КГБ = Клуб на Готините Баби - 228

• 25 757
  • 722
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Привет, красавици!
Да започнем деня с химна на КГБ-то. Не е задължително да стоите неподвижни и прави, можете да танцувате. И да си облечете панталоните, които ЯЖКА ви преппоръча.
ПИПИ, една тениска и за Ромео. Без агитация, сам си я пожела. Най-големия размер. моля!
Днес отивам за последна процедура. Ще занеса торта, Кока кола и бейлис. Написах и благодарствен адрес. Заслужават си добрите думи!
На вас хубав ден и повече усмивки!

# 91

Добро утро!

Нинка, благодаря за сутрешния поздрав Simple Smile
Присъединявам се към групичката с кафе и лека почерпка - днес ММ пораства с още една година. От сърце се моля да е жив и здрав и все така всеотдаен! Песничката мисля важи за всички Simple Smile

За да съм единна с всички с тениските - за мен 4XL от мъжката номерация. Твърде далече ми е Златоград, но ако не дойда може kasss да ми я донесе. Паричките ще преведа по сметка, която бихте ми изпратили.

Сега отивам на КПП, че довечера ще имаме гости Simple Smile

Усмихнат ден на всички Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus

Последна редакция: чт, 06 фев 2025, 09:37 от makaweli

# 92
  • Вила Великула
Добро утро и от мен. И днес си позволих да поспя малко повече, но вече съм на линия. Нинка, благодаря за информацията - имам няколко познати на които ще честите деня на светлината.
Белла, дано само да не се окажеш някой пророк и този да ни управлява, защото той и сега предполагам го прави, чрез органите в държавата, които е окупирал. Хайде за следващия сън в който ще имаш такива обещания, обекта да е някой по-така......
Тану, снимай пъзелите как изглеждат рамкирани. Аз имам два огромни пъзела, като седят в къщи от години. Нито имам време, нито имам нерви да ги подредя. Покрай Коледните празници дадохме единия на кандидат снахата - тя изяви желяние да го нареди, а за другия ще видим кога ще му дойде реда.
Янче, не ми уточни последно кой номер тениска искаш. Майчето също не е казала дали иска, както и Цветеарт. Дано да не пропускам някой. Накрая ще напиша имената на тези, които са си поръчали, за да ме изконтролирате.
Мисля да изчакам до края на седмицата да решите и да поръчвам.
Макавели, честит да е ТМ. Да е много здрав и да се обичате.

# 93
  • Кубрат/ Пишурка
Добър ден от мен.
Макиавели, честит рожден ден на половинката ти! Желая му здраве и много успехи!
Красива Белла, ето какво пише в моя съновник : Ако сънуваш, че общуваш с известен политик, наяве твой познат умело ще се възползва от някакво недоразумение, за да ти навреди! Така че внимавай!
Пипи, писах ти на лични.

# 94
  • София
Привет и от мен!
 МАКАВЕЛИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ТВОЕТО МОМЧЕ! ЖЕЛАЯ МУ ДА Е ЗДРАВ, ВСИЧКО ОСТАНАЛО СИ ГО ИМА, НАЙ-НАПРЕД ТЕБ. И ВЯРВАМ, ЧЕ Е ЩАСТЛИВ ЧОВЕК. НАЗДРАВЕ!
И всички, които наричат МАКАВЕЛИ МакИавели, да й подарят по една блуза. Кръстниците това подаряват. Grinning Строго ще следя! Stuck Out Tongue Winking Eye
Приключих с процедурите и резултат има, като подпомагам с разни мазила. Само дето не съм се топнала още в казана със сладко кисел сос, по китайска рецепта. Grinning
КРАСИВА БЕЛЛА, разсмиваш ме с твоите съновидения. Grinning Сакън! Не прекъсвай тези сънища. Защо да е кошмар? Властта върви с парите. Щом вече имаш предложение да управляваш, започни да сънуваш, че си се добрала и до финикийските знаци. Е тогава ще развенчаеш всички съновници и тълкуватели. Фройд и психоанализата ряпа да ядат. Давай смело напред, момиче!На първо време си купи яхта.  Може и да поканиш КГБ-то на яхтата , на национална среща. Ама не сега...Сега в Златоград. Joy След това Joy
ТАНУ, имаш ли пелменница или на ръка правите пелмените? Ние сме големи почитатели, но пелменницата я взе щерката, вероятно за музея на семейните джунджурии  и най-непотребните вещи,. Пелмените си ги купуваме от Берьозката. Елитните взимаме - много са хубави. Браво за търпението да редиш пъзели. Мисля си, че като остарея, ( защото за сега все  още  съм млада) Stuck Out Tongue Winking Eye)  ще искам да ми подаряват пъзели.
Днес няма да пиша фермани. Няма да се отчитам към Касата. Няма да правя нищо у дома. Тотална съпротива! Отивам да поспя! Hug

# 95
Привет, привет и от мен!
 Макиавели, да ти е жива и здрава половинката! Много късмет и обич му пожелавам! Хубав празник! Birthday Flowers Four Leaf Clover Champagne
Красива Бела, още сутринта те прочетох и много се смях с тези твои сънища! Да не вземе пък да стане бре Thinking  Само не ни забравяй тогава, поне на една яхта, както е предложила Фло ни повози Stuck Out Tongue Closed Eyes  Все пак се съобрази и със съновника на Янчето, имай си едно наум тези дни. Kissing Heart
Фло, на теб ти казвам лека нощ, полага ти се! Kissing Heart
Тану, направихте ли пелмените?
На работа съм, както обикновено и  затова съм кратка. На споменати и неспоменати хубав остатък от деня, ако успея може пак да се включа.
Чаф Hug
Heart Eyes

ПП:   1 потребител и 6 гости преглеждат тази тема Wink Интересът продължава, не, че е лошо Blush

Последна редакция: чт, 06 фев 2025, 15:55 от kasss

# 96
Макавели,  ( няма да купувам блуза) да ти е живо и здраво либето! Много хубави споделени моменти заедно ви желая! Хубав празник тази вечер!
Нещо с Флото сме на една вълна, прибрах се вкъщи и се курдисах на диванаТа. Много зор не си дадох днес. Хубава вечер на всички!
Пипи, пусни ми сметката си на Вайбъра да ти преведа парите.

# 97
Честито на гаджетата ви ,живи и здрави да са  ида ви слушат.
 Блуза не ми трябва, че няма кой да я види, не излизам много.
 И аз не се преработих

# 98
Макавели, честит и благословен да е ТМ - здраве, късмет и много години щастливи заедно!
                 Чета ви, но нещо хич не ми върви с писането. Аз съм се курдисала на диванАта и ту чета, ту плета, ту гледам филми и все нещо ми е криво.
                 Красива Белла, гледам по ТВ-то твоят "съновник" и ..... направо си сънувала кошмари.

# 99
  • София
Макавели, и от мен поздравления за рождения ден на ТМ! Здрав да е, другото се купува!
Благодаря на Ениса, че е съпричастна и услужлива, тя си знае за какво.
Тръгвам след малко, хубава вечер от мен!

# 100
  • Вила Великула
Днес явно деня е такъв - мързелив и скапан. И на мен ми е едно никакво. Ами искаме си слънчицето, но Белла ще ни вози с яхтата по Дубайските морета .....някога.
За сега изчаквам Май дали ще се включи в поръчката, иначе до момента е следната /няма да пиша номерата/:
Ениса -2бр.
Тану
Фло + либе
Мериан
Красива Белла
Дидиа
Нина
Пипилота
Мамси
Клечи
Кассс
Яжка
Янка
Ян - 2бр.
Танитка
Макавели
Казвайте дали пропускам някой.

# 101
Цветеарт, голяма красота!
Къде ги предлагаш?

# 102
  • София
Добър вечер,дами!
Макавели,честит рожден ден на съпруга ти! Да е здрав и да сте щастливи заедно!
 Красива Бела,аз имам обяснение за съня ти.Гледала си новините.Имаше репортажи от кулоатите на парламента.Ти може да не си обърнала внимание какво дават,но мозъка ти е запомнил образа и той е изплувал в съня ти.За да разбереш защо мисля така ще ти разкажа какво се случи с мен.Преди десетина години,когато вече беше болна Мелчето,няколко сутрини се будех с една дума в главата и по цял ден най-натрапчиво я повтарях на ум.Беше ми неизвестна и потърсих информация в интернет.Оказа се,че е името на някаква много полезна билка,която изчиствала кръвта.Помислих си,че това е някакво провидение свише и веднага звъннах на Янчето да и кажа да потърси билката.Още същия ден видях рекламата по тв. и разбрах,че аз не съм я забелязала,но мозъкът ми я е регистрирал и запомнил името на билката.

Последна редакция: чт, 06 фев 2025, 20:57 от Яжка

# 103
Сънищата не са буквални,  пресяват неща, а мозъкът като спим работи усилено и  дава отговори ,решения. Както се вярва ,че ако сънуваш починал, ще видиш жив.
 Има книги,  ама не съм чела ,пък и аз съм все преследвана, бягам, така и не разбрах от кого и защо. И млада си летях, явно нещата се променят.
 Но не е лоша идея да се въздигне България, с този - едва ли, но идеята е добра.

# 104
  • София
ПИПИ, ние с Ромеро сме се "вталили" . Сантиметърът така казва. За мен L,  за него  XXL. И получим ли си готините тениски, никакво дебелеене! Stuck Out Tongue Winking Eye
ЦВЕТЕАРТ, много са истински цветята. Поздравления!
КРАСИВА БЕЛЛА, разбрах, че вече имаш и дворец, а пред двореца - пристанище за яхтата. Ееех, размечталис...
КАССС, ще трябва да купиш блуза на МАКАВЕЛИ - ето ви повод да се срещнете и да се запознаете. Stuck Out Tongue Winking Eye Ако не си разбрала, питай ме защо и ще ти кажа. Grinning
ДИДИА, май всички днес сме като варени зеленчуци. Така казват нашите руски приятели. Нищо общо с вчерашния ми  ентусиазъм. Ша са опра'им.
Поговорих си с някоя и друга дружка. Сега ще почета книжка и после лека нощ, деца.

Общи условия

Активация на акаунт