КГБ = Клуб на Готините Баби - 228

• 23 572
  • 722
  •   1
Отговори
# 585
От сутринта в 5.50 ч съм се заканила да пиша и ей ме на!
Много се радвам за добрите новини за Гъбката и вярвам, че бързо ще се възстанови!
Тази сутрин моите дребосъчковци осъмнаха един с кашлица, друг с хрема. Татко им бързо-бързо си взе отпуск и ги заведе в компанията на дядо на лекар. Аз трябваше да организирам преместването на детските столчета от нашата в тяхната кола преди това.
Сега ще ми се смеете, но ще ви разкажа как си опънахме жилите с тези столчета. Двете коли са една до друга, припалвам нашата, за да си направя удобство с широко отворени врати и отключвам тяхната. Свалям едното столче и както съм го нарамила се опитвам да отворя задната врата на тяхната. Ядец, замръзнала. Освен шофьорската нищо не се отваря. Звъня на зетко и му казвам, че ще паля и тяхната, белким се стопли и отвори. През това време ММ е на лекар в близкия МЦ. Стържа скреж от стъклата, пак дърпам вратите - не и не. През това време нашата кола загря купето, дедо се върна от доктор, пробва и той да отвори вратите - не става. Звъня на зетко, че по мъжки ще водят децата с нашата кола, хайде пак наместих столчето. Организирахме се. По едно време зетко пак ми звъни: Колко пъти натисна бутона за отключване на колата? - Само един път и се отвори шофьорската врата. - Натисни го още един път и ще се отключат всичките Simple Smile Wink
Така и стана. Техника, братче! А ние си скъсахме нервите с това возило Simple Smile Нищо де, на децата им е било весело возенето при дядо.
Лечението за сега е инхалации с физиологичен разтвор и капки за нос.
     Аз в момента съм при родителите ми, пуша цигара и ви пиша докато си почивам.
Лека вечер от мен!

# 586
  • София
Радвам се, като научавам по - успокоителни новини за Гъбка, но ми действа разтърсващо мисълта, колко сме крехки

Айша, като пише да каже как е приятеля ни Мрънчо.

Клечи, не е добре приятелчето. Вчера само лежа, дрема, не яде. Информирахме мамка му за ситуацията и реши, че ще дойде да спи при него и утре сутрин да го води на кръвно изследване. Ок, чакаме, чакаме  - работи до 20.00 ч, пристигна в 22.15. Озъбена - трябвало да ходи при донора, мотала се там - ама имала и друго дете. Че то и баща има - може да го нахрани и да заспят.  През това време вдигнах кръвно 165/100, едвам седя, тя се мота и вечеря без да спре да мърмори колко съм гадна - говоря си каквото реша, не се разбира какво казвам, създавам проблеми, викам постоянно, стресирам я. Заспаха с Мр, без да го измие. Сутринта детето стана - без темп. поиска палачинки, хапна ги. Дадох антибиотика в определеното време и отидох при ЛЛ на Пл. за глюкофаж и после на пазар. Като се прибрах принцесата се наспала и повлякла детето навън - водила го на катерене в Ст. град. Прибраха се, тя обядва добре, той едвам хапна и после мамката излезе за 2 часа уж до колата. Съответно Мр. пак вдигна темп. и се разтресе. Към 16 ч. го повлече към колата да го води у тях и да върви на работа. Съответно кръвно изследване не му пусна днес. Помолих я утре поне при ЛЛ да отидат ....
Сега говорихме с донора, за да видим Мрънла. Баткото се тресе на леглото с темп. Бащата твърди, че тя му е дала лекарства, той не знаел какви и дали трябва друго. То нямало страшно - на нейна колежка детето 3 седмици е било така....
Направо съжалявам, че и се обадихме вчера. Да си го бяхме гледали сами детенцето, ама ....

# 587
Айша, гушкам те!

# 588
  • Кубрат/ Пишурка
Ох, Айша, не искам да давам непоискани съвети, но май е време да удариш с юмрук по масата! Това дете се намъчи и намъчи!
Мисля и за Гъбка. Hands Fist

# 589
Лелеее, Айша, като чета бяс ме хваща. Как мълчиш не знам. Аз да съм ще ги попилея. Горкото Мрънче. Моите, когато някое беше болно като малко, първо при мен тичат и изпълняват всичко, което им казвам. Голямата даже прекалява. Сега Любо все още кашля и тя ми звъни по 100 пъти и все едни и същи въпроси. Наложи се да и припомня, че не е бебе. Зетьовете не смеят да се обадят в такива моменти.
                  Радвам се за Гъбчето, но си давам сметка и каква тежка работа ги чака близките и. Дано възстановяването и върви бързо и безпроблемно.
                  Пипи, честити армагани и да ви топлят в зимните вечери.
                  К.А.Г., и аз си имам сладости в чекмедженцето, но хич и не се старая да ги подминавам. Сладоледът - също. Днес забравих да купя сметана, че искам да правя една бисквитена торта. Пробвах рецептата и стана много хубава. Одобриха я и тези, които не ядат сладко. Yum Така, че утре ще бъде.
                  Тану, аз обичам пачата студена. Много е полезна за болни кокаляци - чист животински желатин /колаген/.
                   Борянке, все не мога да улуча хубаво царевично брашно за качамак. Става като румънската мамалига , а аз обичам по друг начин с по-едро смляно брашно. Ти какво брашно ползваш?
                  Фло, поздравих ли малкото Цвете за успеха му? Ако не съм - от ЕГН-то е. Да постигне целта, която гони.
                  Ставам, че кучето ме тормози. Иска разходка, а Ран го няма още.

# 590
Каквото има на магазина, има грис, но не обичам. И го чакам да поизстине.
 Май трябва да купим царевица и да смелим, ако искам вкус.
 Айша, не си зависима от тях, тропай колкото поискаш. Болно дете иска мама да го гушне. И да е адекватна в лечението.

# 591
  • София
Ситуацията е сложна от много страни. Не е важно тропането, закъсняла съм, няма да го отрази дамата. Тяи не осъзнава какво става и какво прави.
Няма значение, забравете ме мене.
Да си говорим за мъже.

# 592
Да си говорим за мъже.

Ей го моя мъж - по гръб и навирил краката Simple Smile .
Готов да захърка, ама наистина, спи дълбоко и как звучно хърка Simple Smile .

Айша,
сори, че попитах по темата.
Така е, наши деца, наши ядове.
Извинения.

# 593
Айша, няма как да те забравим.
Нали сме КГБ, не само в темата,
a и в живота. Всеки има трудни
моменти, но не всеки има група
за подкрепа, а ти имаш!
Пиши, споделяй, зная, че ти е
трудно, но .. и това ще мине.
А за апетит на Мрънч, ако мога
да му дам от моя, имам за цяла
детска градина.

# 594
АЙша, аз не искам да говоря за мъже, че моят вече ме изтормози достатъчно. Хем трудно ходи, хем идва с мен на пазар и пълни една голяма раница , а аз маам рЪце покрай него и целия квартал сигурно ме одумва - как мъча болния си мъж.
                 Единственият мъж, който ме ухажва е котарака на отглеждане. Свикна гадинката и щом вляза се просва да го галя. Май няма да иска да си ходи. Редовно всяка вечер рови в най-голямата саксия и изхвърля пръст. Без проблем се разхожда върху хладилника и шкафовете. Поне ги научи да не оставят никъде храна, защото с един скок е на бара.
                 Та дайте друга тема - тази за мъжете не ме устройва. Yum

Последна редакция: пт, 21 фев 2025, 00:01 от Didia

# 595

Аз какво да правя с този мъж сега,  изглежда  бунтар, лошо момче, кротки си имате в къщи ,дресирани.
 Алаксандро някой си ,хабер нямам кой. но  близо по възраст,  да не се изкушавам с младите, то сега модерно,  ама доста съм закъсняла и с това.
  Я бодро,  всичко ще се нареди.
 Айша, щеш не щеш,  да няма проблем Мрънчи, нещо дето подклажда   хреми , температура. Ако е  вирус ще си иде, бързо или бавно. Но и  може да увреди нещо, децата бързо  израстват детските градински болести, но вие  все пак  изследвайте. Струва ми се ,че доста продължава неразположението.
 Майка ми  е казвала ,че като малка съм боледувала много и все пеницилин. Като я видел доктора ,викал В. Пак ли го разболя това дете.  И много е спомогнало за други неща дето ми тежат.

# 596
  • Вила Великула
Ето го и моя мъж тази вечер - Кюфтето. Така спи, че е готов да захърка всеки момент.

Айша, имам чувството, че дъщеря ти ти прави всичко напук на теб. Трябва да разбере, че не прави добро на детето си. Ни ми се сърди за мнението. Ако мога с нещо да помогна - кажи.

# 597
  • София
Айша,имаш ли сироп от бъзак за имунитет на Мрънчоците? Много е полезен,а  е и сладък.Не знам дали се продава готов в аптеките,но през есента може да си направвиш.Моите внуци го пиха няколко зими и добре им действаше.
  Аз да се похваля,че утре ще пристигнат моите гости от ГД,но няма да ми оставят котката.

# 598
  • София
Това е положението. Ние сме поколението, което слушахме родителите си, а сега слушаме децата си. Кофти работа!
АЙША, споделяла си, че предишната ви Лична е много добра.Тя обидена ли е, че са я сменили или не? Защо не я помолиш да види детето, макар и срещу заплащане. И да се започне едно адекватно лечение. Измъчи се душичката. И на родителите им забрани да идват, докато не оздравее. Да се грижат за Мрънличка, поне с нея да не се занимавате, а и да не е в контакт с баткото. Ако имаш проблем, да говоря с нашата Лична, да видим дали ще прегледа детето. Това повече не може да се търпи. Колко време стана вече! Изнемощя горкото.
Не съм привърженик на тропането с юмрук, но понякога се налага, особено, когато касае малките човечета. Дъртите магарета и сами могат да се оправят.
У нас лазарета се разширява. От следобяд и щерката се тръшна. Дадох й веднага Магнавир - поне слуша и изпълнява. Малката след училище директно я прибрахме у нас. Дано нея да я опазим, че тя нали боледува миналия месец.
След като не получих пача и качамак, Stuck Out Tongue Winking Eyeзапретнах ръкави и направих едни много интересни питки. Хем варени, хем печени. Такова чудо до сега не бях чула и видяла. Оказаха се доста вкусни. Ако ви интересува, ще дам рецептата.
ЯЖКЕ, сигурно си много разстроена, че котката няма да ти гостува. Joy
Ако имах такъв сироп, бих предложила на АЙША. Някоя баба няма ли, та да сложи едно рамо? Или да знаете къде може да го има???
Отивам да спя. Лека нощ и приятни сънища. Hug

# 599
Мен смъмриха ,че затварям вода, да правя плодови сокчета и спрях с бъза. Толкова вземат и сокчета. Имало захар, не им давай, разреди с вода, те почти натурални ,за вкус има  300 гр захар на кофа 7 литрова плод, това събира соковарката.
 Така стоят, син 2 пие като реши. Не знам как се справят с работа и  готвене ,вероятно внасят. Техен проблем. Втора година стоят техните буркани непипани. Малки бурканчета ,за едно  отваряне.
  Знаят , че има. От мен толкова ,да направя, но няма и да правя ,компоти не вървят, десет на зима да са отворени и те много бройка.
 И аз вече не искам. Мазето ще издържи обсада .

Общи условия

Активация на акаунт