Sensibel Нахткерцен от Dr. Theiss 🩵 Дарете на кожата си нежна и специална грижа

• 6 864
  • 385
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
 Как - като всяка сутрин и всяка вечер отделям поне по 3 минути за почистване  и с масажиращо нанасяне на подходящи продукти.
 Не съм ползвала вашите, но ме заинтригуваха.

# 211
Вярвах, че нямам суха кожа, докато не ми се наложи да прекарам доста време навън през последната студена седмица. Резултатът е на лице- изсушени, лющещи се участъци, чувтво за опънатост. Наложи ми се да овлажнявам лицето си допълнително с хидратиращи продукти.
Не съм използвала ваши продукти.

# 212
Не съм използвала продуктите от серията, но мисля че са подходящи за чувствителна та ми кожа.

# 213
  • Пловдив
🩵Как грижата за сухата и чувствителна кожа може да се превърне в акт на дълбока любов към себе си и какви нежни ритуали прилагате, за да се погрижите за своето тяло и душа?

Използвам хидратиращи продукти след къпане. Пускам си музика и паля ароматни свещи за по-приятна атмосфера

🩵Използвали ли сте продукти от серията Sensibel Нахткерцен? Ще се радваме да споделите своя опит и мнения в темата.

Не съм използвала все още. Много бих искала да ги пробвам.

# 214
Към ритуалите включвам сухо четкане и миене на тялото с олио за баня.

# 215
През зимата кожата е доста суха използвам хидратация, рутината ми е по различна отколкото през лятото , и задължително и слънцезащита. Не съм използвала продукти от серията Sensibel Нахткерцен,  бих ги изпробвала със удоволствие.

# 216
През зимата кожата е доста суха използвам хидратация, рутината ми е по различна отколкото през лятото ,използвам и серуми със витамин C и  E  и задължително и слънцезащита.Не съм използвала продукти от серията Sensibel Нахткерцен  бих ги изпробвала със удоволствие.

# 217
Използвам кремове, които да хидратират кожата ми.
За съжаление не съм използвала серията.

# 218
Използвам хидратиращи продукти за кожата. Не съм използвала  още продуктите на Dr.Theiss.

# 219
Използвам хидратиращи продукти за грижа за кожата.

Ползвала съм някои продукти и съм много доволна.

# 220
Използвам хидратиращи продукти за суха кожа. Ползвала съм някои продукти и съм много доволна.

# 221
Използвам хидратиращи продукти за суха кожа.Не съм ползвала ваши продукти

# 222
Грижата за сухата и чувствителна кожа може да се превърне в истински ритуал на любов към себе си. Това не е просто рутина, а момент на осъзнатост и свързване със собственото тяло.

✨ Нежни ритуали за кожата и душата:
🫧 Топъл, но не горещ душ – за да не се отнемат естествените масла на кожата.
💆‍♀️ Деликатно почистване – с хидратиращи и успокояващи продукти.
🌿 Подхранване с масла и кремове – продукти с натурални съставки като масло от вечерна иглика (нахткерце), пантенол и алое вера помагат за дълбока хидратация.

# 223
Особено през зимата и тези месеци със "сух студ", използвам богати, хидратиращи лосиони и кремове. Иначе кожата остава суха и раздразнена.
Използвали сме продукти на Sensibel Нахткерцен за бебето.

# 224
Нямам спомени дали съм ползвала козметика на Нахткерцен, мисля че ми е попадала мостра на коремче. Определено бих пробвала. Грижа се за кожата на ръцете особено зимата, но не винаги редовно.

Общи условия

Активация на акаунт