текст:

Пъзелите ще фотна утре.
Лека нощ!

# 111
  • София
Макавели, да е жив и здрав ТМ!
Да гледате правнуци заедно.
Бързах да пиша за тениските преди малко и ви забравих.
Но така и злото ще ви забрави.
Тану, много хубава готвачка си имаш. А пелмените изглеждат много вкусно. От кога ми се ядат, имам във фризера 2 пакета.
Решено - ще направя на мрънчоците. Те, предполагам няма да ги ядат и бабиера ще намаже. Хитро, а?
Джолана стана на мозък и Пл. пак се престраши да хапне нещо направено от мене. Оценката е - бива.

# 112
  • Вила Великула
Айша, много обичам кюфтенца с бял сос. Може другия път като направиш да донесеш в офиса да похапнем заедно.
А за тениските ако ГО е 130 - дамския размер XXXL е с ширина 57см., т.е ГО 114. Кажи дамсак или мъжка номерация да пиша.
КАГ, няма проблем - така и за теб ще е по-добре и по-лесно.
АЗ не се натискам да ги поръчвам, просто прецених, че ще спестя много занимавки на момичетата. Ако беше казала по-рано можеше и при твоите хора да поръчаме.
Тану, много  професионално направени са пелмените или при италианците - равиоли.
Да ви покажа какво коте е запазил моя син за подарък на приятелката си, да има с какво да се занимава, когато той не е в БГ. Още е много малко, до април ще е при майката и тогава ще го вземат. Породата е британска късокосместа.

# 113
  • София
Пипи, дамска - нали трябва да е вталена, да ми се откроява мощната талия.
А за котето - момата иска ли коте, изобщо дом. любимец. Че то си е ангажимент, съобразяване. Иначе е сладко на картинка.

# 114
  • София
Както винаги много писане, много нещо! Ей, момичета, умора нямате! Аз тази седмица съм в разнебитен вид - кръвно, захар, болежки всичко играе нагоре, надолу! Така не съм била никога! То си има някаква причина, но докато се открие! Лошото, че хич по лекари не ми се ходи. Оплаках се!                                                                                 Чела съм ви по диагонал та от всичко запомни "еденето" -родопският клин -ще го спретна, но в 1/5 доза.                       Пипи писах за тениската на лични. Много неща сте сътворили - радвам ви се , че се  забавлявате тука. Мисля да лягам рано - а дано! Чуйте и вижте Бионсе при Опра:   

# 115
  • Вила Великула
Айша, точно девойката от много време иска животинче. Имала е куче, но миналата година почина от старост.
Котето се казва Тоби.

# 116
Добро утро!
7ми, хубав ден за стипендии!
Пожелавам ви да си ги харчите
с кеф и без да ги влагате в аптеките.
Хубав ден и бъдете здрави!

# 117
  • София
Добро утро, скъпи приятелки!
Да пием заедно днешното кафе:
Макавели, поздрави и най-хубави пожелания  от мен за празника на съпруга ти.
Красива Бела сега наистина си първа в днешния ден, защото те пуснах да изпълниш мечтата си и те поздравявам.
За всички, които сме си поръчали голям размер тениски малко успокоение.

Хубав ден и бъдете здрави.

# 118
Добро утро!
Макавели,
да е жив и здрав ТМ и да се радвате още много години на спокоен живот с много приятно моменти с близки хора и приятели!

Относно тениските -
като четох какво сте си поръчали започнах да се замислям дали М дамски модел няма да ми е тясна.
Но пък като правих съпоставка с наличните ми тениски ми се вижда доста разширена .
Дали да не оставя, Пипи, ти да ме прецениш, като ме познаваш дали съм за  М или L  дамски модел ?

Вчера се заплесвах с две  много интелигентни дами - GEMINI и CHAT GPT - много полезни разговори проведохме Simple Smile   . То не бяха любезности, то не бе чудо Simple Smile  - аз питам, те отговарят Simple Smile .Чак не мога да преценя, с коя ми е по - приятно ( и полезно) да си разговарям Simple Smile .
Накрая и лека нощ си пожелахме и за вас време не остана Simple Smile Wink .

А относно МакИавели нямам вина Simple Smile .
Гадината Моторола така е решила да го изписва и тъпо и упорито ме поправя Simple Smile .

Пак ще дойда.
Сега малко нямам време.
Хубав ден на вас и се обличайте топло, че малко хладовито Simple Smile на вън Simple Smile .

# 119
  • на чист въздух
Добро утро.
Макавелке честит рожден ден на мм. Да е жив и здрав и да се радвате заедно дълги години.
Пипи, котето е много сладко само за гушкане.
Този хубостник е заради децата в къщи. Като дете ни е. Сега младежите намекват, че искат куче , но този път твърдо заявих, че няма да се ангажирам с гледането му. Да си правят сметка.
Сега потеглям да взимам внучето. Ще го водим на Пампорово. Дано не плаче от чичо му, че не го е виждал 8м.

Общи условия

Активация на акаунт