Sensibel Нахткерцен от Dr. Theiss 🩵 Дарете на кожата си нежна и специална грижа

• 5 633
  • 385
  •   1
Отговори
Серията Sensibel Нахткерцен на Dr. Theiss е създадена с нежност и грижа за сухата и чувствителна кожа – от най-малките до възрастните. Тази деликатна линия емолиенти е предназначена за ежедневна употреба, като обгръща кожата с мекота и защита. Идеален съюзник при състояния като сухота, сърбеж, невродермит, псориазис, хронични екземи и дерматит, Sensibel Нахткерцен дарява комфорт и облекчение, възвръщайки усещането за спокойствие и баланс.

Основната активна съставка в продуктите Sensibel е маслото от вечерна иглика (Oenothera biennis L.), което е богато на ценни и жизненоважни мастни киселини като цис-линолова и гама-линоленова киселина. Тези съставки подпомагат изграждането на естествените бариерни функции на кожата, като я снабдяват с необходимите мазнини и я овлажняват. Това е особено важно за сухата кожа, която е по-чувствителна и по-предразположена към раздразнения и усложнения.

Чрез добавените урея, сквалан, масло от жожоба и гуаязулен, проблемната кожа се предпазва от изсушаване за продължително време и се стимулира регенеративната ѝ способност.

Серията включва разнообразие от продукти, сред които:
•   Душ-олио: Нежно почиства кожата, без да я изсушава, и я подготвя за последваща грижа.
•   Шампоан: Подходящ за чувствителен скалп, почиства деликатно и поддържа естествения баланс на кожата.
•   Балсам (емулсия масло-във-вода): Лека формула, която обогатява кожата с липиди и влага, облекчава сърбежа и оставя приятен защитен филм.
•   Интензивен балсам: С високо съдържание на масло от вечерна иглика (19%), линолова киселина (10%) и урея (3%), този продукт е специално разработен за екстремно суха и чувствителна кожа.
•   Крем за лице: Специално формулиран за суха и чувствителна кожа на лицето, поддържа еластичността и влажността на кожата, като същевременно я предпазва от изсушаване.

Продуктите от серията Sensibel Нахткерцен не съдържат оцветители, парафиново или силиконово масло, което ги прави подходящи и за най-чувствителната кожа. Те са дерматологично тествани и могат да се използват както от възрастни, така и от бебета и малки деца.

За повече информация и подробности относно продуктите посетете официалния сайт на Naturprodukt.

Включете се в играта!

🩵Как грижата за сухата и чувствителна кожа може да се превърне в акт на дълбока любов към себе си и какви нежни ритуали прилагате, за да се погрижите за своето тяло и душа?

🩵Използвали ли сте продукти от серията Sensibel Нахткерцен? Ще се радваме да споделите своя опит и мнения в темата.

На 20.02. трима от вас ще спечелят комплект с продукти от серията Sensibel Нахткерцен на Dr. Theiss.
Моля, запознайте се с Общите условия на играта

Последна редакция: пн, 10 фев 2025, 09:58 от Реклама

# 1
🩵Как грижата за сухата и чувствителна кожа може да се превърне в акт на дълбока любов към себе си и какви нежни ритуали прилагате, за да се погрижите за своето тяло и душа?

Грижата за сухата и чувствителна кожа може да бъде акт на любов към себе си чрез нежни ритуали. Аз използвам хидратиращи продукти, правя масаж с масла и кремове, както и релаксиращи бани. Създаването на спокойна атмосфера и осъзнатото внимание към тялото по време на тези моменти помагат за физическото и емоционално възстановяване.

🩵Използвали ли сте продукти от серията Sensibel Нахткерцен? Ще се радваме да споделите своя опит и мнения в темата.

Не съм използвала все още. Много бих искала да ги пробвам.

# 2
През зимата кожата е доста суха използвам хидратация, рутината ми е по различна отколкото през лятото ,използвам и серуми със витамин C и  E  и задължително и слънцезащита.Не съм използвала продукти от серията Sensibel Нахткерцен  бих ги изпробвала със удоволствие.

# 3
Не съм използвала досега продукти от тази серия.
Втривам след душ задължително олио или лосион за тяло, за да да нямам суха и сърбяща кожа и гледам да се хидратират повече.

# 4
Използвам хидратиращи продукти за суха кожа.

От серията  Sensibel Нахткерцен съм използвала  душ-олиото за сина ми като беше по-малък и му беше доста суха кожата, а шампоана съм ползвала за себе си.

# 5
Винаги след душ използвам лосион за тяло, за по-голяма хидратация.
Не съм използвала продукти от серията Sensibel Нахткерцен, но с удоволствие бих ги пробвала.

# 6
Не съм използвала нищо все още от серията Sensibel. Бих искала да ги пробвам.
Иначе използвам хидратация след душ.

# 7
Не съм използвала тази серия все още.
Иначе за кожата си предпочитам да ползвам хидратиращи и подхранващи продукти след душ, основно вечер.

# 8
През зимата кожата е доста суха използвам повече подхранване, рутината ми е по различна отколкото през лятото когато наблягам на хидратацията. Използвала съм някои продукти от серията Sensibel Нахткерцен  и много ми допадат.

# 9
С възрастта нежните ритуалите - акт на дълбока любов към себе си, се увеличават - хидратиращи, режитализиращи, стягащи и релаксиращи.
🩵Използвали ли сте продукти от серията Sensibel Нахткерцен?
Не, но с любопитство и интерест ще опитам !

# 10
През зимата кожата ми се нуждае от повече хидратация. Не съм използвала продуктите от серията Sensibel Нахткерцен.

# 11
  • София
За сухата кожа използвам хидратиращи продукти и масла. Все още не съм ползвала продуктите ви, но с удоволствие бих опитала.

# 12
Използвам хидратиращи продукти. Не съм използвала все още продуктите на Dr.Theiss.

# 13
- единственото, което оравя, е да използвам лосион за тяло, който омекотява кожата, а душата си подхранвам с книги

- не, не съм, затова бих пробвала с удоволствие

# 14
Хидратация, специализирана козметика и без упореба на алкохол и цигари. Бих се радвала да пробвам вашата козметика.

Общи условия

Активация на акаунт