Sensibel Нахткерцен от Dr. Theiss 🩵 Дарете на кожата си нежна и специална грижа

• 6 852
  • 385
  •   1
Отговори
# 300
Не съм използвала продуктите на Нахткерцен, но бих се радвала да ги пробвам. В студа кожата ми става много суха, използвам хидратиращи продукти

# 301
Не съм използвала тази серия все още.
Иначе за кожата си предпочитам да ползвам хидратиращи и подхранващи продукти след душ, особено през зимата,когато кожата ми изсъхва повече.

# 302
Използвам продукти за суха кожа особено в зимния сезон.
Досега не съм ползвала продуктите от серията Sensibel, но с удоволствие бих ги опитала.

# 303
  • Bulgaria/Pakistan/Germania
През зимните месеци кожата ми е много суха, ползвам вазелин за кожа и устните.
До сега не съм използвала продукти на Нахткерцен. С удоволствие бих използвала вашите продукти за чувствителна кожа.

# 304
  • Countryside
Не съм ползвала Sensibel Нахтхерцен ,на Dr.Theiss, но кожата ми стана по-суха и чуствителна с годините и бих пробвала с удоволствие. Иначе ознавам марката, ползвах я за сина ми като бебе, който беше с чувствителна, почти атопична кожа и бях доволна.

# 305
Все още не съм пробвала продукти на Sensibel Нахтхерцен от Dr. Theiss.
Заради чувствителната ми кожа обикновено правя тест на свивката на лакътя преди да въведа нов продукт в рутината си. През зимата получих обрив по ръцете и въведох дълбоко хидратираща козметика от аптеката без сапун и без аромат за почистване и след всяко миене и душ. Напоследък ползвам минимален брой козметични продукти и обривът почти изчезна, спря и да се разпространява. Опитвам се да намаля и приема на захар, не знам дали има връзка, но експериментирам с различни неща, за да видя кое как ще ми подейства. На мен лично стресът и диетата веднага се отразяват на състоянието на кожата ми. Говорила съм и с козметик, че кожата има памет и някои процедури или наранявания в миналото се отразяват външно дори след време.
Истината е, че това е най-големият човешки орган и за да се чувстваме и изглеждаме добре в кожата си трябва да полагаме ежедневни усилия за нея както с козметика, така и с вътрешен баланс.

# 306
  • София
Не съм използвала продукти от серията. В студа използвам мазни кремове за лице, защото съм с розацея и лесно ми се пукат капилярите.

# 307
С възрастта, кожата става по-суха. Постоянно използвам хидратираща козметика-лосиони, серуми, кремове. А продукти от серия Sensibel Нахткерцен, не съм пробвала.

# 308
Досега не съм ползвала продуктите от серията Sensibel Нахткерцен от Dr. Theiss но понеже кожата ми е много суха, с удоволствие бих ги пробвала.
Ще се радвам, ако спечеля!

# 309
Дъщеря ми е с атопичен дерматит и много суха кожа на ръцете и тялото , определено бих се радвала да изпробваме продуктите , серията звучи обещаващо точно за проблемна кожа като нашата! Иначе използваме хидратиращи и подхранващи кремове за тяло особенно сега зимата!

# 310
🩵Досега не съм използвала продуктите Sensibel Нахткерцен , но с удоволствие бих ги използвала.
Имам много суха и чувствителна кожа,  задължително след душ , хидратирам кожата си с подходящи продукти , за мен това е задължителен ритуал , който е много специален и приятен за мен .

# 311
  • Пловдив
Да, с мъжа ми сме ползвали продуктите на Sensibel Нахткерцен и сме много доволни. Много бихме се зарадвали, ако спечелим, за да им се насладим отново и да хидратираме кожите си добре.

# 312
Когато ми е по-суха кожата използвам душ-олио под душа и след това хидратирам хубаво,за да не ми е суха кожата.
Използвала съм интензивния балсам и бях мвого доволна.

# 313
  • София
Грижата за сухата и чувствителна кожа може да се превърне в акт на дълбока любов към себе си, за да се чувствам добре използвам хидратиращ сапун и след баня използвам овлажняващ балсам за кожа.

Не съм използва козметика на Sensibel Нахткерцен, но бих се радвала да ги пробвам!

# 314
Не съм използвала продуктите, но ще съм щаслива да пробвам. По принцип използвам висококачествена козметика и така се грижа за кожата си.

Общи условия

Активация на акаунт