КГБ = Клуб на Готините Баби - 228

• 23 531
  • 722
  •   1
Отговори
# 600
  • Вила Великула
И моят бъз свърши, но видях, че има в аптеките.
https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000030009708

# 601
  • Варна
Привет-мривет!  Hands Wave

ГЪБЧЕ, най-положителната ми енергия и мисли са за теб!  Flowers Four Leaf Clover

При мен и ДС нищо ново, но за да не ме мислите "драсвам" ред-два!  Nerd
Дните, че и нощите ни са съвсем еднообразни. Ставане кой когато се събуди и се започва едно и също- банята,  хапчета преди храна, закуска, хапчета след храна, сериалите, телефона, лаптопа и т.н...... Утре пак така.....
Навън не излизаме, нали има кой да ни пазари, чакаме сряда когато според прогнозата времето малко ще се позатопли. Зор още една седмица, дойде ли Баба Марта, колкото и да фучи, ще й мине!  

Няма да гасЯ ламБите, че много гости, да не ги прогоня!

3 Потребители и 6 Гости преглежда(т) тази тема.

tanitatania
Лина63

+ 1 скрити потребителиЗатвори

Лека нощ, момичета!  Nerd

# 602
Обещах да ви пожелая лека нощ след "Кантара". Е, изпълнявам обещанието, но  гледах след сериалите по ТВ запис на компа  и стана пак 01, 15. Затова ви съобщавам, че ви прочетох, но сега гася и отивам да спя. До  по някое време сутринта!

# 603
Добро утрооо!
Нов ден, нов късмет!
Късмет за всички, които имат нужда - за болните бабини внучета в темата, за Гъбка, за всеки, който се нуждае.
Утрото е свежо, но деня ще е тих и слънчев, да го изживеем с добри мисли и добри дела.

# 604

Добро утро! Студ на кутийки, но все пак е зима.
 Всичко да е наред днес.

# 605

"Когато не знаеш какво да правиш с мислите си, направи си едно кафе!
Кафето не е напитка, която пиеш само сутрин. Кафето е ритуал, място където събираш мислите си. Слагаш ги там, в чашата и докато ѝ се наслаждаваш, мислите ти стават добри, чисти и красиви!"
Heart

Добро утро Simple Smile

И тази сутрин компютъра ми работи с мечи стъпки, важното е, че съм при вас.
Първо сложихме и ние една пача да се вари - за колагена Simple Smile Вчера напук на бойкота бяхме и в Билла, и в Лидл. Ами все пак след 4 дена снеговалеж трябваха провизии. Освен това и за Задушница трябват неща.
Сока от бъз и аз си го правя ама си го пия само аз. Освен това правя сок и от черния бъз и суша плодчетата - много добре действа на стомаха и при хемероиди. Голямия син дава постоянно за имуностимулиране на близнаците такъв, взема и от нас, но основно купува от аптеките. Този бъз не е дървовидния, от койта се прави светлия сок през пролетта. Той е като храст и зрее през ранната есен - края на август, началото на септември.
А за сваляне на Т сега се сетих - помага много добре сок от малини, домашен, без Е-та. Това лято направих за всеки случай, да има - е, пак аз ще си го изпия накрая.
Enisa, сигурно вече си на пистата - едва ли ще изтраеш да не идеш. Все пак днес е малко по-меко - при нас -11 Simple Smile

На всички хубав ден и прегръдки от мен Simple Smile
За Гъбка HeartHeartHeartFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverPeople Couplekiss

ПП - Пием си заедно с Борянка кафето Simple Smile

# 606
  • в сърцата на любимите ми хора
БОРЯНКА, усмихна ми деня с тази чашка и цветенца!
Студ, ама за тези, дето щъкат навън. От правилната страна на прозореца си е топло 😜 (перифразирам Борянка).
Болничките дечица как са днес? Дано Мрънч да започне да се храни, че да събере силички за преборване на болестта.
МАКАВЕЛИ, изпревари ме и добре, че стана така, за да прочета прекрасните размисли за кафето. Верно си е, но още по-добре е, когато има с кого да споделиш и мислите, и кафето.
Аз пък не обичам пача. Всъщност не обичам всякакви дреболии и вътрешности. Освен черен дроб. По едно време си купува животински желатин с лечебна цел, но беше "всяко чудо за три дни". Не мога дълго време да спазвам хранителни режими. Запалвам се, но бързо гасна. Затова и с диетите все удрям на камък. Липса на воля ли е, на дисциплина ли - не знам.

# 607
  • Вила Великула
Добро утро и от мен. Станала съм отдавна, още не съм пила кафе, че се събудих с главоболие. Мерих кръвното - 127/80 - перфектно. Пих едно хапче и вече съм доста по-добре. А и ми се допи кафе след като прочетох мислите, които Макавели е споделила за кафето. Мамси, аз обикновено сутрин съм много необщителна и предпочитам да изпия първото си кафе насаме с мислите си. Виж, това което пия на обяд - обичам да е споделено.
Днес най-вероятно Гъбка ще пътув към дома си. Дано там и стените да помогнат, а и като си види любимите котенца, може също да и подейства.
Клечи, вчера като публикувах снимката на спящото Кюфте, си помислих, че май с Чарли са едни габарити. Чарли колко килограма е?

# 608
Добро утро!
Пача! Обичам, суб продукти и сега
ще търся за пача.
Пипи, Кюфтето вътре ли живее?
Не ми се вижда дебело.
Как се появи у вас?
Хубав ден и до после!

# 609
  • Вила Великула
Белла, Кюфтето е на смесен режим. Когато иска е в двора, когато иска е в къщи, но си е домашен котарак - обгрижвам по всички правила - обезпаразитяване, хранене и т.н.
Иначе питаш как се появи. Ами преди 4г.и половина се роди в съседния двор и когато съседите късна есен се прибраха в София, той и сестричките му бяха твърде малки. Съответно майка им ги премести в нашия двор и започнахме да ги хранииме. Той беше единственото мъжко коте в това котило. Заедно с тях имаше и друга котка с котенца и в един момент бяха станали 8 котки - твърде много. Майката като, че ли си го беше избрала него да го учи усърдно на всички котешни неща. А той беше най-малък и един такъв кръгъл - точно като кюфте. По време на ковид, сина и приятелката му се бяха изолирали болни в къщата, а ние си бяхме в апартамента. Една вечер е било много студено и на тях им е станало мъчно за него и го прибрали вътре на топло до печката. Той милия заспал и до сутринта не мръднал от мястото си. така ни стана любимец на цялото семейство. Постепенно когато стана лятото и той беше достатъчно голям, решихме че е време да остане само той и, че котките са твърде много. Закарахме ги в съседни села и ги оставихме до обитаеми къщи, до ресторант и т.н. /не ме упреквайте за това, но нямаше как да се изхранват толкова котки, а и да се грижим пълноценно за тях. Оставихме ги на места, които щяха да имат храна/. Така Кюфтето остана вътре цяла зима след това и си стана домашно коте. Ядеше само паучове и когато решихме, че е време да се научи да яде и котешки гранули, той обяви бойкот и започна да прави бели в къщи - до се качва по хладилниците, да бута и чупи разни неща и т.н. и така започнахме нощно време да го оставяме навън. Той спи или на терасата/остъклена/ или в оранжерията, където му е топло и има сложено негово легло. Когато е най-студено спи при мен в спалнята, защото там няма какво да бутне, а и вече е доста по-кротък и мързелив. Стана цял роман, май трябваше да го сложа в скрит тексто, но моля на който не му е интересно - да не си губи времето и да чете.

# 610
Пак съм аз.
Вече съм накикиморена и готова да излизам по комитетски дела Simple Smile , ама магнита КГБ Simple Smile ме тегли ли, тегли.

Пипи, и аз снощи си го помислих същото за вашето коте и моето куче.
Чарли дълго време, до Нова година придържаше едни кила - 4,6 -4,7.
За съседските кучкари беше кльощав, че техните добитъци са все закръглени, но докторите казваха, че е добре - трябвало да му се опипват последните две ребра.
Сега след боледуването по Нова година сменихме храната с хипоалергенна Роял Канин и той за пръв път си хареса манджата и рязко дръпна - държи около 5,2 - до 5,3 кг, но повече не трябва да качва, че ще стане дебел като баба си Simple Smile .
Около 50 см е дълъг, но е нисичък, на мен се е метнал Simple Smile - крачетата са му има - няма 15 -тина см., та затова има един суичър с качулка и крачоли с надпис вълк на гърба Simple Smile , ама се спъва с него, та не му го обличам.
Аааа, и да не плаши околните с този надпис Simple Smile Wink .
А иначе Чарли обича котки и ги търси за  игра, но кварталните го игнорират.

Ммм, Пипи, превари ме.
Излизам, че станах загоритенджера Simple Smile .
Приятно е тук и пак ще дойда после Simple Smile , а вие, не споменатите и не коментираните не ми придиряйте Simple Smile - знаете, в мислите  сте ми, но съм толкова многословна понякога, че не остава време с всички да си поговоря Simple Smile .
Ще стане Simple Smile .
На голямата маса в Златоград Simple Smile  Wink .

# 611
Хе,хе .. добитъци!
Клечи, разсмя ме.
Пипи, много хубаво разказа
за Кюфтето. Котка с това име не бях чувала. Когато имаш време
разкажи и за кучето, за мен
е приятно.

# 612
  • София
Привет, красавици!
Чудесно начало на мразовития, но слънчев ден. Благодарение на ранобудните писателки - КАГ, КЛЕЧКАТА, БОРЯНА, МАКАВЕЛИ, МАМСИ, ПИПИЛОТА, КРАСИВА БЕЛА. Прегръдки за всички вас, ранобудници! Hug
Всичко, което пишете ми е интересно и нищо не прескачам.
И мислите, с които ни зарежда МАКАВЕЛИ. И историите на Кюфтето и Чарли. И кратичките постове на КРАСИВА БЕЛЛА. ( ще ти измислим меню от селските вкусища, със субпродукти.) И написаното от МАМСИ ( разсмя ме с определението - от правилната страна на прозореца)  Joy. И усмихнатата чашка на БОРЯНА ( и особено златната лъжичка... Нали всички тук с такива лъжички сме захранени. Stuck Out Tongue Winking Eye). И самопризнанията на КАГ ( слаба воля или слаба дисциплина, за да устои на сладкишите. Не забравяй, че от хубав човек трабва да има по много) Гушкам ви.
Отивам да си подобря даденостите, да се накикиморя и политам.
От тази сутрин и малкото чаве е с Т.

ГЪБКАТА е стабилна, на визитацията са казали, че може да пътува към дома. Слава Богу! Говорих с Павката, освобождаваше хотела. Линейка с медицински екип е подсигурил, каза, че и приятели ще дойдат, за да му помогнат да  носят нашата принцеса от сградата до линейката. Предадох поздравите ни, казах му да я гушне от нас и на добър път.

# 613
Ето съм и аз! Станала съм рано този път, но задачки и чак сега успявам да пиша. Четох и тичах до КПП-то. Сега мога да поседна вече.
                 Фло, радвам се за добрите новини за Гъбчето! Дано в къщи всичко протече по-бързо и по-резултатно.
                 Да ви покажа и нашия гостенин! Разположил се е царски на дивАната!
Скрит текст:
                 Клечи, приятна разходка. Аз също трябва да изляза по някое време, но....нещо хич не ми се тръгва по студа.
                 На всички спокоен слънчев ден от....обратната страна на прозореца! Yum

# 614
Просълзих се за Гъбка , а съм стар циник и не рева.
 За котките ,  едно имахме жълто , изчезна, появи се и направо доведе друго,  като човек, и пак изчезна, размножиха се  и като обущаря без обувки и доктора  с много котки , едва навих да ги кастрира, три години ми отне. Сега са 5, едно изчезна, едно идва на съседи и  довежда   детето си за храна, та има ,не е да няма, врякам но ги храня.  Доктора му е  проф изкривяване да пази и  закриля животни  и им говори, даже си разбират. Те са умни . Кучета имаше, остаряха и край, не искам ,че има дупки в огради и със съседи ще има дразги, на  синджир не искам. В къщи хич нищо не искам, не мога да им чистя .
 Ето и аз в котешко-кучешка тема

Общи условия

Активация на акаунт