Sensibel Нахткерцен от Dr. Theiss 🩵 Дарете на кожата си нежна и специална грижа

• 6 518
  • 385
  •   1
Отговори
# 30
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Нямам суха, а чувствителна кожа, поради което ползвам душ-олио за атопична кожа, никакви душ гелове и сапуни, дори и бебешки. От серията Sensibel Нахткерцен съм ползвала балсама (емулсия масло-във-вода), нанася се лесно и е икономичен. Бих пробвала душ-олиото от серията.

# 31
Да се грижим за кожата е като да се грижим за душата си - с внимание и себераздаване.
Не съм използвала точно тези козметични продукти Sensibel Нахткерцен, но бих се радвала да ги пробвам.

# 32
Избягвам хора с лоша енергия и ползвам качествена козметика.
Все още не съм ползвала тези продукти, но никога не е късно.

# 33
Не съм използвала продуктите на Dr.Theiss, но бих пробвала. След баня използвам хидратираращ лосион.

# 34
Използвам хидратиращи продукти за суха кожа
Не съм използвала досега продукти от тази серия, но с удоволствие бих.

# 35
Грижа се за кожата си като използвам подхранващи и хидратиращи продукти. Все още не съм използвала продукти от серията Sensibel Нахткерцен, но съм любопитна да се докосна до тях.

# 36
От серията  Sensibel Нахткерцен съм използвала  душ-олиото и шампоана .
Използвам хидратиращи продукти за суха кожа

# 37
  • Карлово
На Dr.Theiss съм ползвала с успех сиропа за кашлица. Не съм използвала продуктите за грижа за кожата, дори и не подозирах за тях. Ще ги пробвам задължително След баня използвам хидратираращ крем за тяло.

# 38
🩵Как грижата за сухата и чувствителна кожа може да се превърне в акт на дълбока любов към себе си и какви нежни ритуали прилагате, за да се погрижите за своето тяло и душа? - Избирам козметика спрямо моята кожа (особено през студените месеци е суха и чувствителна). Обръщам внимание на съставките и използвам продукти с изчистен и хидратиращ състав. Харесва ми да използвам и масажни продукти.

🩵Използвали ли сте продукти от серията Sensibel Нахткерцен? Ще се радваме да споделите своя опит и мнения в темата. - Не съм все още, но с удоволствие бих ги пробвала.

# 39
Балсамът за кожа Нахткерцен е единственият продукт който ми затваря екземата на крака. Ползваме и другия крем успешно- за суха кожа на гърба

# 40
  • София
Използвам хидратиращи продукти - както по време, така и след къпане

# 41
🩵Как грижата за сухата и чувствителна кожа може да се превърне в акт на дълбока любов към себе си и какви нежни ритуали прилагате, за да се погрижите за своето тяло и душа?

Ежедневно използвам душ гелове и кремове за тяло, които да хидратират. Водата ни е силно варовита, а аз държа на хубавата кожа. Зимно време ръцете ми страдат от студеното време и преди излизане използвам подходящи кремове.

🩵Използвали ли сте продукти от серията Sensibel Нахткерцен? Ще се радваме да споделите своя опит и мнения в темата.

Точно тази серия не съм използвала.

# 42
  • София
Старая се да използвам щадящи продукти на билкова основа, защото моята кожа е суха и чувствителна. Старая се да не се излагам прекомерно на силно слънце и силен вятър.
Не съм използвала продуктите на Sensibel Нахткерцен.

# 43
След баня винаги използвам лосион за тяло. Всяка сутрин - силно хидратиращ крем за лице и слънцезащита. Също така ползвам овлажняващ крем за ръце, особено често през зимните месеци.
Не съм използвала продуктите на Dr.Theiss, но бих пробвала.

# 44
  • София
🩵Как грижата за сухата и чувствителна кожа може да се превърне в акт на дълбока любов към себе си и какви нежни ритуали прилагате, за да се погрижите за своето тяло и душа?
Кожата ми е изключително суха и това налага особено внимание и грижа към нея. Отделям време, за да  я обгрижвам с хидратиращи и подхранващи продукти и използвам душ-олиа под душа, ходя често на масаж, в топлото време задължително ползвам слънцезащита, а за лицето - най-висок фактор целогодишно.

🩵Използвали ли сте продукти от серията Sensibel Нахткерцен? Ще се радваме да споделите своя опит и мнения в темата.
Не, не съм използвала продуктите от серията Sensibel Нахткерцен досега, но изглеждат много интригуващо.

Общи условия

Активация на акаунт