Sensibel Нахткерцен от Dr. Theiss 🩵 Дарете на кожата си нежна и специална грижа

• 6 856
  • 385
  •   1
Отговори
# 255
🩵Как грижата за сухата и чувствителна кожа може да се превърне в акт на дълбока любов към себе си и какви нежни ритуали прилагате, за да се погрижите за своето тяло и душа?

Кожата ми е доста суха и винаги след душ използвам хидратация под формата на не-мазни лосиони

🩵Използвали ли сте продукти от серията Sensibel Нахткерцен? Ще се радваме да споделите своя опит и мнения в темата.

Никога не съм използвала продукти от тази серия, но бих опитала с удоволствие.

# 256
Как грижата за сухата и чувствителна кожа може да се превърне в акт на дълбока любов към себе си и какви нежни ритуали прилагате, за да се погрижите за своето тяло и душа?

Искам или не, трябва да се грижа нежно за кожата си, защото е чувствителна и суха. Мажа я с лосион всеки ден , зимата по два пъти.

🩵Използвали ли сте продукти от серията Sensibel Нахткерцен?
Не съм използвала серията Сенсибел.

# 257
Използвам хидратиращи продукти. Не съм използвала все още продуктите на Dr.Theiss.

# 258
Грижата за сухата и чувствителна кожа е не просто рутина, а нежен ритуал на любов към себе си. Бавните, осъзнати жестове – нанасянето на подхранващ крем, топлата вана с ароматни масла, нежният масаж – не само хидратират кожата, но и успокояват ума и душата.

Използвам продукти с деликатни формули, които възстановяват и защитават кожата, а усещането за мекота и комфорт е като прегръдка за самия себе си.

Не, за съжаление не съм ползвала продукти.

# 259
  • На морето!
И аз използвам хидратиращи продукти, особено зимата кожата ми има сериозна нужда от хидратация. Не съм ползвала Sensibel Нахткерцен от Dr. Theiss.

# 260
  • Бургас
Моята кожа на лицето е много суха заради хормонални проблеми. Буквално започва да се лющи, зачерява се и се разранява.
Серуми с хиалуронова киселина и богати кремове, които възстановяват защитната бариера са моето спасение, мажа обилно сутрин и вечер, иначе е доста неприятно. И кожата ми буквално "изпива" серумите и кремовете.
Не съм ползвала продукти Sensiebel Нахткерцен от Dr. Theiss, ще ги погледна дори и да не спечеля, заинтригуваха ме.

# 261
  • EU
През зимата кожата е доста суха и използвам хидратация, за тялото бебешко олио и подхранващ лосион. За лицето вечер използвам серуми с витамин C и по-мазни кремове. През деня нанасям слънцезащитен крем.
Не съм използвала продукти от серията Sensibel Нахткерцен  бих ги изпробвала със удоволствие.

# 262
Как грижата за сухата и чувствителна кожа може да се превърне в акт на дълбока любов към себе си и какви нежни ритуали прилагате, за да се погрижите за своето тяло и душа? Задължително хидратирам след баня, използван лосиони, кремове, серуми.
🩵Използвали ли сте продукти от серията Sensibel Нахткерцен? Не съм, но бих ги изпробвала.

# 263
От серията  Sensibel Нахткерцен съм използвала  душ-олиото прекрасно е.

# 264
Използвали ли сте продукти от серията Sensibel Нахткерцен? Ще се радваме да споделите своя опит и мнения в темата. - Да използвам шампоана, препоръчаха ми го за моя проблем със себореиния дерматит.
 Кожа с проблем изисква специална грижа, почти няма нещо на пазара, което да не съм пробвала, то кремове, то шампоани, серуми...

# 265
  • Бургас
Ексфолирам, използвам душ олио, старая се често да нанасям хидратиращ крем или лосион.
Не съм използвала продукти от серията, ще се радвам да опитам.

# 266
През зимата кожата ми се нуждае от повече хидратация. Не съм използвала продуктите от серията Sensibel Нахткерцен.

# 267
Използвам хидратиращи продукти. Не съм използвала продуктите на Dr.Theiss.

# 268
Грижата за сухата и чувствителна кожа е израз на дълбока любов към себе си, тъй като включва внимание, нежност и осъзнато време за релаксация. Личните ритуали, като топла вана с натурални масла, масаж и медитация, възстановяват хармонията между тяло и душа. Продуктите от серията Sensibel допринасят за подхранване и успокояване на кожата, осигурявайки дълбока хидратация и комфорт, все още не съм ги използвала, но много бих искала.

# 269
Тренирам на уред, който ме научи да дишам правилно и в също време изключително много ме успокоява и успявам да релаксирам.
След това вземам топъл душ, който допълнително допринася за моето добро настроение.
А после идва любимата ми част - хидратация та на кожата.
За жалост по краката и ръцете имам много суха кожа, но с подходящите продукти успявам да я успокоя, за не изпитвам дискомфорт, сърбеж и опънатост.
За съжаление не съм ползвала ваши продукти. Бих с удоволствие.

🩵Използвали ли сте продукти от серията Sensibel Нахткерцен? Ще се радваме да споделите своя опит и мнения в темата.

Общи условия

Активация на акаунт