Sensibel Нахткерцен от Dr. Theiss 🩵 Дарете на кожата си нежна и специална грижа

• 6 853
  • 385
  •   1
Отговори
# 285
Все още не съм използвала продуктите но с удоволствие бих. Използвам хидратиращи продукти за суха кожа . Лосион за тяло след душ, маска и крем за лице.

# 286
През зимата кожата е доста суха използвам хидратация, рутината ми е по различна отколкото през лятото ,използвам и серуми със витамин C и  E  и задължително и слънцезащита.Не съм използвала продукти от серията Sensibel Нахткерцен  бих ги изпробвала със удоволствие.

# 287
  • София
Как грижата за сухата и чувствителна кожа може да се превърне в акт на дълбока любов към себе си и какви нежни ритуали прилагате, за да се погрижите за своето тяло и душа?
Не правя компромиси със себе си и използвам качествена козметика, съобразена с нуждите на моята кожа.

Използвали ли сте продукти от серията Sensibel Нахткерцен?
Да и имам любим продукт, откакто станах майка - Сенсибел Нахткерцен на д-р Тайс специален балсам, който е предназначен за много суха и чувствителна кожа.

# 288
🩵Как грижата за сухата и чувствителна кожа може да се превърне в акт на дълбока любов към себе си и какви нежни ритуали прилагате, за да се погрижите за своето тяло и душа?
Използвам качествена козметика

🩵Използвали ли сте продукти от серията Sensibel Нахткерцен? Ще се радваме да споделите своя опит и мнения в темата.
Не съм използвала, но ще се радвам да го направя!

# 289
🩵Как грижата за сухата и чувствителна кожа може да се превърне в акт на дълбока любов към себе си и какви нежни ритуали прилагате, за да се погрижите за своето тяло и душа? - Не съм се замисляла, че може да е акт на дълбока любов към себе си, може и аз самата да не изпитвам някаква дълбока любов към себе си. Аз изведнъж се оказах с атопичен дерматит и екзема преди години. Не бях имала проблеми никога преди това, макар и да съм била, откакто се помня, със суха кожа. И оттогава изчезва с години, после внезапно се появява пак... и грижата за кожата го възприемам като инстинкт за самосъхранение основно, за избягване на болка и дискомфорт, което все пак може и да е дълбока любов към себе си. Гледам да не се къпя и да не си мия ръцете с агресивни измиващи средства, и задължително да се мажа след къпане с крем/лосион/балсам. За душата основно емоционална ми е грижата.

🩵Използвали ли сте продукти от серията Sensibel Нахткерцен? Ще се радваме да споделите своя опит и мнения в темата. - да, използвала съм, дерматолог ми беше предписал олиото и балсама, когато бях най-зле и ме болеше кожата дори от допира на водата при къпане, така че бях намалила и къпането от страх от неприятното усещане. Чудесни продукти са, много ми помогнаха (в съчетание с кортикостероидния крем), сега съм в "ремисия", може да се каже, но използвам олиото зимата няколко 2-3 седмично за къпане.

# 290
  • Плевен
Как грижата за сухата и чувствителна кожа може да се превърне в акт на дълбока любов към себе си и какви нежни ритуали прилагате, за да се погрижите за своето тяло и душа?

🩵Използвали ли сте продукти от серията Sensibel Нахткерцен? Ще се радваме да споделите своя опит и мнения в темата.
Не съм още, но бих пробвала.
Използвам ежедневно хидратиращи продукти, защото кожта ми е много суха и чувствителна.

# 291
Винаги след душ използвам лосион за тяло, за по-голяма хидратация.
Не съм използвала продукти от серията Sensibel Нахткерцен, но с удоволствие бих ги пробвала.

# 292
Не съм използвала продукти от тази серия.
Винаги добре хидратирам кожата си с продукти, предназначени за тази цел,независимо от сезона.

# 293
Използвам цялата серия за детето, много съм доволна, ползвам я и аз.
Ритуалите ми са масаж и похранване на кожата на фона на хубава музика за душата:)

# 294
Не съм използвала досега продукти от тази серия.
Втривам след душ задължително олио или лосион за тяло, за да да нямам суха и сърбяща кожа и гледам да се хидратират повече.

# 295
  • София
Грижата за тялото предполага любов към себе си.Използвам хидратиращи продукти за кожата.
До сега не съм ползвала продукти на Sensibel Нахткерцен.

# 296
  • Once there was a Hushpuppy...
Грижа се за кожата си с използване на млека за тяло и хидратиращи сапуни.
Използвала съм продукти от серията за чувствителна детска кожа,  бях много доволна от действието на продуктите.

# 297
Аз се грижа за моята кожа като всеки ден използвам подходящ похранващ и хидратиращ душ- гел и лосион за тяло.
Не съм използвала продукти наа Sensibel Нахткерцен.

# 298
  • София
Кожата на лицето ми е суха и се лющи. Използвам олио за лице, за да се овлажни кожата.

# 299
Здрав дух - в здраво тяло.
Спокойна кожа - спокоен ум.
Грижата за другите не изключва грижата към нас самите. Подходящите продукти за чувствителната ми кожа я успокояват, а с това се подобрява общата ми устойчивост към раздразнителност от всякакъв тип:)

Не съм използвала досега продукти  Sensibel Нахткерцен. Ще се радвам да ги пробвам.

Общи условия

Активация на акаунт