Sensibel Нахткерцен от Dr. Theiss 🩵 Дарете на кожата си нежна и специална грижа

• 6 849
  • 385
  •   1
Отговори
# 315
Вкъщи всички сме със суха и чувствителна кожа. Ползваме медицинска козметика като душ олиото е нещото, което работи за мен.
Не съм ползвала продуктите.

# 316
Не съм ползвала тази серия до сега. Но бих се радвала да ги пробвам. Защото съм с много суха кожа. Която не се повлиява от нищо, особено на ръцете. Зимата е най-неприятно.

# 317
Ползвала съм Нахтхерцен за детето ми.
То и сега е с чувствителна и суха кожа, особено в студените месеци.

# 318
Не съм използвала от тези продукти. За сухата си кожа се грижа с хидратиращи кремове след всяко измиване.

# 319
За сухата ми кожа (особено през зимата) използвам ежедневно хидратиращи продукти и масла.
Не съм изоолзвала продуктите ви, но с удоволствие бих опитала.

# 320
Не съм използвала продукта, макар че кожата ми е доста суха. Заинтригувах се, с помощта му мисля, че бих се погрижила добре за себе си.

# 321
Не съм използвала продуктите досега, но много бих искала да пробвам.
Със много суха кожа съм на моменти сърбяща. Използвам душ гел, а след баня задължително хидратиращ лосион.

# 322
Грижата за сухата и чувствителна кожа може да бъде не просто рутина, а истински ритуал на любов към себе си. Това е време, в което се свързваме със себе си, даваме си внимание и грижа, които често забравяме в забързаното ежедневие. Всеки жест – нанасяне на подхранващ крем, лек масаж или ароматна вана – може да бъде момент на нежност и спокойствие.

Лично аз обичам да започвам деня с меко почистване на лицето, последвано от дълбоко хидратиращ крем, който усещам като кадифено покривало за кожата. Вечер залагам на подхранващи масла или леки серуми, които възстановяват и успокояват. Един от любимите ми ритуали е топла вана с масла или душ с успокояващ гел, след което нанасям хидратиращ лосион с внимателен самомасаж – така не само кожата, но и умът ми се отпуска.

Що се отнася до продуктите Sensibel Нахткерцен, те са ми добре познати. Харесвам ги заради нежната им формула и успокояващото действие върху чувствителната кожа. Кремовете и лосионите от тази серия са едни от най-добрите, които съм пробвала, защото осигуряват дълбока хидратация, без да оставят лепкав или тежък слой върху кожата.

# 323
1. Любовта е грижа, тя е времето, което отделяме за себе си, било то да си нанесем хубава козметика, да се насладим на аромата или просто да седнем 15 минути и да прекараме време със себе си. Освен горепосоченото, старая се да спортувам, да пия достатъчно вода и да си правя ароматерапия.

2. Не съм използвала и на този етап не мога да споделя информация.

# 324
Ползвам хидратиращи кемове, душ-гел за суха/чувствителна кожа. Не съм ползвала Sensibel Нахткерцен и не мога да дам отзиви.

# 325
  • София
Кожата ми през зимата е много суха, особено на ръцете.
Наблягам на по-богати и омазняващи кремове и лосиони, душ-олио при необходимост.
Нямам спомен да съм използвала продуктите от серията Sensibel.

# 326
  • някъде
Използвам хидратиращи продукти за суха кожа.
Мисля, че не съм ползвала продуктите от серията  Sensibel Нахткерцен.

# 327
Не съм ползвала тази серия до сега. Но бих се радвала да ги пробвам. С много суха кожа съм, която не се повлиява от нищо, особено на ръцете. Зимният сезон е страшно.

# 328
  • Враца
🩵Как грижата за сухата и чувствителна кожа може да се превърне в акт на дълбока любов към себе си и какви нежни ритуали прилагате, за да се погрижите за своето тяло и душа?

Аз използвам хидратиращи продукти, правя масаж с масла и кремове, както и релаксиращи бани.

🩵Използвали ли сте продукти от серията Sensibel Нахткерцен? Ще се радваме да споделите своя опит и мнения в темата.

Не съм използвала все още, но бих използвала.

# 329
Използвам хидратиращи продукти,не съм използвала продукти от серията Sensibel Нахткерцен, но с удоволствие бих ги пробвала.

Общи условия

Активация на акаунт