Пазаруване от НМ - тема 70 юбилейна

• 48 805
  • 746
  •   1
Отговори
# 105
Мога да ги похваля, че много бързо са ми обработили върнати пратки и са превели парите.
Влязох от любопитство да видя, въпрос на навик е докато свикне човек.
Приложение нямам намерение да ползвам, дразни ме, на този му работят филтрите, може да вкарат и още подобрения.

# 106
Дано да няма скоро намаления, че бая се охарчих на последното. Но пък съм доволна от всичко, което поръчах. Имах над 10 поръчки този път. Тукмо пусна една, мерна нещо друго намалено. Добре, че куриерският офис е точно до нас и не мъкна пратки Simple Smile

# 107
Сега се загледах- върнали са тази опция в коментарите да се вижда коментарът за кой точно цвят и размер е оставен.
Това ми харесва много, не знам имало ли го е в мобилната версия, при мен го нямаше.

# 108
Напоследък го нямаше. Много добре, че са го върнали.

# 109
Напоследък го нямаше. Много добре, че са го върнали.
Дева, в приложението си я имаше тази опция. Поне при мен. Grinning Аз оттам гледах отзиви за конкретния артикул.
Аз основно през мобилното гледам, че беше по-лесно да се сортират дрехите. Сега не съм проверяла на лаптопа как е с новата версия.

# 110
И аз през приложението. Може би не за всички неща.

# 111
  • Пазарджик
Влизам да дам отзиви от последните поръчки от намалението:
Много хубава и мека рокля.
За следваща Коледа на племенницата ми.
Една идея по-голямо,но дъщеря ми го хареса и остава.Поръчах и същото в бяло,но него ще го върна.
Отново за племенницата ми.
Много удобни и топли боти.
Поръчах и десетина чифта дънки,но никой от тях не уцелихме като размер,което ми е много странно.

# 112
Ботите са чудесни, жалко, че не бях ги видяла по-рано.

# 113
  • София
Ще връщам този пуловер размер М. Тъй като вече цената е висока, реших да го предложа в случай, че някой не е успял да си го купи. Беше 12-13 лв.

https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1237605002.html

# 114
maria1986, това коледно комплектче не успях да го хвана в размера, който ще ни трябва, а толкова го дебнех. Изглежда много сладко. Как е като качество?
Якето с Мики и аз го взех за дъщеря ми. Добро попадение е.

# 115
И при вас ли е така - приложението не работи, а влизайки от браузър, ни една поръчка не мога да видя?

# 116
  • Пазарджик
И при вас ли е така - приложението не работи, а влизайки от браузър, ни една поръчка не мога да видя?
При мен си работят и двете.Току що пробвах.

# 117
При мен за съжаление работи, ама не мога да го гледам това нещо. Развалиха хубавия сайт, то от други, заради визията се отказах да пазарувам, от НМ ми беше разбрано, подредено и изобщо...сега вече и тук не става.
Новото е, че има възможност за дарение видях сега, защото направих поръчка. Имах 5 лв ваучер и...купих едни обувки за тренча , дето взех и си го харесвам от намалението. На обувките има за лоялни клиенти също отстъпка и с 5 лв бонус ми излезнаха 36лв.
ей тези, мисля ще му отиват на тренча, ама е последна поръчка наистина
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1254336001.html

# 118
Новият интерфейс е ужасен.
Туко що ми се обнови приложението.
Буквите са огромни, ама буквално огромни.
 Артикулите нямат прочитане.
Също така всичко е изписано с главни букви и това много ми тормози очите.
Никъде няма точки и запетайки, няма и разделение между текстовете.
Картинките са огромни, направоооо срам и позор..

# 119
Рестартирах телефона и поне приложението се оправи, че имам връщане и да следя сумата.
Скоро няма да поръчвам, струва ми се.

Общи условия

Активация на акаунт