КГБ = Клуб на Готините Баби - 228

• 23 582
  • 722
  •   1
Отговори
# 555
Ето го шала. Малко се деформира след прането, ама колкото-толкова. МД не е капризна.
Скрит текст:

Аиша, Фло, бързо да оздравяват дечицата
За Гъбката

Помните ли ги?

# 556
Пък си намерила манекен.

# 557
  • Вила Великула
Тану, чудесен е шалът. Интересен манекен.
Айша, дано родителите да се връзумат и да долекуват малкия сладур. Не ти е лесно.

# 558
"На света има  два типа хора - едните се мръщят, че навън е слънчево, но студено,  а другите се усмихват, че навън е студено, но слънчево ...."
Усмихнат четвъртък!

Влизам набързо само да ви пожелая  добро утро и хубав ден мили ми дружки! 🥰

Тану, прекрасен шал!
По късно ще намина и си пожелавам да прочета, че болните дечица са вече по добре и че  Гъбката е направила още "една крачка" към възставовяването!  ❤️

# 559
Добро утро, дами!
Добро утро, Макавели!

Много свежо е на вън, с тенденция целия ден да остане свежо, макар и не толкова Simple Smile . За 15-20 минути става Simple Smile .

Чета ви, наоколо съм, но за сега не ми е ,,коментиращо Simple Smile . Ще стане, ще дойде момента .
В мислите ми е Гъбка.
Радвам се на първите и крачки - дано, дано...
Радвам се и ще се радвам и на всяка хубава новина, която споделяте.
Да оздравяват болничките, а здравите да се не разболяват.

# 560
  • в сърцата на любимите ми хора
Добро утро! Нямам никакви планове за днес, но съм се ококорила рано-рано. Сега ще трябва да си измисля занимание, че денят е дълъг и трябва да се запълни с нещо.
ТАНУ, много интересен шал с оригинални цветове. Как се плете?
Болничките дечица как са днес? Лекувайте, че да не стане на бронхопневмония. Алекс лежа в болница от това чудо преди почти
три месеца и още има остатъчна кашлица и хрипове.
КЛЕЧИЦАТА ме изпревари. Да, навън минусите са много, но времето е тихо, без вятър, и студът се понася по-леко. Предполагам, защото го гледам само през прозореца 🙂. А ти май имаше предвид КАССС. МАКАВЕЛИ спи още 🤪
Пожелавам ви днес да сте от усмихващите се и да ви е топло и слънчево в душите. Гуш от мен!

Последна редакция: чт, 20 фев 2025, 07:50 от Мамси

# 561
  • Вила Великула
Добро утро и от мен. Тази сутрин се събудих навреме сама с лекота, без да ми звъни аларма. Закусих и сега споделям с вас кафето си. После ще си подготвя дърва за камината, че съм я оставила да загасне. Ще ходя до Перник на козметик и на масаж и ме е страх да я оставям горяща без надзор. Пуснала съм климатика и големия конвектор, но топлината не е същата като от огъня.
Вероятно е много студено навън - в момента ми показва, че е -13 градуса. За сметка на това, такова хубаво слънце пече.
Кассс, наистина Клечи е объркала имената, но все едно казва "Добро утро, Русе".
Танитка, как е положението при вас? Чета, че са обявили бедствено положение във Варненско.
Радвам се на първата крачка на Гъбката. Много скоро и пожелавам да забрави за това премеждие.

# 562

"Добрия човек ще познаеш по огъня. Злите хора оставят след себе си пожарища,
добрият човек оставя подире си огнище." Йордан Радичков

Добро утро Simple Smile

Тази сутрин нета хич го няма или компютъра ми се ъпдейтва. Тромав е като мечка ...
Нищо, ще си пиете второто кафе с мен, а и kasss се е погрижила Coffee
И ние не отстъпваме по температура - минус 14 само.
Крайно време е днес да излезем на пазар - привършиха плодовете. Добре че във входа имаме магазинче и за хляб и първа необходимост нямаме проблем. ММ поразрина вчера пред гаража, ама не съвсем. Ще видим ...
Трети ден съм подхванала едно чекмедже с документи за изхвърляне и още не съм сколасала - мързелива работа Simple Smile
На дечицата пожелавам да оздравяват, а всички вие се пазете!
За Гъбка HeartHeartHeartFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverPeople Couplekiss Много се радвам за това, че отива към подобрение - дано все така да е!

Хубав и спокоен ден момичета!

Последна редакция: чт, 20 фев 2025, 09:14 от makaweli

# 563
Добро утро, въпреки опитите за позитивно сутрешно настроение, започвам деня бясна. Все повече се навивам на ония безотговорници, дето си пратиха детето на ски училище в най-студената седмица в годината. Те обръщат кълки на слънце,  а детето тръгна към Ветровала, където температурата в момента е  - 18 градуса. Казах на ММ да прецени обстановката на място, да чуе акъла и на учителите и да го прибира, ако трябва. Не мога да си представя, че от 9.30 сутринта до 15 след обед,  с почивка от 12 до 13 ч. , децата ще са навън при тези температури.
Аман от тъпанари, които знаят всичко!

# 564
Добро утро и от мен!
                                    Ениска, спокойно. Учителите не са такива зверове, че да навредят на децата. Това е моята бивша група. Ако не бях си останала в къщи щях да съм с тези деца! Както виждаш и РД празнуват!
                                     За съжаление не можах да публикувам клипа. Май се получи.
https://www.facebook.com/100001733948809/videos/1372870927040930/

Радвам се за Гъбче и както всички вас чакам още по-добри новини за нея!
                                   Тану, шалът си е чудесен. Просто преждите са различни и за това някои са се свили повече при прането. Изплетох няколко шала и един от тях стана същия, като твоя - с остатъци от прежди го плетох. Сега плета една измишльотина по модел на Мими и не съм наясно какво точно ще се получи.
                                   Слънчев и смихнат ден ви желая!

Последна редакция: чт, 20 фев 2025, 09:35 от Didia

# 565
Дидия, ако бяха техните учители изобщо нямаше да се притеснявам. Това са млади момчета, скиори, които са направили ски училище за деца и там ги записваш по желание и срещу съответна такса. Не е градинската група за съжаление.

# 566
  • София
Добро утро, красавици!
Пишете ме в групата на поспаланките.
Започваме деня позитивно. Зависи, кой как ще го погледне. Дали позитивно или не.
КАССС, много хубаво е казано. Като във филма Кит - помните ли го? "Риба, ама цаца. Цаца, ама риба! Въпрос на гледна точка! Grinning  
МАКАВЕЛИ, отварям си сутрин очите. Поглеждам към леглото на Ромео, да видя дали е станал и ако е станал, значи в кухнята вече има кафе. После се протягам, напипвам очилата, мишката и слагам лапчо на корема. Очаквам твоите мъдри мисли, споделеното от приятелките и денят започва с настроение. Цитираното тази сутрин много ми хареса. Ще си записвам в тефтер това, с което ни "посрещаш" сутрин! Hug
ЕНИСА, споко. И моята малка внучка от няколко дни и то най-студените, ме бойкотира и на обяд ходи с метрото на училище. Майка й и дядо й я подкрепят. Ами да върви. Е, това не е същото, но нали до тук пиЯтеля е здравичък, хайде да избутате и утрешния ден. И това ще мине. А родителите, както виждаш, почти навсякъде са като правени по калъп Вятър ги вее на бяла кобила! И пей сърце! Споко, миличка! Hug
ДИДИА и ти да покажеш какво плетеш. Майсторка си ти. С ТАНУ , МАМСИ и ЦВЕТЕАРТ сте в групата Златни ръце!
Днес ще бойкотираме ли големите вериги?
Казвам на Ромео, че след кафето ще се правя на красива, че ми предстои среща с бат' Павли. а той казва : Просто ще подобриш даденостите ти. Stuck Out Tongue Winking Eye Доживях на тези години комплименти. Ти да видиш!
Очаквайте свежи новини за нашето другарче!
Желая ви хубав ден!

# 567
Лелеее, к'ва съм патка заспала Simple Smile .
Кассси, моля за извинение, още съм спала, когато писах предишния си пост.
Казвай к'во да ти купувам Simple Smile - роклА ли, риза ли Simple Smile Wink  . За мое оправдание ще кажа, че публикацията ти е по - различна от обикновено - с картинка и с умна мисЛА, а и с Макавели сте съгражданки, та ако може да ми се понамали вината Simple Smile Wink , нещо за половин роклА или риза без ръкави да се договорим Simple Smile Wink .
Ммм, и друго оправдание имам - тази нощ се събудих към два, два и половина и като се ококорих, та до пет.
Целият интернет  прерових всичко що ме интересуваше изчетох и накрая мирясах и заспах.
Да ама сега съм пет за четири, нещо ми е мътна главата, та не знам дали да не направя една ранна предиобедна дремка Simple Smile .
Особено сега като си хапнах обилно Simple Smile варени картофки - приготвени за салата, ама ако мина още веднъж през кухнята и те ще свършат още като полуфабрикат Simple Smile .

Ениска, спокойно другарче мило.
Виждаш, че повечето сме минали през такива моменти. Да е здравичко момчето, пък тревогите бабини да си останат само излишни притеснения.
Между другото, въпреки ниските температури, ако е завет и на слънце е доста приятно.

# 568
Добър ден на всички!
Пожелавам ви здравословен зимен ден! Т.е. навън от студа да пукнат всички вируси, вие да сте здрави, децата и внуците да са здрави и целият ден да е успешен! 

Успешен да бъде  и за Гъбка, която да направи много крачки!

Аз днес пак бях ранолягаща и сравнително раноставаща. Определено така е по-добре.
 Днес пробвам здравословен кекс за мен. Вчерашният стана перфектен, макар че само го гледах и не опитах.
Днес да видим дали от моята измишльотина ще се получи нещо годно за ядене. Всичко обичайно , но вместо захар- лъжица мед, чисто ръжено брашно и  настъргана ябълка. Сега се пече. Навън не ми се излиза.  Снахата ще отиде с колата за мляко до млекомата. Утре ще правя нещо за гробището, че в събота е Сиренява задушница.
Днес пак ще подкрепя бойкота.
До скоро, приятелки!

# 569
  • Вила Великула
КАГ, споменаваш Задушница в събота. Приготвя ли се нещо по-специално като е Сиренява?

Общи условия

Активация на акаунт