Sensibel Нахткерцен от Dr. Theiss 🩵 Дарете на кожата си нежна и специална грижа

• 6 843
  • 385
  •   1
Отговори
# 345
Старая се да хидратирам кожата и да я глезя с мляко за тяло и хидратиращи кремове и душ гелове.
Не са ми попадали вашите продукти до сега, но с радост ще ги използвам

# 346
  • Там...
Старая се да се грижа за кожата си целогодишно, като използвам подходящите продукти. Не съм използвала серията, но смятам, че ще е чудесна за моята кожа!

# 347
Старая се да се грижа за кожата си ежедневно, особено през зимния сезон.
Не съм използвала продукти на марката, но с удоволствие бих!

# 348
Поради непоносимост на половинката към натрапчиво ароматизирана козметика първо открих шампоана Sensibel Нахткерцен. Използваме го повече от 18 години. Бебешките периоди на децата ги отгледах със цялата серия.
Горе-долу това ми е основната грижа, за чувствителният ми скалп, за  нервозният ми съпруг и за деликатната кожа на децата. Всички сме доволни!

Последна редакция: пн, 17 фев 2025, 22:18 от Em4e

# 349
  • Бургас
За мен грижата за кожата, винаги е била ритуал и акт показващ любов към себе си. Обожавам часовете отделени за себе си, прекарани в дълъг душ или вана, с нежни продукти, а след това добра хидратация, масаж различни олиа и лосиони. Дори малките моменти, в които нанасят просто балсам з устни крем за ръце. Като човек с много суха кожа, зимата е един неприятен сезон, но с правилната грижа , всичко се поврежда. Не съм провала продуктите и много се надявам да открия сред тях любимци.

# 350
  • Монтана
След душ използвам лосион за тяло, за по-голяма хидратация. Не съм използвала продуктите на Dr.Theiss.

# 351
Имам много чувствителна кожа и полаган грижа като използвам максимално изчистени продукти като състав, често добавям и масла към крема за лице и за тяло за повече хидратация, също така ексфолирам кожата веднъж седмично. Правя си домашен ексфолиант - мед и кафява захар, обърквам нежност тялото и лицето, така се маха всичко излишно и след това кремовете действат много повече.
Не съм използвала продукти от серията Sensibel Нахткерцен, но с радост бих опитала, след като са предназначени за кожа като моята Simple Smile

# 352
Винаги след душ използвам лосион или олио за тяло, за да хидратирам. Въпреки това имам сърбежи по тялото доста често.

Не съм използвала продукти от серията Sensibel Нахткерцен, но ще се радвам да ги пробвам, тъй като съм със светла, чувствителна и суха кожа.

# 353
С повече хидратация, вкл. при измиване и след това.
Използвала сум продуктите, но за детето си. Доволна съм.

# 354
Моята грижа за сухата ми и през зимата доста чувствителна кожа е като я мажа с лосион след баня, а душгелът, който ползвам е хидратиращ, но не винаги рекламирания продукт си върши работата и доста често сменям марката, за да намеря някоя, която наистина ще хидратира кожата ми и ще я поддържа такава поне 2-3 дена. По този начин аз показвам на себе си любовта към мен и моето тяло. Защото е важно да се чувстваме добре в кожата си, за да го показваме и на хората.
Не съм използвала продукти от серията Sensibel Нахткерцен. Но много бих се радвала да опитам и да мога и аз да споделя мнение.

# 355
Използвам хидратиращи балсами за тяло след баня.
Не съм използвала Sensibel Нахткерцен до сега, но с радост бих пробвала серията.

# 356
Използвам хидратиращи козметични продукти, пия повече вода. Усещането за мека и гладка кожа е необходимо, приятно и несравнимо. Не винаги се получава, но търся правилните продукти за кожата ми.
Не съм използвала продукти от серията Sensibel Нахткерцен все още.

# 357
Използвам хидратиращи душ гел и балсам за тяло.
Не съм използвала продукти от серията Sensibel Нахткерцен.

# 358
Грижа се опитвам да полагам ежедневно. Почистване, хидратация...обичам да изпробвам различни лосиони и кремчета.

Не съм използвала продукти на Sensibel Нахткерцен от Dr. Theiss.

# 359
Не съм ползвала продукти от серията.
Използвам подходящи продукти за суха кожа.

Общи условия

Активация на акаунт