С какво ви дразнят свекървите? – 161

• 25 319
  • 758
  •   1
Отговори
# 45
  • Mediterraneo
Не окачествявам никого. Нито съм изтроплавала каквото и да е, казуса не го изтропах аз.

# 46
А казусът , наречен сапунен, няма общо с моята личност. Ама да си кажеш . Както и да е.
Всякакви критики по казуса приех, познавам форума и съфорумките, ценя дори негативните мнения. Но твоето беше лично. Не за казуса, за мен . Ето, това е пример да хапеш човек. 😀

# 47
Не разбирам как майката издържа финансово себе си и детето през този месец, при положение, че е безработна.
Колко от Вас драги съфорумки са такива "магьосници" оцеляващи без никакви доходи?
Все повече се замислям, дали снахата не си е намерила покрай следването в друг град и нов любим при когото пребивава в момента.
Може и това да е причината за "прокобата" , тъкмо се омъжи и заживее добре и хоп нова любовна мъка й легне на сърцето. Даже си мисля, че мъжа е имал някакви подозрения, точно сега , за да рови в телефона на женй си за чатове.
Никой от нас не знае какво точно се е случило, само предполагаме и разтягаме локуми.

# 48
Ако имаше друг мъж, сигурно щяха да го използват срещу нея в делото.
А пари може да и дава свекървата, не бих се учудила.

# 49
Сигурно свекървите много са се кротнали.

# 50
Свекърва да дава пари на избягала снаха е нещо ново за форума Joy

И аз мисля, че на всички замесени в случката идеята за развод им е дошла като гръм от ясно небе и съответно всеки е реагирал в паниката си по възможно най-неадекватния начин. Жалбата за домашно насилие също е такава реакция - майката много добре си знае, че е в чужда държава, безработна, бездомна и т.н. и панически се е сетила за домашното насилие като нещо, което навсякъде в белия свят е основание държавата да се погрижи за нея и да я защити.

Грешката на Тайс е, че разказва в обществен форум за такъв изключително характерен случай. Това не е Иван и Мария от София да се развеждат.

# 51
Току що ми разказаха за една проекто-свекървенска изцепка, и се чудих дали да я пусна тук, или в "Селските пинизи", обаче май тук за разведряване на обстановката е по-добре Smiley (не намирам търкалящо се човече)
Момче води на вечеря приятелката си, за да я запознае официално с родителите си. Познават се, но отдалеч, за първи път ще вечерят заедно. Проекто-свекървата се развихрила - покривки, сервизи, салфетки - всичко по етикет, от-до. Менюто - четири-пет вида салати, наредени, украсени; варени яйца, пилешки хапки. За десерт -  плодове. Хапват, говорят си. Почти към края на вечерята се прибира по-малкия син, и сядайки пита - "Оф, какви са тия салати, аз с това ли ще се наям, няма ли нещо по-така?", и свръхлюбезната проекто-свекърва казва: "Какво им е на салатите, лека и здравословна вечеря. Ели сигурно е на диета, с кюфтета и тутманик ли трябваше да я посрещна!"

(Името е променено, а момичето изглежда леко закръглено, но нищо фрапантно или нездравословно)

# 52
'Ич не се е бавИла тая свекърва! (липсващ търкалящ се емотикон)
Много ми е интересно каква е била реакцията.

# 53
Как да ти кажат културно ,че си дебела е темата на казуса.

# 54
Как да ти кажат културно ,че си дебела е темата на казуса.
А защо изобщо трябва да се казва? Момичето си има родители, ЛЛ, предполага се, също, защо кандидат-свекървата трябва да взима отношение?

# 55
Е, не знам  и не съм имала такъв проблем ,.
Както красотата  е в очите ,дето гледат, така и  тактичността е някъде.

# 56
Просто е нетактична.Можеше да го обърне на смях,като каже.."Аз толкова се старах  да се представя..."

# 57
И двамата са нетактични за мен: Не мога да си представя синът ми да се прибере и пред гости, дори бъдещи зет/снаха да каже "само това ли има за ядене". А аз да му отговоря, че гостите са сигурно на диета.

# 58
Явно само аз не виждам драма в думите на кандидат-свекървата. Днешните млади жени , почти всички са на някакъв "специален" режим на хранене, а и не мисля че тутманик и кюфтета са най-уместната храна по принцип.

# 59
Ахахахаха ами аз си мисля, че не го е казала с лошо. Не знам, звучи ми като изцепка, без да иска Grinning

Общи условия

Активация на акаунт