Sensibel Нахткерцен от Dr. Theiss 🩵 Дарете на кожата си нежна и специална грижа

• 6 859
  • 385
  •   1
Отговори
# 240
Повече хидратация.
Продуктите на марката не съм ползвала.

# 241
  • Елхово
Не съм използвала досега продукти от тази серия.
Втривам след душ задължително олио или лосион за тяло, за да да нямам суха и сърбяща кожа и гледам да се хидратират повече.

# 242
Как грижата за сухата и чувствителна кожа може да се превърне в акт на дълбока любов към себе си и какви нежни ритуали прилагате, за да се погрижите за своето тяло и душа?
Грижа се добре за сухата си кожа и от няколко години не са ми се появявали лишеи от сухотата. Използвам масла и специализирана козметика за суха кожа.
🩵Използвали ли сте продукти от серията Sensibel Нахткерцен? Ще се радваме да споделите своя опит и мнения в темата.
Не съм използвала козметиката на Др. Тайс, бих я пробвала с удоволствие.

# 243
  • Горна Оряховица
🩵Как грижата за сухата и чувствителна кожа може да се превърне в акт на дълбока любов към себе си и какви нежни ритуали прилагате, за да се погрижите за своето тяло и душа?

Нищо особено, нямам много време за себе си.

🩵Използвали ли сте продукти от серията Sensibel Нахткерцен? Ще се радваме да споделите своя опит и мнения в темата.

Не, но с удоволствие бих пробвала. През зимата кожата ми е много суха

# 244
Използвам хидратиращи продукти всекидневно.
Нахткерцен съм ползвала, но не точно този вид.

# 245
  • софия
През зимата използвам повече подхранване и наблягам на хидратация на кожата.
За дъщеря ми съм използвала Sensibel Нахткерцен балсам и бях много доволна от ефекта.

# 246
Не съм използвала за сега продукти от тази серия,но ще се радвам да пробвам
Отворена съм към нови и качествени продукти

# 247
  • София
Не съм използвала все още. Много бих искала да ги пробвам,тъй като съм с нерводерматит и дисхидроза и бих искала да видя дали действа.

# 248
  • Пловдив
Винаги след душ използвам лосион за тяло, за по-голяма хидратация. Blush
Не съм използвала продукти от серията Sensibel Нахткерцен, но с удоволствие бих ги пробвала.

# 249
  • на последния етаж
Кожата ми е суха и чувствителна. През зимата тя се нуждае от повече хидратация. Не съм използвала продуктите от серията Sensibel Нахткерцен.

# 250
Използвам по препоръка интензивния балсам при суха и чувствителна кожа на Нахткерцен Сенсибел. Попива бързо, не оставя мазни следи, харесва ми че не е ароматизиран, прави кожата ми мека, облекчава сърбежа, предизвикан от дерматита на бебето ми.

# 251
След душ използвам хидратиращ лосион за тяло.
Не съм използвала продукти от серията Sensibel Нахткерцен, но с удоволствие бих пробвала.

# 252
Винаги използвам лосион за тяло за хидратация, имам много суха кожа. На лицито ми е чувствителна и се мажа ежедневно. В миналото съм използвала крем на Sensibel Нахткерцен и си спомнам,че беше добър, бих използвала отново с удоволствие.

# 253
  • Другата България
Не съм използвала нищо все още от серията Sensibel. Бих искала да ги пробвам, чета положителни отзиви.
Ще се радвам ако имате продукти за 50+ годишни дами.

След душ използвам овлажняващ лосион.
Така и не открих подходящо тоалетно мляко или крем за тяло.

# 254
Не съм използвала досега продукти от тази серия.
След  задължително използвам хидратиращи продукти за тяло, т.к. имам суха и атопична кожа.
С удоволствие бих пробвала тези продукти.

Общи условия

Активация на акаунт