Sensibel Нахткерцен от Dr. Theiss 🩵 Дарете на кожата си нежна и специална грижа

• 6 829
  • 385
  •   1
Отговори
# 375
Последните години, кожата ми стана мнохо суха. За да е в добро състояние, всекидневно използвам кремове.
Не съм ползвала серията Sensibel Нахткерцен.

# 376
Как грижата за сухата и чувствителна кожа може да се превърне в акт на дълбока любов към себе си и какви нежни ритуали прилагате, за да се погрижите за своето тяло и душа?
Повече хидратиращи и подхранващи продукти през зимните месеци!

🩵Използвали ли сте продукти от серията Sensibel Нахткерцен? Ще се радваме да споделите своя опит и мнения в темата.
Бих се радвала да опитам.

# 377
Имам няколко периода в който кожата най-вече на ръцете ми е много суха и груба.
Не съм използвала до сега вашите продукти.
Опитвам се със хидратирящ Крем за ръце ,но ефекта е няколко часа само
С удоволствие бих ги пробвала в този земен период

# 378
Досега не съм използвала вашите продукти, но с удоволствие бих ги пробвала.

За кожата си се грижа, като използвам подходящите за нея продукти. Хидратиращи и подхранващи.

# 379
Имам суха и чувствителна кожа, подбирам продукти с богат състав и нежно почистване. Ползвам и базови масла понякога. Бих пробвала тази серия и често давам шанс на нови продукти за атопична кожа.

# 380
  • София
Грижата ми включва качествена и дълбоко хидратираща бяла козметика, както и допълнително подхранване на кожата и термозащита.
Не съм пробвала тази серия продукти, но бих с удоволствие.

# 381
Не съм използвала досега продукти от тази серия.

# 382
Грижа се за кожата си според нуждите и и сезона и. Не съм ползвала още тази серия.

# 383
Марката ми е позната, но не съм използвала продуктите до сега.Хидратацията на кожата е изключително важна за мен , заради проблеми с хипофизната жлеза имам сухи участъци по кожата и трябва да се хидратирам без значение от сезона. Зимата ползвам повече масла,лятото кремове за тяло с хидратиращ ефект.

# 384
Грижа се за сухата си кожа с хидратиращи продукти. Тази серия не съм пробвала.

# 385

Изтеглихме печелившите, които ще получат комплект с продукти от серията Sensibel Nachtkerzen на Dr. Theiss. Честито на:

angeles
кака Снежанка
Дaмaсценa

📩 Очакваме печелившите да се свържат с екипа ни на имейл адрес: igra@bg-mamma.com до 18:00 ч. на 26.02.2025 г. и да посочат, че са победители в играта на Dr. Theiss. Не забравяйте да включите вашето потребителско име, електронната поща, с която сте регистрирани във форума, както и координати за получаване на наградата:

- три имена
- адрес за доставка
- телефон за връзка

Моля, уверете се, че сте подали правилните и пълни данни в описания срок, за да получите наградата.

Общи условия

Активация на акаунт