Sensibel Нахткерцен от Dr. Theiss 🩵 Дарете на кожата си нежна и специална грижа

• 6 512
  • 385
  •   1
Отговори
# 45
  • Варна
🩵Как грижата за сухата и чувствителна кожа може да се превърне в акт на дълбока любов към себе си и какви нежни ритуали прилагате, за да се погрижите за своето тяло и душа?

След баня използвам хидратиращи продукти за тяло, за ръце и лиця.

🩵Използвали ли сте продукти от серията Sensibel Нахткерцен? Ще се радваме да споделите своя опит и мнения в темата.

Не съм ползвала продуктите от серията. Бих се радвала ако имам тази възможност.

# 46
🩵Как грижата за сухата и чувствителна кожа може да се превърне в акт на дълбока любов към себе си и какви нежни ритуали прилагате, за да се погрижите за своето тяло и душа?
Кожата ми принципно е нормална, но в студените зимни месеци става суха и чувствителна. Опитвам се да се грижа за кожата си с подходяща козметика, добър хранителен и физически режим, а през зимните месеци включвам допълнителна хидратация и подхранване.

🩵Използвали ли сте продукти от серията Sensibel Нахткерцен? Ще се радваме да споделите своя опит и мнения в темата.
Не съм ги ползвала, но бих пробвала

# 47
  • Бургас/Пз
Сухата ми кожа изисква по-специална грижа, особено през зимните месеци. Както за лицето, така и за тялото ползвам много масла, които да запечатват влагата в кожата. Редовно правя маски за лице, а за ръцете ползвам кокосово масло и витамин Е. След душ отделям внимание и на кожата на тялото, тъй като тя също е доста суха през зимата. Бадемовото масло и маслото от шеа ми се отразяват много добре.
Не съм пробвала Sensibel Нахткерцен, но мисля, че ще се отрази много добре на изключително сухата ми кожа.

# 48
Не съм използвала до сега серията. Иначе се опитвам да използвам специализирани продукти захидратация, но и щадящи кожата ( с по-естествени съставки)

# 49
  • ВАРНА
Не съм използвала продукти от тази серия.
Грижата срещу сухата кожа е най-вече редовна хидратация.

# 50
  • Плевен
– Чрез редовен физически труд в градината и лозето, водейки се от вековните мъдрости на предците ни, че "Трудът краси човека, а мързелът го грози" и „Трудът е здраве и живот”.
Също така винаги когато имам време спортувам за удоволствие с децата, съпруга и/или приятели играем на федербал, баскетбол, фризби, караме колело, народна топка, плуваме.
Не на последно място разходки в любимия ни парк "Кайлъка" или някъде из неимоверно красивите ни планини в нашата Родина.

– Не, никога не съм ги използвала. Дори сега тук от тази публикация за пръв път виждам/чувам това име/марка.

# 51
Винаги след душ с хидратиращ душгел слагам и лосион или мляко за тяло. Няма по-добър ритуал за всяка суха кожа. Все още не съм пробвала продуктите на Dr Theiss, но с удоволствие бих.

# 52
Използвам дълбоко хидратиращи продукти и също така редовно вкъщи си правя масажи, за да стимулирам кръвообръщението.

# 53
Използвам продукти за много суха и чувствителна кожа. Точно тази серия не съм ползвала.

# 54
Как грижата за сухата и чувствителна кожа може да се превърне в акт на дълбока любов към себе си и какви нежни ритуали прилагате, за да се погрижите за своето тяло и душа?

Спа и релакс процедури, качествена козметика за хидратация и слънчезащита.

Използвали ли сте продукти от серията Sensibel Нахткерцен? Ще се радваме да споделите своя опит и мнения в темата.
Не съм, но бих желала.

# 55
Използвам продукти за много суха и за чувствителна кожа, тази серия продукти не съм ползвала да момента.

# 56
През зимата, когато кожата ми е прекалено суха, използвам душ олио и богати кремове и лосиони за тяло. Не съм ползвала продукти на Сенсибел Нахтхерцен.

# 57
Не съм ползвала продукти от серията.
Използвам подходящи продукти за суха кожа - хидратиращ крем и душ гел за чувствителна и суха кожа.

# 58
  • София
🩵Как грижата за сухата и чувствителна кожа може да се превърне в акт на дълбока любов към себе си и какви нежни ритуали прилагате, за да се погрижите за своето тяло и душа? - след душ нанасям различни видове козметика за различните части на тялото

🩵Използвали ли сте продукти от серията Sensibel Нахткерцен? Ще се радваме да споделите своя опит и мнения в темата. - не съм използвала продукти от тази серия

# 59
Здравейте,
Все още не съм използвала серията Sensibel и ще ми бъде любопитно и приятно.
След душ използвам лосион или олио за тяло за повече хидратация, както и шампоан за хидратиране на краищата и скалпа на косата.

Общи условия

Активация на акаунт