Sensibel Нахткерцен от Dr. Theiss 🩵 Дарете на кожата си нежна и специална грижа

• 6 863
  • 385
  •   1
Отговори
# 225
  • Вдън горите тилилейски
🩵Как грижата за сухата и чувствителна кожа може да се превърне в акт на дълбока любов към себе си и какви нежни ритуали прилагате, за да се погрижите за своето тяло и душа?

Опитвам се да ползвам качествена хидратираща козметика.

🩵Използвали ли сте продукти от серията Sensibel Нахткерцен? Ще се радваме да споделите своя опит и мнения в темата.

Не съм използвала все още  продукти  на Dr.Theiss, но много бих се радвала да ги пробвам.

# 226
Не съм използвала все още продукти от Нахткерцен. Зиме и лете се грижа за кожата на ръцете и лицето си. Пазя се от слънце и студ, задължително с крем или серум. Маска за лице, правилно почистване и витамини.

# 227
  • София
Използвам хидратиращ душ гел, кокосово масло и хидратиращи лосиони. Не съм използвала все още продуктите на Dr.Theiss.

# 228
🩵Как грижата за сухата и чувствителна кожа може да се превърне в акт на дълбока любов към себе си и какви нежни ритуали прилагате, за да се погрижите за своето тяло и душа?

За любовта към себе си допринася грижата за тялото, за да е компфортно и на душата.
Приемане на достатъчно вода, хидратиране с подходящи козметични продукти като подходящи кремове и флорални води.

🩵Използвали ли сте продукти от серията Sensibel Нахткерцен? Ще се радваме да споделите своя опит и мнения в темата.
Не съм използвала продуктите от серията  Sensibel Нахткерцен.

# 229
Шампоана го използвам за сърбящ скалп доволна съм ,че ми омекотява косата и намалява  сърбежа.
Използвам лосион / мляко за тяло, за да да нямам суха и сърбяща кожа и достатъчно вода през деня.

# 230
  • Sofia
През зимата винаги съм със суха и напукана кожа. Поради тази причина ползвам душ олио и задължително хубав лосион за тяло, понякога с урея. Sensibel Нахткерцен съм ползвала за след слънце при слънчева алергия, която отключи синът ми, а аз го ползвах за омекване на плаките при псориазис.

# 231
  • София
Не правя компромиси със себе си и използвам качествена козметика, съобразена с нуждите на моята кожа.

🩵Използвали ли сте продукти от серията Sensibel Нахткерцен?
Да и имам любим продукт, откакто станах майка - Сенсибел Нахткерцен на д-р Тайс специален балсам, който е предназначен за много суха и чувствителна кожа.

# 232
Използвам качествена козметика от хидранираща серия ежедневно.

🩵Използвали ли сте продукти от серията Sensibel Нахткерцен?
Да, използвам Сенсибел Нахткерцен на д-р Тайс специален балсам, който е предназначен за много суха кожа.

# 233
1. След душ използвам лосион за тяло, за по-голяма хидратация.
2. Иползвала продукти от серията Sensibel Нахткерцен, и съм много доволна. Бих ползвала отново.

# 234
Използвам хидратиращи лосиони.
 Не съм ги използвала.

# 235
Използвам скраб, лосиони, масла за тяло, масажи и витамини вътрешно. Не съм пробвала козметиката, но бих се радвала да опитам!

# 236
Не съм ползвала продуктите Ви, но бих искала. Грижа се да кожата си като използвам хидратиращи кремове и серуми и прилагам  правилно почистване.

# 237
  • София
Използвала съм Sensibel Нахткерцен балсам-само това ме спасява от зачервените ми ръце,суха и грапава кожа-в работата ми си мия много често ръцете и от студа ми се възпаляват .Използвам мехлем от невен и хидратиращи продукти но ефекта е за малко .А за душата ми пия биков чай и хапвам много плодове Simple Smile

# 238
Винаги след душ използвам лосион за тяло, за по-голяма хидратация.
Не съм използвала продукти от серията Sensibel Нахткерцен, но бих ги пробвала.

# 239
  • София
Използвала съм серията. Едното ми момче е с много суха кожа, доволна съм.

Общи условия

Активация на акаунт