Sensibel Нахткерцен от Dr. Theiss 🩵 Дарете на кожата си нежна и специална грижа

• 6 514
  • 385
  •   1
Отговори
# 60
  • София
🩵Как грижата за сухата и чувствителна кожа може да се превърне в акт на дълбока любов към себе си и какви нежни ритуали прилагате, за да се погрижите за своето тяло и душа?
Използвам овлажняващи продукти за лице и тяло, ароматерапия и не забравям да пия доататъчно вода.

🩵Използвали ли сте продукти от серията Sensibel Нахткерцен? Ще се радваме да споделите своя опит и мнения в темата.
Да, изпозлвам интензивния балсам за себе си и балсама за детето - и двата продукта са чудесни за суха и чувствителна кожа и се отразяват много добре в студените месеци.

# 61
  • Пловдив
Обожавам хидратиращи йогурти и кремове за тяло със свежи и трайни аромати ❤️
Нямам опит с продукти от серията Sensibel Нахткерцен 😊

# 62
  • Враца
Използвам арганово олио.

Не съм използвала продукти на марката.

# 63
🩵Как грижата за сухата и чувствителна кожа може да се превърне в акт на дълбока любов към себе си и какви нежни ритуали прилагате, за да се погрижите за своето тяло и душа?
Грижа се за тялото си отвътре и отвън, за да се чувствам добре - наричам го здравословен егоизъм. Радвам се на цветята, птиците и животните и храня душата си с добрини.

🩵Използвали ли сте продукти от серията Sensibel Нахткерцен?
Не съм ги използвала, но бих се радвала, защото през зимните месеци кожата ми става чувствителна и суха 🌸

# 64
Не съм използвала продукти от серията Sensibel Нахткерцен.

# 65
- Използвам лосиони и масло за тяло, понякога правя масажи.

🩵Използвали ли сте продукти от серията Sensibel Нахткерцен? Ще се радваме да споделите своя опит и мнения в темата.
- Не съм ползвала.

# 66
Използвам хидратиращи продукти и приемам повече течности.
Не съм ползвала продуктите, но бих пробвала с удоволствие.

# 67
  • Г. О.
Да, използвала съм някои продукти от серията Sensibel Нахткерцен за децата, тъй като тяхната кожа е суха, особено през зимата. Поддържам кожата си с хидратиращи и подхранващи продукти, обикновено след душ.

# 68
  • София
Хидратация и подходяща козметика.
Досега не съм ползвала продукти от серията.

# 69
  • оттам, откъдето започва България
Не съм използвала продукти на Sensibel Нахткерцен.
Много ми е суха кожата и се старая ежедневно да бъде хидратирана, макар и не с тази козметика.

# 70
Откакто родих се сдобих със суха кожа, която поддържам хидратирама с много вода и течности, душ-олио (Ползала съм вашето, но много отдавна), лосион за след баня и масажно масло, както и крем за ходила.

# 71
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Харесвам горещи вани,пълни с всякакви масла и аромати. Лосион за тяло задължително, ароматни,пенливи душ гелове също.
За душата - няма по-добра "грижа" от четенето на книги.

Шампоан за раздразнен скалп,за който писах вече в темите тук.

# 72
Грижата за сухата и чувствителна кожа е израз на дълбока любов към себе си, тъй като тя изисква специално внимание и нежни ритуали, които не само подобряват състоянието на кожата, но и допринасят за цялостното ни благополучие.
Редовна хидратация: Ежедневното нанасяне на хидратиращи продукти помага за поддържане на кожната бариера и предотвратява изсушаването.
Топли вани с масла: Добавянето на натурални масла във ваната успокоява кожата и ума, предоставяйки момент на релаксация.
Нежен масаж: Лекият масаж с подхранващи кремове стимулира кръвообращението и засилва връзката между тялото и ума.
Практики за релаксация: Дихателни упражнения, йога или медитация намаляват стреса, който често влияе негативно на кожата.
Лично не съм използвала продуктите от серията Sensibel Нахткерцен

# 73
До момента не съм използвала продукти от тази серия. Ще се радвам да ги тествам, защото кожата ми е много суха, особено през зимата. Задължително трябва да ползвам хидратиращи продукти.

# 74
  • Mediterraneo
Използвам продукти, подходящи за моята кожа, гледам да е винаги добре хидратирана и подхранена. Всеки един ритуал за тялото подхранва и душата.
Не съм ползвала точно Sensibel Нахткерцен, други продукти на марката- да.

Общи условия

Активация на акаунт