Sensibel Нахткерцен от Dr. Theiss 🩵 Дарете на кожата си нежна и специална грижа

• 6 502
  • 385
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Не съм използвала продуктите на Dr.Theiss. Използвам много хидратиращи продукти, без особен ефект.

# 16
През зимата кожата ми ставяа суха и се налага по-честа хидратация,  като задължително продължавам със слънцезащитата.
Не съм използвала продукти от серията Sensibel Нахткерцен , но бих ги тествала с удоволствие Simple Smile

# 17
Продуктите за суха кожа не съм ги ползвала. А си страдам от нея. Ще се радвам, ако вече има решение за сухата, опъната и раздразнена кожа.

# 18
Използвам редовно хидратиращи продукти след баня. Не съм използвала все още продуктите на Dr.Theiss, но бих пробвала.

# 19
Полагам ежедневни грижи за кожата си като използвам серум с витамин С, хидратиращ крем за лице,лосиони и масла за тяло.Не съм ползвала продукти Sensible Нахткерцен досега.
Опитвам се да отделям достатъчно време за почивка на фона на тиха приятна музика.

# 20
Хидратация е моята грижа за сухите участъци. Външна и вътрешна
Ползвала съм шампоан от серията

# 21
🩵Как грижата за сухата и чувствителна кожа може да се превърне в акт на дълбока любов към себе си и какви нежни ритуали прилагате, за да се погрижите за своето тяло и душа?
След душ използвам лосион за тяло. Задължително приемам нужното количество вода на ден.

🩵Използвали ли сте продукти от серията Sensibel Нахткерцен? Ще се радваме да споделите своя опит и мнения в темата.
Не съм ползвала продукти от тази серия, но с удоволствие бих ги пробвала.

# 22
Не съм пробвала вашата козметика, но съм заинтригувана. Използвам лосион за тяло след баня.

# 23
Ежедневна хидратация с лосиони. За съжаление, не съм пробвала продуктите

# 24
🩵Как грижата за сухата и чувствителна кожа може да се превърне в акт на дълбока любов към себе си и какви нежни ритуали прилагате, за да се погрижите за своето тяло и душа?
 - ползвам хидратираща козметика

🩵Използвали ли сте продукти от серията Sensibel Нахткерцен? Ще се радваме да споделите своя опит и мнения в темата.
- не, не съм

# 25
Използвам хидратация и слънцезащита.
Продукти от тази серия все още не съм ползвала, но с удоволствие бих пробвала.

# 26
.Не съм използвала продукти от серията Sensibel Нахткерцен  - но бих ги изпробвала с удоволствие. А що се отнася до кожата, която е суха, ползвам маски, почиствам с тоалетно мляко и ползвам кремове.

# 27
Не съм използвала все още серията и с удоволствие бих я изпробвала. Грижа се за кожата си като използвам хидратиращи продукти.

# 28
  • Елхово
Не съм използвала досега продукти от тази серия.
Втривам след душ задължително олио или лосион за тяло, за да да нямам суха и сърбяща кожа и гледам да се хидратират повече.

# 29
  • София
След баня използвам хидратиращи продукти. От серията Sensibel Нахткерцен - за съжаление все още не съм!

Общи условия

Активация на акаунт