Sensibel Нахткерцен от Dr. Theiss 🩵 Дарете на кожата си нежна и специална грижа

• 6 854
  • 385
  •   1
Отговори
# 270
Използвам хидратиращи продукти за кожа. Не съм използвала продуктите от серията.

# 271
След душ ползвам крем за тяло, олио или лосион.
Не съм ползвала продукти на марката,  но с удоволствие бих!

# 272
С избор на правилните продукти!
От близо 20 години ползваме Нахткерцен балсам в семейството. Погамал ми е вярно в грижите и за трите ми деца. Справял се е с проблем, който считах за безнадежден. Изключително ценен продукт!

# 273
Грижа се за кожата си като използвам хидратиращи продукти и пия много вода. Не съм използвала досега продукти от тази серия.

# 274
За тялото си се грижа , като използвам зимата душ олио и след баня мажа с хидратиращо мляко,а лятото съм с лосион .
Не съм използвала вашите продукти и ще съм благодарна ,ако имам удоволствието да ги прибвам

# 275
За мен грижата за суха и чувствителна кожа е ритуал на любов към себе си. Започвам с нежно почистване и отделям няколко минути за дихателни упражнения, и завършвам с ароматерапия – музика или свещ, които създават уют и спокойствие. Това е мой момент за внимание към тялото и душата.
Не съм ползвала продуктите, но с удоволствие бих го направила.

# 276
Прилагам ритуали с хидратиране на кожата.

Използвала съм интензивен балсам и балсам на доктор тайс и все още продължавам да използвам балсама за чувствителната кожа на моето дете .

# 277
Използвам нежни продукти за суха кожа.
Досега не съм ползвала продуктите от серията Sensibel, но с удоволствие бих.

# 278
Грижа се за кожата си като използвам силно хидратиращи продукти и пия много вода,ограничавам излагането на силно слънце. Не съм използвала досега продукти от тази серия.

# 279
  • София
Достатъчно хидратация за кожата на лицето и тялото особено през зимния сезон. Не съм ползвала продукти на марката.

# 280
За сухата кожа използвам хидратиращи продукти и масла. Все още не съм ползвала продуктите ви, но с удоволствие бих опитала.

# 281
  • София
Грижа се за сухата кожа, особено зимата, с обогатяващи лосиони и кремове, съдържащи масла. Ползвала съм интензинвния балсам от  серията Sensibel.

# 282
Все още не

# 283
Грижата за кожата започва с правилната козметика- от подходящо и нежно измивно средство и хидратиращ лосион и крем . Тук мога да включа и правилно хранене.
 Не съм ползвала до сега продуктите Sensibel Нахткерцен от Dr. Theiss. Но бих  дарила на кожата си нежна и специална грижа.

# 284
През зимата използвам продукти с по-голяма хидратация и по-богати на масла.
Не съм използвала продукти на Sensibel Наткерцен, но с удоволствие бих ги изпробвала.

Общи условия

Активация на акаунт