КГБ = Клуб на Готините Баби - 228

• 25 682
  • 722
  •   1
Отговори
# 75
Пипи, за мен размер L - дамска номерация.
Готвя, отново... Супа топчета и постен гювеч с картофи на фурна. Почти е готово, но няма как по рано, прибирам се 17.30-18 ч. Каквото и да правя не мога по рано. Ако е нещо бързо и цър пър по може, но заради свекитата трябва да има супа и някакво ядене.
Мериан, с какво си лекуваш петите. Аз съм с болки от преди нова година. Сутрин като стана трудно стъпвам и умирам от болки. Като четох, четох тук там си поставих диагноза 😬 - плантарен фасциит, не знам дали правилно го написах.

# 76
Касс, да не пострадаш от печатна грешка, не всичко става за всичко..

# 77
  • Кубрат/ Пишурка
Аз съм в чуденка. Какъв размер да избера. Горе съм на никъде, в ханша - като Яжка... Ами каквото ми избере Пипи - виждала ме е! За плащането - може с Изипей, или като се видим в Златоград.

# 78
  • София
Здравейте, дами!
Касии, от това, което се оплакваш и аз страдах, но за сега отшумя.
Скрит текст:
ПЛАНТАРЕН ФАСЦИИТ
Плантарен фасциит е една от най-честите причини за болка в петата. Той представлява възпаление на широката ивица фиброзна тъкан (плантарната фасция), която минава по долната повърхност на стъпалото и свързва петната кост с пръстите на краката.
Плантарният фасциит често причинява болка, която обикновено се появява при първите стъпки сутрин. С раздвижването болката намалява, но може да се засили отново след по-продължително стоене прав или при изправяне след продължително седене.
Като дете ме бяха записали в балетна школа. Ходих с голямо желание, но един ден  преподавателката, която беше бивша балерина ми каза, че не мога да съм балерина защото падьома ми не е подходящ. По точно имам висок свод и при преумора ще имам болки. И да, последните месеци преди да почувствам тази ужасна болка ходих всеки ден по 6000 крачки и стигнах до 10000.  Ходих при няколко ортопеди и на компютърна диагностика. Купих си скъпи стелки, престанах да ходя на дълги разстояния и от всичко мазила ми помогна "Волтарен -форте". Сега петата ми е спокойна, но не я натоварвам. Болката наистина е ужасна. Не натоварвай крака си.
Хубава вече и бъдете здрави.

# 79
  • Вила Великула
Янче, напиши ми на лични гръдната ти обиколка за да преценя.

# 80
  • София
С всичко се лекувам, май само инжекциите временно ме облекчават. Сега планирам шокоуейв терапия. Трябва до другата седмица спешно да се оправя, че ходене ме чака. Нали ще пътуваме.

# 81
  • на чист въздух
На бързо -за тениските за мен s или м утре ще доуточня а може и двете.

# 82
  • Вила Великула
Ян, като си наясно пиши.
Представям си колко ще сме шукаритетни. Ще бъде голям купон.

# 83
  • София
Ехоооо, ето ме!
Днес съм улична жена. От сутринта като се юрнах, та до преди малко. Луд умора нЕма!
1. Софиямед. 2. Групата за подкрепа. 3. Организиране техническия преглед на колата. 4. Не успях да стигна до тръстиката. 5. Кратка почивка. 6. Пазар. 7. Таксиметров шофьор. 8. Здравната каса. 9. Пак такси.
ПИПИ, питаш за ПИПЕЛОТ. Имаше желание да дойде на срещата в кабинета, но не успя. Все още не се чувстваше стабилна. Айша е споделила подробности. Само да добавя, че няма да се появи поне 3 седмици. Да се надяваме, че като си дойде, ще се обади. Поне така обеща.
МЕРИАН, я вместо  600 лв. дай 2 лева за една прясна зелка. И вечер взимаш едно листо, начукваш го леко с чука за пържоли, докато пусне малко сок, капваш няколко капки ракия, слагаш на петата, обуваш една найлонова торбичка и един чорап. На сутринта сваляш листото и вечерта пак. Проф. Мермерски обещаваше болката да отзвучи за 4 - 5 дни. На мен ми се наложи да се "гарнирам" със зелето 10 дни и чак тогава болката изчезна. Нищо не пречи да опиташ.
МАМСИ, добре сте му измислили на Свен подаръка. Grinning
ТАНУ, умница внучка си имаш! Гушни я от мен. Hug
ЯЖКЕ, разсмя ме с идеята за купестата облачност. Grinning Запази едно място за мен до теб, но не за да изглеждам по-слаба, а за да ти правя завет. Stuck Out Tongue Winking Eye
ДИДИА, писа и една жена - ДРУМ. АЙША я беше насочила към нашата къщичка. Преди срещата в кабинета я търсих два пъти, но не се обади и от тогава не съм й звъняла.
И БРОНТЕ изчезна. Дано да са добре, където и да са.
Момичета, пак да напомня за Графиня Марица - петък, 7.02. от 19.00. ЯЖКЕ, твоите билети са у мен.
Лека и спокойна вечер. И приятни сънища! Hug

Последна редакция: ср, 05 фев 2025, 22:31 от Flo 51

# 84
  • Варна
ПИПИ, за мен тениска от мъжката номерация най-големия размер,  5 ХЛ.
Плащането както решите.

ЛЕКА  НОЩ!   Nerd

# 85
Красива Белла, от по-миналата година започнах да редя пъзели. Първия ми го донесе синът ми. Подарили им го, но не им харесал. Редя само през зимата, че лятос ме чакат градините. Имам три наредени, рамкирани и окачени като картини. Сегашният е готов и си чака рамката. Поръчала съм си още един и за тая зима това ще е.
С внучката вечеряхме принцеси. Все гледам, като ги правя, да има и кока-кола, защото си припомням студентските години. Наблизо до института имаше малко  павилионче и редовно тичахме за тази вкусотия. Разказвам ѝ за това, но тя не се впечатли. И как да се впечатли, като сега имат толкова голям избор.
За утре съм обещала да правим заедно пелмени. Ако не ѝ хрумне нещо друго.
Спокойни сънища на всички!

# 86
  • София
Добро утро, скъпи "ГОТИНИ БАБИ"!
Да пием със здраве, радост и светлина в душите ни  днешното кафе:

Днес Православната църква почита паметта на св. Фотий- от гръцкото photos - светлина. Имен ден  празнуват всички, които имат светлина в името. Честит имен ден на тези от групата ни, които празнуват днес.  

Хубав ден и бъдете здрави.

# 87
Добро утро дами!
Пак първа, но след сънят ми .
отново с Деян Пеевски.
Какво се случва, защо сънувам
този човек, без да съм го виждала,
познавала???
Отново ми каза, че ще управляваме
България. Сънувам го често,
не зная как да прекъсна тези
сънища. Кошмар!
Тану, много се впечатлих от пъзелите
Ако може, пусни ги тук!
Хубав ден и бъдете здрави!

# 88
  • София
Добро утро дами!
Пак първа, но след сънят ми .
отново с Деян Пеевски.
Какво се случва, защо сънувам
този човек, без да съм го виждала,
познавала???
Отново ми каза, че ще управляваме
България. Сънувам го често,
не зная как да прекъсна тези
сънища. Кошмар!
Тану, много се впечатлих от пъзелите
Ако може, пусни ги тук!
Хубав ден и бъдете здрави!

Е, браво така си се замечтала за господина, който сънуваш, че нарочно не ме забелязваш. Това не ме тревожи и обижда, но да сънуваш този господин е много притеснително за мен. Чети Фройд и ще си изясниш кой какво  сънува и какви са мислите в главата му. Неприятните мисли задължително трябва да преодолееш, защото са те обладали за да сънуваш този "красавец". Flowers Four Leaf Clover

# 89
Не разбирам.

Моля , уточни!!!
Това е само сън, който споделих

Общи условия

Активация на акаунт