(3) Турски сериали без собствена тема в платформата

• 83 038
  • 746
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Далечен град - имаме трети фраг

https://turkrutv.net/dalekiy-gorod-27-seriya.html

# 706
# 707
Не знам за вас, момичета, но мен нещо не ме убедиха, че Надин е поръчителят на убийството на Боран, макар че той беше най-логичният ми вариант. Rolling Eyes
Садакат обаче толкова омраза избълва в тая серия, че накрая ... омразата я застигна. Ще я гледаме в боницата да реве сега... и за Дениз, и за Кая.

# 708
  • Кърджали
З амен е абсолютно логично да е Надим. Има и причина. А и ако все пак държат да запазят в крайна сметка двойките Шахин - Наре и Зеррин - Кая /вторите доста трудно ще е вече, ама нейсе/ ще трябва Еджмел да е невинен поне за това. Достатъчно друго битки ще има между двете семейства, поне гроба на Боран да не се пречка...
Има още какво да се желае от Джихан, макар че този епизод беше една идея по-добре.

# 709
ДГ
Много ме отврати тази садистична Садакат..Не се спря!🤯
Мисля,че Кая е излетял от колата и ще се спаси,но Надим  си замина…С това ще приключи може би темата за Боран,но ще остане съмнението….
Историята с Мине набира скорост обаче и става все по-реалистична,но мисля,че детето е момиче….не че има значение,но много го преекспонираха значението на пола….

# 710
Нормално да преекспонираха значението на пола на детето на Мине.
Садо иска мъжки наследник на всяка цена. Минка също, защото така ще задържи Джихан до себе си, въпреки че той не иска и да чува и за нея. Просто е. То е ясно че не е момче, но тя просто продължава да си следва сценария просто , защото знае че няма друг избор. Вижда че губи битката с Алия и прави всичко.

# 711
  • София
Далечен град
Във фрага Наре и Шахин се женят...не биха го направили, ако Кая е загинал...

Някак необосновано Садакат е 1000% зло, подло, безпардонно, нагло и неуморно чудовище...

Не разбрах още защо Джихан и Алия се кълнат, че друго дете няма да влезе в конака...това не е обичай някакъв, това е каприз на Дениз...

Последна редакция: вт, 27 май 2025, 16:49 от Gugutka52

# 712
Нещо не ме впечатли ДГ.
Моя патос поне отмина. Сега по картинки.

# 713
Доживотен дълг

21.епизод е станал малко току оригинал, току фантастика. Възрастни хора се молят на деца; снаха, живяла цял живот без свекърва, реве и се моли сега да живеят заедно; Чънар го наръгват, хвърлят от височина, морето го изхвърля и чудо-жив е; доктор го обявява за мъртъв и като го смъкват в моргата и се разминават с баща му, той вижда как си мърда пръстите и съобщава на доктор.... абе, голяма фантастика 😂 Ефе ранен, стои с дни без доктор и оцелява 😂 Писна ми от едни и същи номера на Емел и тази "добра" какина Ясемин. Поне показаха как Ферит няма оправия, че фенките бяха луднали. Обаче тази Суде изобщо какво прави в сериала, тя като цветосъбирачка, ако не един, друг. И вместо да стои далеч от Емел, след всичко станало, тя решава да помага. Тъпо, много тъпо.... Въобще не разбрах защо го подновиха за втори сезон, трябваше лятото да си върви и на ранна есен да си свърши. Гледам го само заради блестящата игра на някои+няма какво друго 😂

Двойна стая
Странна тематика, но определено свеж полъх за лятото. На мен Деврим ми допада, но сякаш Улаш е твърде дървен за такава роля. Така и не разбрах някои аспекти. Как така Нилифер може да претендира за мястото на хотела, пък тя или майка и не знае... Особено майка и, много странна и тя, следи я пък Нилифер е твърде отворено момиче. Онур трябваше да е в малко по-луда роля, дано го развият 😂

# 714
  • Кърджали
За двойна стая.
Не е майка ѝ, а баба ѝ.
Баща ѝ навремето бил проектирал голямата зала където беше там ревюто. Явно нещо свързано с там, като вид заплащане е имало нещо. Не го изясниха нещо, може би ще стане ясно като гръмне факта, че Нил има права върху земята и хотела Засега само това казаха

# 715
Далечен град
Във фрага Наре и Шахин се женят...не биха го направили, ако Кая е загинал...

Някак необосновано Садакат е 1000% зло, подло, безпардонно, нагло и неуморно чудовище...

Не разбрах още защо Джихан и Алия се кълнат, че друго дете няма да влезе в конака...това не обичай някакъв, това е каприз на Дениз...
В една от предишните серии, след като Садакат разказа историята си с Еджмел, Джихан обясняваше на някого, че майка му "мрази миналото си". На пръв поглед това обяснява само омразата й към другите Албора. Още повече, тогава тя сподели, че е обичала баща им и той я е обичал, което на мен лично ми е трудно за разбиране. Но май не става дума само за омраза към Еджмел, има и други неща от миналото, които мрази. Тя показва нещо като обич, само когато животът на децата й е застрашен - крещи и реве неистово, първично като животно. Според мен не е преживяла любов. Тя не знае как се обича, всичко е концентрирано около земята, кръвта, рода, властта върху телата. Накрая заслужава да остане сама в каменния си затвор...

# 716
Привет !

ДГ

За мен въпросът със смъртта на Боран  не е приключил. Недим си го натопиха отвсякъде. Мисля  , че отговорът на въпроса ще изплува съвсем неочаквано. Сигурно имат и други врагове , които още не са се показали.
Харесаха ми диалозите в този епизод. Мине много бързо я поставиха на мястото ѝ.  Сигурно ще извъртят така нещата , че Алия ще се грижи за бебето , както Джихан   за сина  ѝ.
Не знам защо, но не мога да харесам Шахо и Наре, особено нея. Вечно е някак пърхаща , напрегната , като обсебена само щом го зърне  или споменат името му, преиграва ми яко. И не мога да приема отношението  към Озкан - тя се е омъжила доброволно , а сега го играе жертва. Ако не беше "лошия" съпруг ,  щеше да е ритнала камбаната. И каква е тази сватба , веднага след погребението?!
Същата ми е и Зерин - безволева , инертна , но иначе много ревнива. Да не би да чака Кая да стане монах след нея.
С една дума , харесвам си само Алия и Джихан. Страхотни образи са им написали. Само заради тях гледам.
Садакат ми е само дразнител , без който не може. Епизоди трябва да се трупат. Минка и тя така- пълнеж.

# 717
Рейтингът показва, че турците си харесват сериала, може би за много отговаря на тяхната действителност или възгледи за живота. Ние, защото не можем да си представим ситуации със свекърви като Садакат, се дразним. Докато целувката става най-важна. Да, ама това не е любов от пръв поглед с пеперудите в стомаха, това е сблъсък на различни действителности, различни морални ценности, традиции, взаимоотношения. На мен ми харесва това бавно развитие на чувствата между Джихан и Алия, естествено ми е преоткриването им един с друг, зараждането на чувствата, вътрешната им борба.

# 718
https://neronbgbezplatno.blogspot.com/2025/05/27-neron-angelov-nov.html
Страхотна Алия в първата сцена - сблъсък с динозавъра Садакат. Stuck Out Tongue Winking Eye
Замислих се над думите на Садакат, коя жена би останала в къщата на мъж, който има дете от друга жена. Същия въпрос касае и нейния мъж. Така де, кой мъж би приел жена, която носи дете от брат му... Изглежда се е чувствала като помилвана повече, не като обичана от него.

# 719

Общи условия

Активация на акаунт