(3) Турски сериали без собствена тема в платформата

• 83 046
  • 746
  •   1
Отговори
# 675
  • София
ДГ
Всъщност за мен всичко е твърде логично. Вървим към край на сезона. Някой да е очаквал щастлив завършек на сезона? Нали трябва да гледаме и сезон 2.
За мен нещата се бутат към логичен край. Даже очаквам още по-голям драматизъм. Може да се наложи Алия да спасява детето на Мине. И, ако са истина слуховете, че на финала някой ще бъде прострелян, очаквам да е Алия.
Озкан очаквам да почине или да се самоубие, което ще направи чувството на вина у Наре огромно. Кая ще се сгоди или ожени. Зеррин остава с почти влюбения в нея Демир. Джихан всъщност е на никъде, така и ще си остане до края на сезона. Няма как да им се получат нещата с Алия на този етап и по тези земи. Мине носи наследника на Албора. Това по тези ширини е равносилно на героизъм. Все пак това е продължение на господството на клана им.

# 676
ДГ
Чакам Мерием да дойде че да се види как три жени се бият за един мъж. Само и тя остава с дете да дойде. Цирка ще е пълен. Grinning
Аз мисля че актрисата Мине няма да си тръгне. Ще остане до края за да е още по-зле.

# 677

Съвсем очаквано и резонно. И другата седмица ще са червени стрелки, защото ще го има отражението от недоволството от този епизод. Спасява ги това, че идва края на сезона, че когато спада е няколко седмици последователно после трудно се спасява положението

Садо и Минка ще занулят сериала. .

Последна редакция: вт, 20 май 2025, 22:37 от didanka73

# 678
миналата седмица вдигнаха леко

# 679
  • Кърджали
Миналата седмица бяха със зелени стрелички, ама освен ако не стане чудо, мисля че от тук до финала на сезона ще са само с червени (поне финала на сезона е близо, след две серии).

# 680
  • София
ДГ
Аз не помня проект в ТР, поне от тези, които съм гледала, да е имал само и единствено зелени стрелки през цялото време. Напълно нормално е да има леко нагоре и леко надолу.
Освен това драгият зрител беше подготвен, че серията няма да е цветя и рози.
Няма как да разбереш, че ще имаш дете от любовницата си, да трябва да съобщиш на жена си, и да не те е страх от реакцията ѝ.
Аз съм на мнение, че фрагът е подвеждащ. Алия казва, че няма да си тръгне, но според мен ще обмисля тази възможност, и отделно ще премине в режим "този брак е само на хартия". Тя няма друг избор, ако иска да се съхрани.
Мерием вече ще е черешката на тортата. Не виждам как Алия ще остане под един покрив с бившата, с любовницата, и с децата им. Тя поне има чувство за себеуважение, докато при Минка то липсва. Тя може да легне и в едно легло с Мерием и Джихан напр.

# 681
  • Кърджали
А сал и една Мерием липсва (не че няма да се появи, ама по полека с напастите викам аз 🤣)

# 682
  • София
Ох, Садо ако види Синем на червеното килимче в Кан днес, ще подпали конака...или няма да я допусне до снимки...

Последна редакция: вт, 20 май 2025, 20:39 от Gugutka52

# 683
Здравейте,знае ли някой защо няма нов епизод на "Опасната Джейлан "?
Финализираха го за съжаление, дори не му дадоха шанс още малко, така или иначе щяха да свършат сериалите и да има поле за изява🥲

ДГ
Какво е това 🤯🤯

# 684
  • София
А сал и една Мерием липсва (не че няма да се появи, ама по полека с напастите викам аз 🤣)
И Мерием пристига с еркек от Джихан. И започва напреварата, кой пръв е осигурил наследник на Албора.🤣

# 685
Гледам, че не сте поставили готовия превод.
https://neronbgbezplatno.blogspot.com/2025/05/26-neron-angelov-nov.html

# 686
# 687
  • София
Ужасна е роклята на Синем. Защо така са я облекли?!

# 688
ДАЛЕЧЕН ГРАД🎬🆕
спойлери
.📌 Ипек и Кая ще се срещнат със Зерин и Демир на едно място.

📌 Ипек и Кая ще се оженят.

📌 Йозкан ще умре.

📌 Еджмел ще бъде освободен от затвора на финала на сезона.

📌 Наре и Шахин няма да се съберат отново този сезон.

📌 В новия епизод ще има обяснение в любов, а Мине също ще има спонтанен аборт. Алия няма да приеме Джихан, докато има дете. Ще му откаже. Но преди края на сезона, любовта между Джихан и Алия ще се случи.

📌 Наре няма да напусне Йозкан до смъртта му.

📌 Кая ще се опита да забрави Зерин и да даде шанс на Ипек.

📌 Еджмел, веднага щом излезе от затвора, ще говори с Мине и тя ще му каже, че Дениз/Джихан е негов внук.

📌 Мине ще живее в имението известно време.

📌 Мине Кълъч не се е съгласила за нов сезон. Актрисата няма да е в новия сезон. Това е сигурно.

📌 Мерием ще се появи в новия сезон.

📌 След като Еджмел разбере, че Джихан е негов внук, Алия ще иска да си тръгне.

📌 Зерин ще каже във финала на сезона, че Кая е бащата на детето ѝ.
#UzakSehir #spoilers

# 689
ДГ
Какво стана с втория фраг…някой чете ли някаква информация?Тази реклама на Кока Кола голям проблем се оказа за тях?…Или просто се преувеличава в инстаграм,че едва ли не приключват?….Да плащат глобата и повече да внимават….
Трябваше да има фраг вчера…ама йок🤷♀

Общи условия

Активация на акаунт