КГБ = Клуб на Готините Баби - 228

• 25 801
  • 722
  •   1
Отговори
# 135
  • Вила Великула
Ян, голям е сладур малкия. Всичките внуци са ни толкова красиви, но от такива баби - какво може да се очаква.
Пу пу, умряла циганката та да ни похваля аз.

# 136
  • Кубрат/ Пишурка
Фло, МАКАВЕЛИ ми звучи като ръкавели Joy За това слагам едно И за благозвучие. Ако трябва риза - ще я има! Дружке МАКАВЕЛИ - нищо лично, шегуваме се на твой гръб, но се надявам, че разбираш от майтап.
Ян, много сладко детенце! Ама то кое детенце не е сладко!

# 137
  • Вила Великула
А на мен пък МакИавели ми звучи много италианско, като името на бащата на съвременната философия - Николо Макиавели.

# 138
Ян, страхотно сладурче!
Пипи, и аз предпочитам
с италиански привкус!
..
Цветеарт, разгледах красотите!
Имам въпроси:
Цветята от сапун миришат ли?
Може ли да изработиш букет
по поръчка?

# 139
Eхоооо,  писали сте писали сте, не мога да насмогна бре Stuck Out Tongue Winking Eye
Ха здрасти сега Heart Eyes
Ян, видях сладуркото. Поплювам го и аз - пу пу чесънка лютиво пипериче Simple Smile Heart Пързаляхте ли го със шейната, страх ли го е или се кефи, а от чичи плака ли?  Нашия тази година сняг видя един път и то само като вали, защото докато падне на земята и се разтопява. Искахме да го вземем с нас на Узана като ходихме, но нещо не беше тогава във форма и сега ми е дерт, че не моахме да го попързаляме малко  с шейна.
Флоооо, ааа не така, не с рогцатаааа Stuck Out Tongue Winking Eye   Я виж тука колко много се събрахме в защита на Ромео, предавай се докато е време и се кротвай Simple Smile  
Ениса, липсва ми някое бисерче от пИятеля  Simple Smile
Пипи, котарачето е много сладко, но си иска грижи и дано успеят да го възпитат да не им прави бели, че нашата съсипа вече два нови стола на децата.
Да повторя ли и аз след вас, ама ще повторя - да, уютно, спокойно и хубаво ми е тук с вас! Heart

# 140
  • в сърцата на любимите ми хора
ЯН, бонбонче е внучето. Пу пу пу, да го пос.рат кокошките, да не му е уроки 🥰

# 141
  • София
Ян,видях внучето.Много голям сладур е.Как ми се гушка такова човече,моите вече са големи хора.
 Фло,внимавай с колегата!Все пак е от Перник,да няма винкел на балкона!?

# 142
Малко да ви разсмея.
Цитат
"Преди няколко дни получих покана за приятелство от мъж на около 20-25 години… Исках да знам защо едно младо момче, което може да ми е син, иска да ми бъде приятел и какво толкова специално е открил в профила ми, което го е привлякло… И те така… затова и го приех. После започна да ми праща лични съобщения. Много мило, че ми помаха и аз му помахах /все пак трябва да сме културни и мили с подрастващото поколение и да го учим на добри обноски/. Попита ме за моята възраст и тъй като не обичам да лъжа, казах му за моите петдесет лазарника и малко отгоре. Той като един „джентълмен“ ми отговори, че съм красива и „запазена“ за тези ми години
😀 (трябва да призная, че ми хареса ласкателството му). 😊 Продължихме да си говорим известно време и в един момент… той ме попита дали можем да говорим за неща които интересуват възрастните. След известно време му казах, че да…
Тогава той ми отговори с това малко дяволито личице 👿 и ми написа „Благодаря ти бебче, почвай“…
Та като му почнах аз, както ми се беше насъбрало да казвам, как ме болят коленете и бедрата, как гърбът и кръстът, ми се схващат когато е много студено, че краката ми се подуват и как задържам течности в организма си, как нивото на триглицеридите ми се е покачило в последните изследвания, че страдам от остеопороза, безсъние и че често имам спазми и крампи, особено когато спя…
И зачаках отговора му…
Не зная какво се е случи, но той ме блокира ♂️ 🤷 !!
Амахааа… Искат да говорят за неща за възрастни, а после не издържат.
Така, че вече не приемам никакви покани от непознати млади „момченца“!
Хайде стига толкова, че забравих да си изпия гинкобилобата" 😆😆😆

# 143
Днес явно деня е такъв - мързелив и скапан. И на мен ми е едно никакво. Ами искаме си слънчицето, но Белла ще ни вози с яхтата по Дубайските морета .....някога.
За сега изчаквам Май дали ще се включи в поръчката, иначе до момента е следната /няма да пиша номерата/:
Ениса -2бр.
Тану
Фло + либе
Мериан
Красива Белла
Дидиа
Нина
Пипилота
Мамси
Клечи
Кассс
Яжка
Янка
Ян - 2бр.
Танитка
Макавели
Казвайте дали пропускам някой.
Ау, дано не съм закъсняла с 1 бр. 3ХЛ от мъжкия модел. Може ли банковата сметка на ЛС, за да преведа парите...
Връщам се да ви чета, че тези дни не смогнах...

# 144

Фло и  Ромео - ексклузивно. Само плаши ,с любов лекува.

# 145
БОРЯНКА, ама си папарак от класа, признавам те!  😜 🥰

# 146
  • на чист въздух
Еее Боре,  разсмя от сърце. Тоз младеж си го разбила
Ние оставихме малчо при майка му. Днес доста бесня с кака му и чичо му. Забавления много. Накрая плака не искаше да си ходи. Сега се приготвям , че утре съм на работа.
Кас той нашият таз година доста сняг видя, нали са в планината, а там се задържа. За шейната в началото се позачуди, но и кака му с него та се хареса. Тя май повече се умори да му угажда.

# 147
  • София
А долар вечер. И отговора - дал Бог бедро. Stuck Out Tongue Winking Eye
Та и аз да ви кажа - а добър вечер. Дал Бог добро.
Е на тая седянка избихте рибата. Абе да ви питам, вие мои дружки ли сте или почитателки на Ромео? Лелееее, каква защита му дръпнахте... А той слуша, слуша и мустакът ми съвсем щръкна от радост. И мъдро заключи: Момичетата разбират от хубаво...Ти да видиш...Абе като хвана турбината, ще увесиш мустак, ама айде от мен да мине. JoyИ в заключение - да ми е жив и здрав, че цял живот ме търпи...Снимката в рамка ще си я сложим! На всички ви благодаря за създаденото настроение. Убеждавам се, че го можем това - да се шегуваме, да се смеем, да се забавляваме. Е как да не ни е хубаво? Прегръщам ви! Hug
Момичета, тази вечер гледахме Графиня Марица - в модерен вариант. Не знаех какво се е получило и отидох с любопитство. Е два часа и нещо се наслаждавахме на чудесното изпълнение на артистите, на балета и завладяващата музика на Имре Калман. Играха много сърцато. Заредена съм за дни напред. Създадоха много настроение. Препоръчвам ви я. Вече няколко пъти чувам, че много хвалят постановката в Музикалния - Здравей, как си приятелю. Не сме рекли, не сме отишли да я видим.
ЯН, не можах да видя вашето бонбонче, но нека расте здравичко, да ви забавлява и да ви радва. По вашия край не казват ли на булката на чичо стринка? По нашия край е така - чичо и стринка, вуйчо и вуйна, леля и лелИн, тетка и тетИн. Тия са основните действащи лица, като тетка е сестра на майката, а леля - сестра на бащата. Чичо е брат на бащата, а вуйчото е брат на майката. Много ги знам тия неща. Похвалих се. Давам консултации по роднински връзки.
Отивам да спя и на вас ви желая Лека и спокойна нощ, милички! Heart

# 148
  • Вила Великула
Аз пък преди да си лягам, реших да направя списъка и сметка от кой номер колко тениски да поръчам. Като гледам всички, които имат желание вече заявиха номерата си, така че още утре ще пиша и ще изпратя бройката по номерация на хората да ги направят. Точно 24 броя. Преставям си какви ще сме кресиви - абе пак умряла циганката, ама хем умни, хем красиви, хем добри.
Хаде да ви кажа лека нощ, надявам се да мога да поспя и най-вече да се заспя бързо, че нещо не ми се отдава това. Някой ако знае някой трик за бързо заспиване, че при мен обикновено е много, много продължително въртене в леглото и накрая се предавам. Намерила съм си един канал в ютуб, където една мацка разказва с много спокоен глас за Италия и обикновено си намирам нещо от нея и си го пускам и това ме приспива.

# 149
  • София
Фло,а какво е шуранайкя?? 
Скрит текст:
За да живееш, трябва да се промениш
На 40 годишна възраст ноктите на орела стават прекалено гъвкави и дълги – и той не може да хваща с тях плячка.
Неговият клюн става твърде извит и дълъг – и не му позволява да се храни.
Перата на крилете и гърдите му стават прекалено тежки и гъсти – и му пречат да лети.
При това положение орелът е изправен пред избор: или смъртта, или дълъг и болезнен период на промени, продължаващи 150 дни.
Той долита до гнездото си, намиращо се на върха на планината, и там започва дълго да удря с клюна си в една скала, докато клюнът не се разбие. Тогава орелът чака, докато му израсне нов клюн, с който изкълвава ноктите си. Когато му израснат нови нокти, орелът изскубва с тях твърде тежкото оперение на крилете и гърдите.
И тогава, след 5 дълги месеца на болки и мъки, с нов клюн, нокти и пера, орелът отново се възражда и може да живее още 30 години спокойно.
Много често, за да продължим да живеем, трябва да се променяме. Понякога тази промяна се придружава от страхове, болка, съмнения.
Ние се избавяме от спомени, навици и остатъци от миналото. Само освобождаването от товара на миналото ще ни позволи да живеем и се наслаждаваме на настоящето и да се подготвим за бъдещето

Общи условия

Активация на акаунт