Пазаруване от НМ - тема 70 юбилейна

• 48 727
  • 746
  •   1
Отговори
# 675
  • Пловдив
В профила имам 20% намаление за покупки над 50 лв. за ненамалени, но не виждам кога изтича. Много бъгав сайт и приложение...
Нещата в кошницата ми бяха намалени и пуснах поръчка. Винаги поръчвам с наложен платеж, но вече явно няма такава опция. Платих с карта.
Имат технически проблем. Работят за отстраняването му и се надяват в рамките на деня да се случи. Пък то намалението е само днес...

Последна редакция: чт, 22 май 2025, 11:16 от sunflower

# 676
Само за днес са тези 20%, надолу със ситни букви са написали

# 677
Защо вече не мога да направя поръчка с наложен платеж? Последно мин месец взимах пратка и си беше до адрес с наложен, а сега непми дава такава опция?

# 678
Аз питах по телефона и ми казаха, че се работи по отстраняване на проблема.

# 679
Защо вече не мога да направя поръчка с наложен платеж? Последно мин месец взимах пратка и си беше до адрес с наложен, а сега непми дава такава опция?
Точно и аз това се притесних и влязох точно да ви се оплача😄 принципно като домашен адрес съм задала еконта до нас, реших, че вече са ми резнали вкитанциите😬

# 680
Естествено ще отстранят проблема като изтече намалението. И аз не мога да поръчам.

# 681
Влизам да споделя разочарование, че скоро получих от тези бикини, съвсем различни са от предишните, които съм взимала. Новите са много плитки и никак не са удобни. Предишните им години са по-високи на талията, много са ми удобни, предимно тях нося. Сегашните все едно са ми се смъкнали Confused

# 682
Аз също бях взимала преди от розовите -страхотни и страшно удобни. Взех и от черните по-късно, нищо подобно като качество.

# 683
Някой търсеше преди време рокля с лимони, май има варианти.

# 684
Това намаление нещо не го разбирам, напълнила съм кошницата с детски неща от известно време, след като вдигнаха цените преди няколко дни сега и с 20% всичко е по-скъпо...

# 685
И при мен цените са увеличени.
 Уж като се приложи намалението от 20%, цените стават същите от онзи ден.
Т.е. намаление всъщност няма.

Нали уж 30 дни беше срокът в който цената трябва да е седяла, за да сложат върху нея намаление - или това беше само за хранителните вериги? (Не съм много сигурна)

# 686
Длъжни са да показват най-ниската цена, на която е бил продукта за последните 30 дни и важи за всички търговци.

# 687
Сменили са срока на намалението от 0 дни вчера, днес вече е 23 - 24май, има време още да си сменят 🙂

Не ги следя от зимните намаления цените и не мога особено да преценя
Взех за децата само гащи, чорапи, потници

Харесах си цял бански, ще видя дали ще преглътна цената и да се реша

# 688
В моите “любими” не съм забелязала сега промяна на цена на някой артикул, но и преди години ми се е случвало на някой, който съм следяла изведнъж необяснимо (или пък не) да се вдигне цената преди някое намаление. Вече не могат да ме впечатлят, а да им се ядосвам не искам, има по-важни неща “за ядосване” от цента на някакви си дрешки 😉🙃.

# 689
И аз вчера забелязах промяна в цените. Една дамска тениска, която преди това беше 20 лв. без намаление, сега с намалението излиза толкова... понеже вчера исках да я купя за подарък.

Общи условия

Активация на акаунт